Telefon Tavsiyesi A101'deki Samsung Telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Rancho

Rancho

Üye
    Konu Sahibi
A101'deki Samsung Telefonlar
A101 de 27 Ağustosta 2 tane samsung telefon satılacakmış sizce hangisini alayım ?

K zoom ve Alpha Kullananlar görüşlerini yazarlarsa sevinirim :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Tür Yerlere Gelen Telefonları Pek Önermem Fiyatları Çok Ucuz Olabilir Ama Alt Versiyon Gibi Olabilirler İyi Araştirmak Lazım Atıyorum X Marka Cihazin X145 Nolu Modeli Varsa Piyasada Bunlar X140 130 Modelini Satıyor Yani Lite Dediğimiz Modeller Ona Göre Alın Derim S5 Mesela F İle Başlayanı Var G İle Başlayanı Var Basıt Bir Harf Hem İşlemci Hemde RAM Kapasitesini Belirtiyor Gerisi Size Kalmiş

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty ve bozkirdangelen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Alpha derim Android m bile alacak.

• Beğen
Tepkiler: hasanrazor
androtik12

androtik12

Üye
Bu Tür Yerlere Gelen Telefonları Pek Önermem Fiyatları Çok Ucuz Olabilir Ama Alt Versiyon Gibi Olabilirler İyi Araştirmak Lazım Atıyorum X Marka Cihazin X145 Nolu Modeli Varsa Piyasada Bunlar X140 130 Modelini Satıyor Yani Lite Dediğimiz Modeller Ona Göre Alın Derim S5 Mesela F İle Başlayanı Var G İle Başlayanı Var Basıt Bir Harf Hem İşlemci Hemde RAM Kapasitesini Belirtiyor Gerisi Size Kalmiş
Ürünler samsung türkiye garantili. Yani türkiyede satılan resmi ürünler. Fiyatının ucuz olma sebebi fazla üretim ve satılamamadan dolayı. Bu cihazlar samsungun elinde fazlaca kalmış artık satmak için böyle mağazalarla anlaşılarak ucuza satılan cihazlar. Zamanında kasiyer olarak çalıştığımdan biliyorum :)
Alpha al kardeşim çok iyi bi cihaz

• Beğen
Tepkiler: hasanrazor
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tek sıkıntısı olur garanti.Yani garantisi samsung türkiye olmayacaktır geri kalan ürün, orijinal ve sağlamdır

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ürünler samsung türkiye garantili. Yani türkiyede satılan resmi ürünler. Fiyatının ucuz olma sebebi fazla üretim ve satılamamadan dolayı. Bu cihazlar samsungun elinde fazlaca kalmış artık satmak için böyle mağazalarla anlaşılarak ucuza satılan cihazlar. Zamanında kasiyer olarak çalıştığımdan biliyorum :)
Alpha al kardeşim çok iyi bi cihaz

Bu Plus Değil Geçen Bimede Asus 5 Geldi Ama Lite Versiyonu Yani Zenfone 5in Ta Maceristandaki Ürünün Aynısı ÖZellikleri DÜşük Olanı Ben Şu Anki Cihazlar İçin Konuşmadım.Genel Olarak Diyorumki Alacağiniz Ürünlerin Kodu Var O Kodlara Dikkat Ederek Alın X10 Telefonu Olabilir Ama X10,01 Versiyonu Filan Olabilir DÜşük Özellikle Olabilir Diyorum. Ha Verdiğim Örnek S6 Edge Plus Ama Dediğim Gibi S5 in Serilerine Bakarsanız Bİ Netteki Serilerine Bakın Birde BÜyük Mağazalardakine Aralarında Fark Var Cihazların İçleri Değişik Bazı Donanımlari DÜşük Diyorum
Hayır Zaten Samsung Türkiye Garantili.
Eminmisin?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Bu Plus Değil Geçen Bimede Asus 5 Geldi Ama Lite Versiyonu Yani Zenfone 5in Ta Maceristandaki Ürünün Aynısı ÖZellikleri DÜşük Olanı Ben Şu Anki Cihazlar İçin Konuşmadım.Genel Olarak Diyorumki Alacağiniz Ürünlerin Kodu Var O Kodlara Dikkat Ederek Alın X10 Telefonu Olabilir Ama X10,01 Versiyonu Filan Olabilir DÜşük Özellikle Olabilir Diyorum. Ha Verdiğim Örnek S6 Edge Plus Ama Dediğim Gibi S5 in Serilerine Bakarsanız Bİ Netteki Serilerine Bakın Birde BÜyük Mağazalardakine Aralarında Fark Var Cihazların İçleri Değişik Bazı Donanımlari DÜşük Diyorum

Eminmisin?
Kod numaraları ile belirtilmiş
Zenfone 5 de olay vatan ve mediamarkt da aynı şekilde çift simli versiyon diye düşük özellikli zen5 ler satıldı

Ama alphada öyle bi durum yok sadece exynos sürümü var o kadar yani teknosa vatan bimeks deki ürünle aynı ürün

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kod numaraları ile belirtilmiş
Zenfone 5 de olay vatan ve mediamarkt da aynı şekilde çift simli versiyon diye düşük özellikli zen5 ler satıldı

Ama alphada öyle bi durum yok sadece exynos sürümü var o kadar yani teknosa vatan bimeks deki ürünle aynı ürün

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
androtik12

androtik12

Üye
Arkadaşlar benim bi arkadaş bu temmuzdaki a101 alpha kampanyasından aldı fq kodlu telefon ve Samsung türkiye garantili. Yani hiç korkmadan al türkiyede satılan fq modeli bu!

• Beğen
Tepkiler: hasanrazor ve DarkredBlue61
hikmet366

hikmet366

Üye
Ucuz diye ordan almayın ya güncelleme nereden gelecegi belli değil ya gelir ya gelmez babam carfursa dan s4 aldı 5.0 güncelleme hala gelmedi telefonun nerenin ürettiği nerden çıktığı bile belli değil

Ama olsun ben odin rom filan yüklerim dersen orasına karışmam

K zom 5.0 güncelleme gelecekti iptal oldu yazık oldu ona üzüldüm güzel cihazdı

Alfa Android 6.0 güncelleme görecek kaynaklar ne kadar sağlam bilinmez

Rancho

Rancho

Üye
    Konu Sahibi
Alphanın 6.0 alacağı nerde yazıyor kaynak var mı ?

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Rancho

Rancho

Üye
    Konu Sahibi
Alpha kullanan var mı performansı nasıl parasını hak ediyor mu ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Alpha kullanan var mı performansı nasıl parasını hak ediyor mu ?
ekranı 720p olduğu için note 4 ile benchmarklarda yarışıyor ama 4 kat daha düşük çözünürlüklü ekran olunca yanında baya bi performans elde ediyosunuz
ben tüm telefonlar alpha gibi olmalı zaten işlemcile çok ısınıyor daha kullandığımız pc monitörleri tvler bile 2560x1440 a varmadı 1080p 22 inç de bile süper görünüyor sen bi de 5.7 inç sıkıştırınca ortaya felaket bi şey çıkıyor
ama bence ısı sorunu düzelene kadar ekran çözünürlüğü 1080pyi geçmemeli 1080p bile aşırı yüksek

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve androtik12
Rancho

Rancho

Üye
    Konu Sahibi
ekranı 720p olduğu için note 4 ile benchmarklarda yarışıyor ama 4 kat daha düşük çözünürlüklü ekran olunca yanında baya bi performans elde ediyosunuz
ben tüm telefonlar alpha gibi olmalı zaten işlemcile çok ısınıyor daha kullandığımız pc monitörleri tvler bile 2560x1440 a varmadı 1080p 22 inç de bile süper görünüyor sen bi de 5.7 inç sıkıştırınca ortaya felaket bi şey çıkıyor
ama bence ısı sorunu düzelene kadar ekran çözünürlüğü 1080pyi geçmemeli 1080p bile aşırı yüksek
yani ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt