Acele etmemekle çok iyi ettin 925 çok güzel bir cihaz,yılbaşına kadar sabret hem üst düzey lumialar çıkacak hem de sistemin geleceği aşağı yukarı belli olur, o zaman daha doğru karar verebilirsin.tanıtılsında artık ona göre yeni telefon alacağım 925 ten sıkıldım artık gerçi microsoftu beklemekten sıkıldım ama elden bir şey gelmiyor![]()
Valla ben de G3 aldım ama bu cihazları baya merakla bekliyorum. 1520yi satmadim duruyor, android rom isleri olmadan falan ne kadar sıkıntılı gördüm. Windows canmış![]()
İnşallah sapasağlam özelliklerle guzel bir cihaz tanitirlar abi yoksa Windows10 reklamını yapamaz yani. Windows10 Mobile sistem olarak tam sürümde8.1 kadar akıcı olursa ve mağazası tam bir google play seviyesine gelirse çok sağlam piyasa bulur. G3 gibi bir cihaz rom atmadan ana menüye dönüşlerde sıkıntı yaşıyorsa o sistem sıkıntılidir. Beklentimiz yüksek yani6 Ekim'den beklentilerimiz büyük, umarım Microsoft bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
Merakla bekliyoruz.

Abi ben de hala bekliyorum yani. Sırf 3,5 tane zorunlu uygulamadan dolayı aldım bu telefonu. Yoksa aklım hala simi 1520ye takip kullanmaktaEee bizler keyif içinmi ms nin keyfini bekliyoruz![]()

1. kalite hisBu arada cihazların polikarbonat olmasına rağmen, resimde görülenin aksine elde tutulduğunda 1.kalite bir his uyandırdığı belirtiliyor.
Aman hissi bir tek siz hissediyorsun ama millet plastik diyor geçiyor. Telefon artık kişisel hislerden ziyade aksesuar gibi de kullanılıyor. Millet sırf şekil olsun diye iphone alıyor. Yani MS bunu neden hala göremiyor. Hem güzel kaliteli görünümü olan hemde verdiği his güzel olan telefon yapamıyorlar bir türlü. Samsung bile plastik inadını kırdı çünkü plastiğin de devri bitiyor. Amiral gemide metal kasa kullan alt modellerde polikarbon. Bu kadar zor olmasa gerek. Bakalım surface telefonlara onlar nasıl olacak.Bu arada cihazların polikarbonat olmasına rağmen, resimde görülenin aksine elde tutulduğunda 1.kalite bir his uyandırdığı belirtiliyor.
Pahalı olursa nasıl rekabet edecekler acaba?
Ben gidipte Lumia bir cihaza 2500 tl vermem.
Aynen.Lumia cihazlar bence zaten genel olarak şık ve kaliteli cihazlar,bizim eksiğimiz sistem olarak henüz gelişimini tamamlamamış olmasıdır.sistem olarak da w10m eksiklerini giderirse üst seviye cihazlar pahalı olsada bile tıpkı iphone de olduğu gibi rağbet görecektir diye düşünüyorum.