Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaşlar merhabalar. Bir sorum olacak sizlere, bu sony galerisini açtığımızda whatshaptan, facebooktan kısacası kullanılan proğramlardan felan gelen tüm görüntü, fotoğraflar direk albümde çıkıyor. Hatta örneğin tangoda kişi araması yaptırınca ordaki bulunan kişi profil fotoları bile gözüküyor. Yokmu bunun bir ayarı, ben albümde sadece kendi çektiğim fotolar olsun istiyorum.
Ben bulamadim henüz sadece 3.parti album uygulamaları ile çözülebilir.

tarık_07

Üye
Ben bulamadim henüz sadece 3.parti album uygulamaları ile çözülebilir.
Çok saçma birşey bu. Herşey karışık çıkıyor. Anca her defasında albüme girdiğinde klasör olarak göster seçeneğine gittiğinde karmaşa bitiyor ve klasör olarak gruplanıyor. Ve kapatıp tekrar girdiğinde karmaşık görünüm geri geliyor. Klasör olarak grupla seçeneği bile kalıcı seçilemiyor.

alfo9403

alfo9403

Üye
Çok saçma birşey bu. Herşey karışık çıkıyor. Anca her defasında albüme girdiğinde klasör olarak göster seçeneğine gittiğinde karmaşa bitiyor ve klasör olarak gruplanıyor. Ve kapatıp tekrar girdiğinde karmaşık görünüm geri geliyor. Klasör olarak grupla seçeneği bile kalıcı seçilemiyor.
Aynen sonyde album olayi sıkıntı maalesef.

yakupb03

yakupb03

Üye
Beyler ar mask uygulamasının apk si var mıdır z3 plusta olan selfie için orangutan ile selfie falan yapılan.

alfo9403

alfo9403

Üye
Google playden de album uygulamasi kullanabilirsiniz isterseniz. Veya cihazi rootlayip samsungun galeri uygulamasini kullanin :)

alfo9403

alfo9403

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar merhabalar. Bir sorum olacak sizlere, bu sony galerisini açtığımızda whatshaptan, facebooktan kısacası kullanılan proğramlardan felan gelen tüm görüntü, fotoğraflar direk albümde çıkıyor. Hatta örneğin tangoda kişi araması yaptırınca ordaki bulunan kişi profil fotoları bile gözüküyor. Yokmu bunun bir ayarı, ben albümde sadece kendi çektiğim fotolar olsun istiyorum.
Albüm ayarlarına gir, gezinme menüsünden sosyal ağların tiklerini kaldır tamamdır

alfo9403

alfo9403

Üye
Albüm ayarlarına gir, gezinme menüsünden sosyal ağların tiklerini kaldır tamamdır
Whatsapp hala kalir ve indirilen diger resimlerde. Çözümün aslı klasörleyip gostermesi

0MG90

0MG90

Üye
O menüde whatshap yok. :-) Sıkıntıda orda.
Whatsapp resim ve videolarını otomatik indirmeyi kapatmalısın o zaman. Albüme girdiğimizde klasörlerin çıkma seçeneği gelene kadar böyle.

alfo9403

alfo9403

Üye
Whatsapp resim ve videolarını otomatik indirmeyi kapatmalısın o zaman. Albüme girdiğimizde klasörlerin çıkma seçeneği gelene kadar böyle.
Her halukarda görmek icin indirecegiz zaten:D

0MG90

0MG90

Üye
Her halukarda görmek icin indirecegiz zaten:D
"Albüme girdiğimizde klasörlerin çıkma seçeneği gelene kadar böyle." yazmıştım. Seçenek yok, Google Play'den başka albüm uygulaması indirilebilir.
Beyler ar mask uygulamasının apk si var mıdır z3 plusta olan selfie için orangutan ile selfie falan yapılan.
O şu an Z3+'a özel sanırım. Belki güncellemeyle gelebilir.

tarık_07

Üye
Buda Sony'nin nazarı olsun. :-) Öneri, istek anlamında bi metin hazırlayıp yazacağım buraya yarın. Dileyen metni kopyalayıp mail atarak destek verir, ne kadar çok mail o kadar çabuk geri dönüş.

man20

man20

Üye
Z3 plus'ın başka kamera efectleri daha vardı güneş ışığı filan hatta bi kere burda paylaşılmıştı ama daha kullanıma açılmamıştı z2'ler için. Ne oldu o uygulamalara şimdi çalışıyor mu ve tekrar burda paylaşabilir misiniz? @0MG90

• Beğen
Tepkiler: yakupb03

Üst Alt