AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Yahu hocam dijitalin linkini istemistim ben

ettu

ettu

Üye
Skmei digital saatin linki

• Beğen
Tepkiler: avast
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
6 dolar bu saate vermezdim sahsen ama zevkler renkler ve yaş tabiki :D

ettu

ettu

Üye
El~PisToLeRo
6 dolarlık saat derken benden bahsediyorsan bu saatleri kendime değil oğlum için (önceki mesajımda belirtmiştim) aldım. Tabii ki renkler ve zevkler tartışılmaz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
El~PisToLeRo
6 dolarlık saat derken benden bahsediyorsan bu saatleri kendime değil oğlum için (önceki mesajımda belirtmiştim) aldım. Tabii ki renkler ve zevkler tartışılmaz.

Görmedim dostum kusura bakma.
Zamanında cırt cırtlı adidas olanı vardı bu saatlerin çocukken ben de çok severdim senede belki de 2-3 tane aldırırdım bundan belki de 10-15 sene önce :)

lotco

Üye
O water resistant olacaktı ama neyse :ehe :ehe ;)

Koleksiyoncu :ehe .Skmei güzeldir ;)
Benim 7-8 ürün aynı uçakta ve hala gelmedi :gun1:
Evet beyler zafer:heyo2::heyo2:
Bozuk gelen KZ ED9 kulaklık için satıcı yenisini yolluyor. Bozuk olanıda yapmıştım :disko:

Öncelikle tebrik ederim. Yeni ürün göndermelerini bekliyordum. 3-4 sene önce 2 adet PS3 kolu sipariş ettik. Elimize ulaşmayınca satıcıya bildirdik. Yeniden yolladı. İkinci gönderdiği geldikten 1 ay sonra ilk yolladığı kargo geldi. Allah bilir nerde takıldı :)

Aldığınız ürünü muhakkak gittigidiyor ya da sahibinden'den kontrol edin. Bazen aynı fiyata gelebiliyor. Toplu alımlarda sağlam indirim yapıyorlar. Mesela araba için çakmak çoklayıcı bakıyorum. Ali'de 7 Dolar GG'da benzeri 13 TL. 3 günde teslim. ;)

Karavelaa

Üye
Öncelikle tebrik ederim. Yeni ürün göndermelerini bekliyordum. 3-4 sene önce 2 adet PS3 kolu sipariş ettik. Elimize ulaşmayınca satıcıya bildirdik. Yeniden yolladı. İkinci gönderdiği geldikten 1 ay sonra ilk yolladığı kargo geldi. Allah bilir nerde takıldı :)

Aldığınız ürünü muhakkak gittigidiyor ya da sahibinden'den kontrol edin. Bazen aynı fiyata gelebiliyor. Toplu alımlarda sağlam indirim yapıyorlar. Mesela araba için çakmak çoklayıcı bakıyorum. Ali'de 7 Dolar GG'da benzeri 13 TL. 3 günde teslim. ;)
Kargo gelmeme durumu çok önemli onlarda. Alibaba site olarak takip bile ediyor. Gelip gelmediğini. Ama benim gibi durumlarda satıcı insiyatifine bağlı olduğu için... ;) .Dediğin gibi mesala alide Gaming Mouse baktım 5-6 dolardı. n11 de 15 t lye aldım. 2 gün. :ehe

Jus7ice

Jus7ice

Üye
alışveriş yapan bayanlar gibisiniz aliexpresse girince çıkamıyorsunuz vallahi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
avast

avast

Üye
Banada maus birde 17.3 inc laptop cantasi onerirmisiniz :D

ettu

ettu

Üye
avast
Laptop çantasını kalitesini, bezini, iç ve dış bölümdeki ceplerini, en önemlisi fermuar dişli kısmını elleyip kontrol ederek, almanı tavsiye ederim. Mouse olarak Microsoft wireless 3000 tavsiye ederim. Yıllardır kullanırım en ufak bir sorun çıkmadı.
Laptop çantası olarak burada birşeyler var. Ben 15.6" Asus Matte Cary kullanıyorum.

farrow

Üye

Arkadaşlar bende yeni AliExpress çiyim,elektronik merakım çok olduğu için bu siteden hemen birkaç ürün aldım ama tabi henuz elime ulaşan urun yok.

Benim sormak istediğim bu fotoğraftaki üst kısımda gördüğünüz "Awaiting Shipment ..." vs yazan yerlerin tam işlevi/anlamı nedir?Tüm sayfaları ve yorumları tek tek okudum,Webmoney ile ödemelerimi tamamladım,şimdi benim beklemekten başka Onay vs yapmam gereken bri işlem var mı?

Aldığım ürünler;

Bu sonuncu linkteki Android TV Box fiyatı 90 dolar,sorun yaşarmıyım?

Herkes aldığı ürünleri paylaşırsa ve hatta takibe aldıklarını paylaşırsa bu topic coşar diye düşünüyorum... ;)

Saygılar.

Karavelaa

Üye

Arkadaşlar bende yeni AliExpress çiyim,elektronik merakım çok olduğu için bu siteden hemen birkaç ürün aldım ama tabi henuz elime ulaşan urun yok.

Benim sormak istediğim bu fotoğraftaki üst kısımda gördüğünüz "Awaiting Shipment ..." vs yazan yerlerin tam işlevi/anlamı nedir?Tüm sayfaları ve yorumları tek tek okudum,Webmoney ile ödemelerimi tamamladım,şimdi benim beklemekten başka Onay vs yapmam gereken bri işlem var mı?

Aldığım ürünler;

Bu sonuncu linkteki Android TV Box fiyatı 90 dolar,sorun yaşarmıyım?

Herkes aldığı ürünleri paylaşırsa ve hatta takibe aldıklarını paylaşırsa bu topic coşar diye düşünüyorum... ;)

Saygılar.
Birazdan aldığım ürünleri paylaşayım :tebessüm: . Sen ürünü aldın ve ödeme onaylandı ise başka hiç bir şeye karışmıyorsun. Awaiting Shipment ise sevkiyat bekleniyor demek. Posta verilmesi bekleniyor yani.

Karavelaa

Üye
Bu olayları tek tek anlatayım sana. İlk olarak ödeme yapıyorsun. Ve ödemenin onaylanması bekleniyor. Sonra satıcı postalaması gerekiyor. Onuda yaptıktan sonra beklemek gerekiyor sadece. ;)

farrow

Üye
Ödememin onaylandığı nerde görünüyor?89 dolarlık Android TV Box siparişime extra bir vergi vs çıkar mı?

Cevap/ilgi alakanız için teşekkür ediyorum.

Saygılar.

Son düzenleme:
ettu

ettu

Üye
farrow
Sen 75€ limitini geçmişsin. İnşallah gümrükte sorun çıkmaz. Satıcıya gönderi poşetine "gift" yazdır. Ürün değerini de düşük yazdır. Örneğin 43$ gibi.

• Beğen
Tepkiler: farrow

Karavelaa

Üye
farrow
Sen 75€ limitini geçmişsin. İnşallah gümrükte sorun çıkmaz. Satıcıya gönderi poşetine "gift" yazdır. Ürün değerini de düşük yazdır. Örneğin 43$ gibi.
Satıcıya Türkiyeye gelecek yazması yeterli herhalde onlar iyi biliyordur. @farrow sen dersinki gümrükte sorun çıkarıyorlar ürün fiyatı felan aşıyor onlar çözüm bulabilir.

• Beğen
Tepkiler: farrow
avast

avast

Üye
Mouse daki fiyat aralığın nedir ? Ayrıca coğu mouse'u aynı fiyata Türkiyedede bulabiliyorsun. ;)
Pek para vermek istemem mouse a klavyeye acikcasi :D ama 20 30 yeter heralde max ucuz olursa daha iyi :D

Karavelaa

Üye

Üst Alt