Ürünler samsung türkiye garantili. Yani türkiyede satılan resmi ürünler. Fiyatının ucuz olma sebebi fazla üretim ve satılamamadan dolayı. Bu cihazlar samsungun elinde fazlaca kalmış artık satmak için böyle mağazalarla anlaşılarak ucuza satılan cihazlar. Zamanında kasiyer olarak çalıştığımdan biliyorumBu Tür Yerlere Gelen Telefonları Pek Önermem Fiyatları Çok Ucuz Olabilir Ama Alt Versiyon Gibi Olabilirler İyi Araştirmak Lazım Atıyorum X Marka Cihazin X145 Nolu Modeli Varsa Piyasada Bunlar X140 130 Modelini Satıyor Yani Lite Dediğimiz Modeller Ona Göre Alın Derim S5 Mesela F İle Başlayanı Var G İle Başlayanı Var Basıt Bir Harf Hem İşlemci Hemde RAM Kapasitesini Belirtiyor Gerisi Size Kalmiş

Hayır Zaten Samsung Türkiye Garantili.Tek sıkıntısı olur garanti.Yani garantisi samsung türkiye olmayacaktır geri kalan ürün, orijinal ve sağlamdır
eğer öyle ise alınmaması için hiç bir neden yok ozamanHayır Zaten Samsung Türkiye Garantili.
Ürünler samsung türkiye garantili. Yani türkiyede satılan resmi ürünler. Fiyatının ucuz olma sebebi fazla üretim ve satılamamadan dolayı. Bu cihazlar samsungun elinde fazlaca kalmış artık satmak için böyle mağazalarla anlaşılarak ucuza satılan cihazlar. Zamanında kasiyer olarak çalıştığımdan biliyorum
Alpha al kardeşim çok iyi bi cihaz
Eminmisin?Hayır Zaten Samsung Türkiye Garantili.
Kod numaraları ile belirtilmişLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu Plus Değil Geçen Bimede Asus 5 Geldi Ama Lite Versiyonu Yani Zenfone 5in Ta Maceristandaki Ürünün Aynısı ÖZellikleri DÜşük Olanı Ben Şu Anki Cihazlar İçin Konuşmadım.Genel Olarak Diyorumki Alacağiniz Ürünlerin Kodu Var O Kodlara Dikkat Ederek Alın X10 Telefonu Olabilir Ama X10,01 Versiyonu Filan Olabilir DÜşük Özellikle Olabilir Diyorum. Ha Verdiğim Örnek S6 Edge Plus Ama Dediğim Gibi S5 in Serilerine Bakarsanız Bİ Netteki Serilerine Bakın Birde BÜyük Mağazalardakine Aralarında Fark Var Cihazların İçleri Değişik Bazı Donanımlari DÜşük Diyorum
Eminmisin?
Kod numaraları ile belirtilmiş
Zenfone 5 de olay vatan ve mediamarkt da aynı şekilde çift simli versiyon diye düşük özellikli zen5 ler satıldı
Ama alphada öyle bi durum yok sadece exynos sürümü var o kadar yani teknosa vatan bimeks deki ürünle aynı ürün
bi şey fark ettim listedeki tüm telefonların parmak izi okuyucusu var. sanırım android m için parmak izi önemli olacak gibime geliyor sanırım s5 ede verirlerAlpha derim Android m bile alacak.
Haber - Android M Alacak Olan Samsung Cihazlar Listelendi - MaxiCepAlphanın 6.0 alacağı nerde yazıyor kaynak var mı ?
ekranı 720p olduğu için note 4 ile benchmarklarda yarışıyor ama 4 kat daha düşük çözünürlüklü ekran olunca yanında baya bi performans elde ediyosunuzAlpha kullanan var mı performansı nasıl parasını hak ediyor mu ?
yani ?ekranı 720p olduğu için note 4 ile benchmarklarda yarışıyor ama 4 kat daha düşük çözünürlüklü ekran olunca yanında baya bi performans elde ediyosunuz
ben tüm telefonlar alpha gibi olmalı zaten işlemcile çok ısınıyor daha kullandığımız pc monitörleri tvler bile 2560x1440 a varmadı 1080p 22 inç de bile süper görünüyor sen bi de 5.7 inç sıkıştırınca ortaya felaket bi şey çıkıyor
ama bence ısı sorunu düzelene kadar ekran çözünürlüğü 1080pyi geçmemeli 1080p bile aşırı yüksek
1080 p li telefon alma diyor kısadanyani ?

Alpha 720P1080 p li telefon alma diyor kısadan![]()