punisioner92
Üye
Sanırım
Sanırım borderless kullanıyorsunuz
Sanırım
Sanırım borderless kullanıyorsunuz
4-5 aya kadar ufak ufak güncelleme paketleri verilir de ondan sonra bir SP paketi yayınlanır diye düşünüyorum.Sistemin hali hazırda driver sorunları hariç çok fazla eksiği ve bugu var.Rayına oturtulduğu zaman kurarızwindows 10'u şimdi yüklemenizi tavsiye etmiyorum daha hataları var driver yazılımlarında felan şöyle bi 5 ay felan dişinizi sıkın o zamana kadar hataları gider gitmezsede bu nasıl bi tembellik derim![]()
3 haftadır kullanıyorum bir bug bulamadım siz nerde buldunuz acaba?4-5 aya kadar ufak ufak güncelleme paketleri verilir de ondan sonra bir SP paketi yayınlanır diye düşünüyorum.Sistemin hali hazırda driver sorunları hariç çok fazla eksiği ve bugu var.Rayına oturtulduğu zaman kurarız![]()
açılışta geri yükle diye bir seçenek çıkıyorsa oradan dönebilirsin, yoksada ayarlarda olması lazımBeyler 8.1 e nasıl dönücez ya ?
Hayır öyle birşey çıkmıyor.açılışta geri yükle diye bir seçenek çıkıyorsa oradan dönebilirsin, yoksada ayarlarda olması lazım
denetim masasında görmüştüm sanki. Bakarmısın?Hayır öyle birşey çıkmıyor.
ben dahil kuranların yarısından fazlası bir şekilde karşılaştıkları hatalar ve sistemin eksikliklerinden dolayı daha önce kullandıkları sisteme gerisin geri döndüler.Hiç mi kullanıcı yorumlarını okumuyorsun3 haftadır kullanıyorum bir bug bulamadım siz nerde buldunuz acaba?
driverlar öyle bir şey diyemem
onlar yükseltme yapanlar. Ben temiz kurdum problem çıkarmadıben dahil kuranların yarısından fazlası bir şekilde karşılaştıkları hatalar ve sistemin eksikliklerinden dolayı daha önce kullandıkları sisteme gerisin geri döndüler.Hiç mi kullanıcı yorumlarını okumuyorsun
Ben yükseltme yaptım ve her şey sorunsuz çalışıyor. Heralde tek ben memnun kaldım yükseltme yapanlar arasında.onlar yükseltme yapanlar. Ben temiz kurdum problem çıkarmadı
Bende cok memnunum basta guncellemeleri yapamiyordum hersey duzeldi cok guzel bi sistem olmus windows 7ye gore daha seri acilis kapanis resmen pcim rahatladi driverlerimda guncellendi bu arada bende guncelleyerek yaptim sorunsuzBen yükseltme yaptım ve her şey sorunsuz çalışıyor. Heralde tek ben memnun kaldım yükseltme yapanlar arasında.
Ben hala drivere çözüm bulamadım. Dxdiag açınca Intel HD Graphics yazıyor makine ekran kartını kullanamadığı için 1 saat içinde ısınıp kapanıyor. Ati driverini aygıt yöneticisinden kaldırınca da Windows açılmıyor anca güvenli mod ile Inteli kaldırıp giriyorum sonra kendi kendine driver kuruyor. ne yapmam lazım ?
Ati Mobility Radeon Hd5450 var. Sitesinden driverleri indirip kuruyorum ama yüklenici bitince kurulum sırasında uyarıları alındı türünden bir uyarı veriyor ve driver yüklenmiyorAygıt yöneticisinden kaldırırsanız sorun çıkması normal. Hangi ekran kartı var? Windows Update üzerinden gelen sürücüler sorunlu mu?
