Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
Microsoft 6 Ekim'de yeni cihazlarını görücüye çıkartacak. Lumia 950/950 XL de bu etkinlikte tanıtılacak. Lumiaların dışında Surface Pro 4 ve yeni donanımıyla Microsoft Band'in tanıtılması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
75% of PhoneArena readers are 'very excited' or 'intrigued' by new flagship Lumia. Windows Phone fans meanwhile, ready to slit wrists.

Phonearena okurlarının %75'i Lumia amiral gemi akıllı telefonları merak ediyor. Windows Phone fanlarını açıklamak istemiyorum. :kop2:
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bulutsuzgece
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çok geç hareket ediyorlar bu telefonlar hazırlanalı çok oldu çıkması tanıtılması vs birde cihazlar nasıl olacak pazarlama çok önemli her mağazada olacakmı yoksa 15-20 yere girince mi bulacağız vs vs çok önemli

conistorm

Üye
tanıtılsında artık ona göre yeni telefon alacağım 925 ten sıkıldım artık gerçi microsoftu beklemekten sıkıldım ama elden bir şey gelmiyor:bilmm

• Beğen
Tepkiler: ON9
Esendağlı

Esendağlı

Üye
tanıtılsında artık ona göre yeni telefon alacağım 925 ten sıkıldım artık gerçi microsoftu beklemekten sıkıldım ama elden bir şey gelmiyor:bilmm
Acele etmemekle çok iyi ettin 925 çok güzel bir cihaz,yılbaşına kadar sabret hem üst düzey lumialar çıkacak hem de sistemin geleceği aşağı yukarı belli olur, o zaman daha doğru karar verebilirsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Valla ben de G3 aldım ama bu cihazları baya merakla bekliyorum. 1520yi satmadim duruyor, android rom isleri olmadan falan ne kadar sıkıntılı gördüm. Windows canmış:)

6 Ekim'den beklentilerimiz büyük, umarım Microsoft bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
Merakla bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Esendağlı
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
6 Ekim'den beklentilerimiz büyük, umarım Microsoft bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
Merakla bekliyoruz.
İnşallah sapasağlam özelliklerle guzel bir cihaz tanitirlar abi yoksa Windows10 reklamını yapamaz yani. Windows10 Mobile sistem olarak tam sürümde8.1 kadar akıcı olursa ve mağazası tam bir google play seviyesine gelirse çok sağlam piyasa bulur. G3 gibi bir cihaz rom atmadan ana menüye dönüşlerde sıkıntı yaşıyorsa o sistem sıkıntılidir. Beklentimiz yüksek yani :)

Eee bizler keyif içinmi ms nin keyfini bekliyoruz :)
Abi ben de hala bekliyorum yani. Sırf 3,5 tane zorunlu uygulamadan dolayı aldım bu telefonu. Yoksa aklım hala simi 1520ye takip kullanmakta :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gelen bilgilere göre cihazların biraz tuzlu (iphone6s fiyatına yakın) olacağı ancak paket içeriğinde continuum aparatı (dock istasyonu) da dahil olmak üzere 500tl'lik aksesuarın yer alacağı söyleniyor.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yeni söylentiye göre cihazlar 28 Ekimde satışa çıkacak. 950 XL pahalı olacak ama yanında 200 Avroluk aksesuar verilecek.

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada cihazların polikarbonat olmasına rağmen, resimde görülenin aksine elde tutulduğunda 1.kalite bir his uyandırdığı belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Nirvana92 ve Esendağlı
Nirvana92

Nirvana92

Üye
Bu arada cihazların polikarbonat olmasına rağmen, resimde görülenin aksine elde tutulduğunda 1.kalite bir his uyandırdığı belirtiliyor.
1. kalite his
parlak ve şık tasarım
aynısını evimde kullanıyorum
sana 5TL olur
sen giy sonra açılır
bişey olursa biz hep burdayız zaten
sana kız mı yok
bunlar klişe sözler : )
bunlara itibar etmiyoruz artık

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87 ve enessrsy
dakamon

dakamon

Üye
Aman hissi bir tek siz hissediyorsun ama millet plastik diyor geçiyor. Telefon artık kişisel hislerden ziyade aksesuar gibi de kullanılıyor. Millet sırf şekil olsun diye iphone alıyor. Yani MS bunu neden hala göremiyor. Hem güzel kaliteli görünümü olan hemde verdiği his güzel olan telefon yapamıyorlar bir türlü. Samsung bile plastik inadını kırdı çünkü plastiğin de devri bitiyor. Amiral gemide metal kasa kullan alt modellerde polikarbon. Bu kadar zor olmasa gerek. Bakalım surface telefonlara onlar nasıl olacak.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation, bulutsuzgece ve Esendağlı
Nirvana92

Nirvana92

Üye
hoş degil , kesinlikle degil

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Pahalı olursa nasıl rekabet edecekler acaba?
Ben gidipte Lumia bir cihaza 2500 tl vermem.

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve ArMaGeDdOn_87
Nirvana92

Nirvana92

Üye
Pahalı olursa nasıl rekabet edecekler acaba?
Ben gidipte Lumia bir cihaza 2500 tl vermem.

aynen kesinlikle etmez zaten microsoft iphone nun donanımını kıyas alarak fiyat çıkarıyosa çok büyük hüsrana uğrar.
sen iphone la bir misin adamlarda bi kere tasarım anlayışı var

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia cihazlar bence zaten genel olarak şık ve kaliteli cihazlar,bizim eksiğimiz sistem olarak henüz gelişimini tamamlamamış olmasıdır.sistem olarak da w10m eksiklerini giderirse üst seviye cihazlar pahalı olsada bile tıpkı iphone de olduğu gibi rağbet görecektir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia cihazlar bence zaten genel olarak şık ve kaliteli cihazlar,bizim eksiğimiz sistem olarak henüz gelişimini tamamlamamış olmasıdır.sistem olarak da w10m eksiklerini giderirse üst seviye cihazlar pahalı olsada bile tıpkı iphone de olduğu gibi rağbet görecektir diye düşünüyorum.
Aynen.
Önemli olan sistemin tüm kullanıcıların istediği düzeye gelmesi.
Donanım olarak bu cihazlar fazlasıyla iyi olacak zaten.
Hatta çoğu kişinin önyargısının aksine, tasarım olarak da elde güzel duracaktır diye düşünüyorum.

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Donanım olarak nesi fazlasıyla iyi olacak snap820 mi kullanacaklardı? Ben 810 ve 808 diye biliyorum. O işlemciyi kullanan cihazlar çıkalı aylar oldu. Lg g4 vardı o eskidi. Ms hala geriden gelsin. Bence seneye piyasanın donanımını yakalar ms.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sayılara fazla takılmamak lazım,önemli olan sistemin donanımı nasıl kullandığı yada kullanamadığı bence.
İş sırf sayılara bakmakla olsaydı iphoneler şimdi eski nokia muamelesi görürdü.ama sistem ve donanım uyumu bu sorgulamayı gereksiz kılıyor.

Üst Alt