maalesef format atmadan önce lisansınızı windows 10 çevirmek için windowsu 7 üzerinde (8.1 ise 8.1 den) yükselme yaparak microsoft live hesabınızı lisansınızla eşleştirmeniz lazım yani size bir key verilmeyecek sadece hesabınıza cihızınızın anakart numarası ile işlişkilendirilip bundan sonra otomatik lisansınıızı onaylıyacak bu konu üzerine bir çok yazı ve video izledim ama sonuç buyok lisanslı zaten 2 sene önce vatandan aldıydım zaten laptopu başka bilgisayarcı eli değmedi zaten laptopa format için![]()

ya yükseltme yaptım windows updateden bir yerde yazıyordu ama etkinleştirildi diye bir şey yazıyordumaalesef format atmadan önce lisansınızı windows 10 çevirmek için windowsu 7 üzerinde (8.1 ise 8.1 den) yükselme yaparak microsoft live hesabınızı lisansınızla eşleştirmeniz lazım yani size bir key verilmeyecek sadece hesabınıza cihızınızın anakart numarası ile işlişkilendirilip bundan sonra otomatik lisansınıızı onaylıyacak bu konu üzerine bir çok yazı ve video izledim ama sonuç bu![]()
BILGISAYARIM'a Sağ clickya yükseltme yaptım windows updateden bir yerde yazıyordu ama etkinleştirildi diye bir şey yazıyordu
etkinleştirmenin gelecek formatlarda yine aktif olması için one drive gibi bi servisi açıp windows live ile giriş yapmalısınız (hotmail de olur)ya yükseltme yaptım windows updateden bir yerde yazıyordu ama etkinleştirildi diye bir şey yazıyordu
mecburi değil öneri olarak çıkar sadece ama win7 ninde desteği kesilir xp gibiArkadaşlar ben yükseltme falan yapmak istemiyorum. Rezerve etmiycem. Hep w7 de kalmak istiyorum. Microsoft dermi 1 2 sene sonra w10 geç diye zorunlu mecburii
yani kesilme durumundada win 8e yukselt zaten altyapisal olarak nerdeyse ayni @SerseriGönlüm12mecburi değil öneri olarak çıkar sadece ama win7 ninde desteği kesilir xp gibi
hayır ama ileride bi oyun ben directx 12 isterim yoksa çalışmam diyorsa mecbur 10 a geçcenArkadaşlar ben yükseltme falan yapmak istemiyorum. Rezerve etmiycem. Hep w7 de kalmak istiyorum. Microsoft dermi 1 2 sene sonra w10 geç diye zorunlu mecburii
Eeee ben bi ara 7 üzerinden yükseltme yapmıştım sonra formatlayıp sıfırdan 10 kurulumuda yaptım. Microsoftta cihazlar sekmesinde benim pc gözükmüyoooetkinleştirmenin gelecek formatlarda yine aktif olması için one drive gibi bi servisi açıp windows live ile giriş yapmalısınız (hotmail de olur)
yani zaten mağza için giriş yaptıysanız otomatik kendisi hesabı mail ile birleştirmiştir emin olmak içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgiriş yapıp görebilirsiniz
sorun şuGüvenli mod da açmayı deneyebilir misiniz?Bende dün geçiş yaptım ama şuan bilgisayarım öldüsorun şu
Dün güzel güzel kullanıyordum tüm programları kurdum kapatmadan önce Dxdiag'e baktım kullanılan ekran kartı için Intel yazıyordu bende aygıt yoneticisinden Intel'i devre dışı bıraktım ama ekran kartım devreye girmedi. Bende en son çıkan driveri kurdum gayet güzel kuruldu kurulduktan sonra yeniden başlatma uyarısı verdi sonra bilgisayar açıldı ekran fare geliyor ama yeşil bir ekran var ve sürekli yanıp sönüyor ne yapmam lazım ?
Windows 10 dan önceki sürüm yasal olabilir ve onun üzerine yüklendiği için sistem etkinleştirmeyi yapmıştır.Windows 10cular. Benim bi arkadaş az önce 10 kurdu sıfırdan yükseltme yapmamış. İso dosyasını cd çekmiş.Key falanda yazmamış. Microsoft ta da kayıdı yok. Ama ürün etkinleştirilmiş. Nasıl oluyooo
Hocam Güvenli mod ile açıp aygıt yöneticisinden Ati'yi kaldırıyorum bilgisayar düzgünce açılıyor ama açtıktan 5dk sonra kendi kendine tekrar Ati'yi kuruyor kapatıp açınca yine ekran yanıp sönüyor ve açılmıyor. Format atmam Şart gibi gözüküyorGüvenli mod da açmayı deneyebilir misiniz?
Bu konu başlağında güvenli mod ile nasıl açılır şeklinde bir açıklama vardı.. şu an hatırlamıyorum..
kartının modeli için güncel driveri hatalı olabilir. w8 sürümünü el ile yükleHocam Güvenli mod ile açıp aygıt yöneticisinden Ati'yi kaldırıyorum bilgisayar düzgünce açılıyor ama açtıktan 5dk sonra kendi kendine tekrar Ati'yi kuruyor kapatıp açınca yine ekran yanıp sönüyor ve açılmıyor. Format atmam Şart gibi gözüküyor
@Sertug1991 ;kartının modeli için güncel driveri hatalı olabilir. w8 sürümünü el ile yükle