El~PisToLeRo
6 dolarlık saat derken benden bahsediyorsan bu saatleri kendime değil oğlum için (önceki mesajımda belirtmiştim) aldım. Tabii ki renkler ve zevkler tartışılmaz.

O water resistant olacaktı ama neyse![]()
![]()
Koleksiyoncu.Skmei güzeldir
Benim 7-8 ürün aynı uçakta ve hala gelmedi
Evet beyler zafer
Bozuk gelen KZ ED9 kulaklık için satıcı yenisini yolluyor. Bozuk olanıda yapmıştım![]()
Kargo gelmeme durumu çok önemli onlarda. Alibaba site olarak takip bile ediyor. Gelip gelmediğini. Ama benim gibi durumlarda satıcı insiyatifine bağlı olduğu için...Öncelikle tebrik ederim. Yeni ürün göndermelerini bekliyordum. 3-4 sene önce 2 adet PS3 kolu sipariş ettik. Elimize ulaşmayınca satıcıya bildirdik. Yeniden yolladı. İkinci gönderdiği geldikten 1 ay sonra ilk yolladığı kargo geldi. Allah bilir nerde takıldı
Aldığınız ürünü muhakkak gittigidiyor ya da sahibinden'den kontrol edin. Bazen aynı fiyata gelebiliyor. Toplu alımlarda sağlam indirim yapıyorlar. Mesela araba için çakmak çoklayıcı bakıyorum. Ali'de 7 Dolar GG'da benzeri 13 TL. 3 günde teslim.![]()

Mouse daki fiyat aralığın nedir ? Ayrıca coğu mouse'u aynı fiyata Türkiyedede bulabiliyorsun.Banada maus birde 17.3 inc laptop cantasi onerirmisiniz![]()
Birazdan aldığım ürünleri paylaşayım
Arkadaşlar bende yeni AliExpress çiyim,elektronik merakım çok olduğu için bu siteden hemen birkaç ürün aldım ama tabi henuz elime ulaşan urun yok.
Benim sormak istediğim bu fotoğraftaki üst kısımda gördüğünüz "Awaiting Shipment ..." vs yazan yerlerin tam işlevi/anlamı nedir?Tüm sayfaları ve yorumları tek tek okudum,Webmoney ile ödemelerimi tamamladım,şimdi benim beklemekten başka Onay vs yapmam gereken bri işlem var mı?
Aldığım ürünler;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu sonuncu linkteki Android TV Box fiyatı 90 dolar,sorun yaşarmıyım?
Herkes aldığı ürünleri paylaşırsa ve hatta takibe aldıklarını paylaşırsa bu topic coşar diye düşünüyorum...
Saygılar.
. Sen ürünü aldın ve ödeme onaylandı ise başka hiç bir şeye karışmıyorsun. Awaiting Shipment ise sevkiyat bekleniyor demek. Posta verilmesi bekleniyor yani.Satıcıya Türkiyeye gelecek yazması yeterli herhalde onlar iyi biliyordur. @farrow sen dersinki gümrükte sorun çıkarıyorlar ürün fiyatı felan aşıyor onlar çözüm bulabilir.farrow
Sen 75€ limitini geçmişsin. İnşallah gümrükte sorun çıkmaz. Satıcıya gönderi poşetine "gift" yazdır. Ürün değerini de düşük yazdır. Örneğin 43$ gibi.
Pek para vermek istemem mouse a klavyeye acikcasiMouse daki fiyat aralığın nedir ? Ayrıca coğu mouse'u aynı fiyata Türkiyedede bulabiliyorsun.![]()
ama 20 30 yeter heralde max ucuz olursa daha iyi 
Peki 7 buton felan mı isitoyrsun yoksa normalmi + DPI kaç olacak ?Pek para vermek istemem mouse a klavyeye acikcasiama 20 30 yeter heralde max ucuz olursa daha iyi
![]()
Hic bilgim yokPeki 7 buton felan mı isitoyrsun yoksa normalmi + DPI kaç olacak ?