Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Murat Alper

Murat Alper

Üye
yok lisanslı zaten 2 sene önce vatandan aldıydım zaten laptopu başka bilgisayarcı eli değmedi zaten laptopa format için :ehe

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
yok lisanslı zaten 2 sene önce vatandan aldıydım zaten laptopu başka bilgisayarcı eli değmedi zaten laptopa format için :ehe
maalesef format atmadan önce lisansınızı windows 10 çevirmek için windowsu 7 üzerinde (8.1 ise 8.1 den) yükselme yaparak microsoft live hesabınızı lisansınızla eşleştirmeniz lazım yani size bir key verilmeyecek sadece hesabınıza cihızınızın anakart numarası ile işlişkilendirilip bundan sonra otomatik lisansınıızı onaylıyacak bu konu üzerine bir çok yazı ve video izledim ama sonuç bu :(

Murat Alper

Murat Alper

Üye
maalesef format atmadan önce lisansınızı windows 10 çevirmek için windowsu 7 üzerinde (8.1 ise 8.1 den) yükselme yaparak microsoft live hesabınızı lisansınızla eşleştirmeniz lazım yani size bir key verilmeyecek sadece hesabınıza cihızınızın anakart numarası ile işlişkilendirilip bundan sonra otomatik lisansınıızı onaylıyacak bu konu üzerine bir çok yazı ve video izledim ama sonuç bu :(
ya yükseltme yaptım windows updateden bir yerde yazıyordu ama etkinleştirildi diye bir şey yazıyordu

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
ya yükseltme yaptım windows updateden bir yerde yazıyordu ama etkinleştirildi diye bir şey yazıyordu
BILGISAYARIM'a Sağ click
Çıkan Menüden ÖZELLİK ler e click
gelen ekranda etkinleştirme durumu gösterilir.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
etkinleştirmenin gelecek formatlarda yine aktif olması için one drive gibi bi servisi açıp windows live ile giriş yapmalısınız (hotmail de olur)
yani zaten mağza için giriş yaptıysanız otomatik kendisi hesabı mail ile birleştirmiştir emin olmak için giriş yapıp görebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: murooo55 ve bozkirdangelen
csbaz

csbaz

Üye
Güncelleme üzerinden yapıştırın gitsin otomatik kurdu driveri.Güncelleyince ürün kimliği sormadı.

ca_sus

Üye
Güncelleştirmeler var.
• Cumulative Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB3081436).
evet arkadaşlar bugün geldi bu güncelleme yüklüyorum indiriyor pc yeniden başlatılsın diyr evet diyorum yuklüyor, yüklüyor sonra yüklenemedi deyip güncelleştirmeler geri alınıyor diyor sebep

Mr.Pro

Mr.Pro

Üye
windows 10a daha yükseltmeyin şöyle 5,6 ay felan bekleyin daha hataları var onunama illaki yüklicem diyosanız (benim gibi :ehe)yükleyin:ehe

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Arkadaşlar ben yükseltme falan yapmak istemiyorum. Rezerve etmiycem. Hep w7 de kalmak istiyorum. Microsoft dermi 1 2 sene sonra w10 geç diye zorunlu mecburii

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben yükseltme falan yapmak istemiyorum. Rezerve etmiycem. Hep w7 de kalmak istiyorum. Microsoft dermi 1 2 sene sonra w10 geç diye zorunlu mecburii
mecburi değil öneri olarak çıkar sadece ama win7 ninde desteği kesilir xp gibi

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
hayır ama ileride bi oyun ben directx 12 isterim yoksa çalışmam diyorsa mecbur 10 a geçcen
bkz Crysis 2 ve 3 dirextX11 istedi ve çoğu kişi ekran kartı 10 olduğu ve XP kullandığı için oynayamadı

eğer 1 yıl için geçmezsen hakkın yanar en azından format atacaksan 10 a yükseltip
hakkını al daha sonra sıfırdan 7 yükse (bu arada diyelim siz 10 a geçtiniz ama beğenmediniz veya kullanamak istediğiniz uygulama sorun çıkardı istediğiniz zaman keyinizden eski windowsunuzu kullanabilirsiniz

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
etkinleştirmenin gelecek formatlarda yine aktif olması için one drive gibi bi servisi açıp windows live ile giriş yapmalısınız (hotmail de olur)
yani zaten mağza için giriş yaptıysanız otomatik kendisi hesabı mail ile birleştirmiştir emin olmak için giriş yapıp görebilirsiniz

Eeee ben bi ara 7 üzerinden yükseltme yapmıştım sonra formatlayıp sıfırdan 10 kurulumuda yaptım. Microsoftta cihazlar sekmesinde benim pc gözükmüyooo
Oturum falanda açtım yaniii

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Bende dün geçiş yaptım ama şuan bilgisayarım öldü :D sorun şu

Dün güzel güzel kullanıyordum tüm programları kurdum kapatmadan önce Dxdiag'e baktım kullanılan ekran kartı için Intel yazıyordu bende aygıt yoneticisinden Intel'i devre dışı bıraktım ama ekran kartım devreye girmedi. Bende en son çıkan driveri kurdum gayet güzel kuruldu kurulduktan sonra yeniden başlatma uyarısı verdi sonra bilgisayar açıldı ekran fare geliyor ama yeşil bir ekran var ve sürekli yanıp sönüyor ne yapmam lazım ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende dün geçiş yaptım ama şuan bilgisayarım öldü :D sorun şu

Dün güzel güzel kullanıyordum tüm programları kurdum kapatmadan önce Dxdiag'e baktım kullanılan ekran kartı için Intel yazıyordu bende aygıt yoneticisinden Intel'i devre dışı bıraktım ama ekran kartım devreye girmedi. Bende en son çıkan driveri kurdum gayet güzel kuruldu kurulduktan sonra yeniden başlatma uyarısı verdi sonra bilgisayar açıldı ekran fare geliyor ama yeşil bir ekran var ve sürekli yanıp sönüyor ne yapmam lazım ?
Güvenli mod da açmayı deneyebilir misiniz?
Bu konu başlağında güvenli mod ile nasıl açılır şeklinde bir açıklama vardı.. şu an hatırlamıyorum..

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Windows 10cular. Benim bi arkadaş az önce 10 kurdu sıfırdan yükseltme yapmamış. İso dosyasını cd çekmiş.Key falanda yazmamış. Microsoft ta da kayıdı yok. Ama ürün etkinleştirilmiş. Nasıl oluyooo

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows 10cular. Benim bi arkadaş az önce 10 kurdu sıfırdan yükseltme yapmamış. İso dosyasını cd çekmiş.Key falanda yazmamış. Microsoft ta da kayıdı yok. Ama ürün etkinleştirilmiş. Nasıl oluyooo
Windows 10 dan önceki sürüm yasal olabilir ve onun üzerine yüklendiği için sistem etkinleştirmeyi yapmıştır.
Yani anladığım kadarıyla mevcut olan sürümün üzerine yüklemiş..

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Güvenli mod da açmayı deneyebilir misiniz?
Bu konu başlağında güvenli mod ile nasıl açılır şeklinde bir açıklama vardı.. şu an hatırlamıyorum..
Hocam Güvenli mod ile açıp aygıt yöneticisinden Ati'yi kaldırıyorum bilgisayar düzgünce açılıyor ama açtıktan 5dk sonra kendi kendine tekrar Ati'yi kuruyor kapatıp açınca yine ekran yanıp sönüyor ve açılmıyor. Format atmam Şart gibi gözüküyor

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Hocam Güvenli mod ile açıp aygıt yöneticisinden Ati'yi kaldırıyorum bilgisayar düzgünce açılıyor ama açtıktan 5dk sonra kendi kendine tekrar Ati'yi kuruyor kapatıp açınca yine ekran yanıp sönüyor ve açılmıyor. Format atmam Şart gibi gözüküyor
kartının modeli için güncel driveri hatalı olabilir. w8 sürümünü el ile yükle

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
kartının modeli için güncel driveri hatalı olabilir. w8 sürümünü el ile yükle
@Sertug1991 ;
Arkadaşımızın önerisini de denedikten sonra yine olmaz ise
Aygıt yöneticisine gir..
oradan ekran kartı yerini bul
mevcut ekran kartını kaldır
ve yazılım olarak bilgisayarındaki windows.old klasorundeki system32 klasörünü göstererek yükle ya da güncelle yi seç..
Sanıyorum windows.old klasörü içerisinde bir önceki windows un ekran kartına ait arjinal yazılımı bulup yükleyebilir.

• Beğen

Üst Alt