3 aylık bir cihaz daha batarya sorunu olacağını düşünmüyorumAyni guncellemeyi bende yaptim ama bende oyle bir sorun yok bataryanda sorun olmasin?
Yukledigin uygulamalara baktin mi ?arkaplanda calisanlara3 aylık bir cihaz daha batarya sorunu olacağını düşünmüyorum
Kies ile yedek alıp cihaza format atın düzelir sonra aldığınız yedeği tekrar yüklersiniz dosyalarınız silinmemiş olur.3 aylık bir cihaz daha batarya sorunu olacağını düşünmüyorum
Yurtta kalıyorum bilgisayarım yok internette sıkıntıKies ile yedek alıp cihaza format atın düzelir sonra aldığınız yedeği tekrar yüklersiniz dosyalarınız silinmemiş olur.
Gec bile kalmissinBeyler tel 5 aylk sizce rootlamalı mıyım?
En yüksek 64gb taktık şimdiye kadar [emoji5]Arkadaşlar iyi geceler. Telefonunda 128 gb micro sd kullanan arkadaş var mı?
Varsa hangi marka ve modeli tam olarak NOTE 4 ile uyumlu acaba?
Ferzan, hangi marka?En yüksek 64gb taktık şimdiye kadar [emoji5]
Ferzan, hangi marka?
Talexopun rootlu kerneli 5.1.1 e uygun tavsiyemdirbeyler root için hangi karneli önerirsiniz ? hangisi daha iyi
Kullanan biri vardı burada.128 GB uyuyor rahatlıkla alıp kullanabilirsin.Arkadaşlar iyi geceler. Telefonunda 128 gb micro sd kullanan arkadaş var mı?
Varsa hangi marka ve modeli tam olarak NOTE 4 ile uyumlu acaba?
Miguel Angel Rocha kanalındaki 5.1.q root videosunda adam sırasıyla ne yapıyorsa yap rootlarsın rahatlıklaBeyler teli nasıl root edecem gerekli dosyalar ve kısa bi anlatım yapacak var mı? Youtubeden izledim ama pek bişe anlamadım