Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
exp_l0it

exp_l0it

Üye
beyler win 10 nda oyun oynarken(sniperghost2) fpsyi artırmak için çözünürlüğü 1024-768 e aldım ekran kısıldı ne yapmalıyım yan tarafı siyahlaştı win 8.1dede olmuştu düzeltmiştim ama bunda yapamadım ekranın çözünürlüğünü 1024-768 e alıp tam ekrana ölçeklendir dedim ama oyuna girince olmadı
ekranımın çözünürlüğü 1336-768
görüntünün bozularak tam ekrana yaymamak için. senin seçtiğin çözünürlük kare ekrana göre. senin ekranın dikdörtgen. normal bişe olması.
1280x768 vb. modları dene

punisioner92

punisioner92

Üye
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Oyunda güzelmiş hee. Ne kadar bi yer kaplar pc de. İnternetsiz oynanıyormu

exp_l0it

exp_l0it

Üye
tamam bi deneyim

böyle oldu
fullscreen seçeneği yok mu aktifleştir
yanda daha az siyahlıklar olcak. Kalabilir böyle fps sorunun yoksa. Yada 768 den daha ufak rakamları dene. Daha da azalacaktır diye tahmin ediyorum

punisioner92

punisioner92

Üye
yanda daha az siyahlıklar olcak. Kalabilir böyle fps sorunun yoksa. Yada 768 den daha ufak rakamları dene. Daha da azalacaktır diye tahmin ediyorum
zaten widescreen diye bişey yok fullscreende malesef oyunda en az 1024-768 (masaüstüde aynı çözünürlüğe gelebiliyor ancak)
ekran görüntüsündeki 1280-768deki bu arada

Serhan

Serhan

Üye
Beyler w10 kurduktan sonra laptopun Mouse pad çalışmamaya başladı sizdede oldumu ?
Lenovo G510

exp_l0it

exp_l0it

Üye
zaten widescreen diye bişey yok fullscreende malesef oyunda en az 1024-768 (masaüstüde aynı çözünürlüğe gelebiliyor ancak)

ekran görüntüsündeki 1280-768deki bu arada
hayır hayır o değil ya. oyunu full creen yap. masaüstü gözükmesin. sadece oyun. ve çözünürlüğünü 1280x768 yap
768den ufak derken 1280x720 mesela onu kastettim
Beyler w10 kurduktan sonra laptopun Mouse pad çalışmamaya başladı sizdede oldumu ?
Lenovo G510
w10a uyumlu driver yüklemeyi deneyebilirsin

punisioner92

punisioner92

Üye
hayır hayır o değil ya. oyunu fu ll creen yap. masaüstü gözükmesin. sadece oyun. ve çözünürlüğünü 1280x768 yap

hayır hayır o değil ya. oyunu fu ll creen yap. masaüstü gözükmesin. sadece oyun. ve çözünürlüğünü 1280x768 yap

ya bu muhabbet valla başımı ağrıttı oyun zaten fullscreenda sanırım 5-6 tane çöünürlük değeri var hepsini denedim zaten denediğim için soruyorum aklıma gelmeyen bi öneriniz varmı diye
yinede sağolun önerileriniz için sanırım şu ekimde mi eylülde mi gelecek update ile düzelir ancak

Son düzenleme:
exp_l0it

exp_l0it

Üye
ya bu muhabbet valla başımı ağrıttı oyun zaten fullscreenda sanırım 5-6 tane çöünürlük değeri var hepsini denedim zaten denediğim için soruyorum aklıma gelmeyen bi öneriniz varmı diye
yinede sağolun önerileriniz için sanırım şu ekimde mi wylülde mi gelecek update ile düzelir ancak
senin attığın ss fullscreen değil kardeş

• Beğen
Tepkiler: executioner92
ANIL

ANIL

Admin
Windows 10 Build 10525 Insider kullanıcıları için yayınlandı.

reflex

reflex

Üye
10525 yükleyenler? Yorum ve görüş alabilirmiyim. Hız nasıl?

omer.talha

omer.talha

Üye
3Gb ram 1.80 Ghz intel laptop win 10 acar demi 32 bitte
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Acil yardım lambayi yakiyorum pc kendi açılıyor sebebini bilmiyorum Windows 10 dan sonra oldu Windows 7 de yoktu
ÇÖZÜMÜ BULDUM GİBİ :D

kardes pc de haporlor dolu etrafında onları pc den cıkar (bağlı olmasın) ve lambayı ac artık sorun kalkar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
10525 yükleyenler? Yorum ve görüş alabilirmiyim. Hız nasıl?
şimdiki nasıl bilmem ama cumulati update yapmadan bir süre sonra internetin sapıttığına şahidim :D
oyundan düşüp duruyo durmadan

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sanırım borderless kullanıyorsunuz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sanırım ondan
yo ben kullanmıyorum benim ekranım kare halen :D
arkadaşa lazım ama ondan bi tane
Eğer çözünürlüğü düşürüp boderles veya windowed moda alırsanız fotodaki gibi ortada kalıyor ama eğer windows da kullanılan çözünürlükte oyundaki aynı değilse bu sorun oluşuyor ben şahsen borderless kullanıyorum deplov olmayı beklerken altta birilerine chromedan mesaj yazmam gerektiğinde daha kolay Alt + Tab yapmamı sağlıyor

Üst Alt