Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
[emoji23] [emoji23]

0MG90

0MG90

Üye
Neyse :D

tarık_07

Üye
Bende gecen farkettim[emoji23] nerden aklina gelir telefon forumunda bayan kullanici[emoji2]
Bir bayanın hafıza kartıyla ne işi olur, olsada tutup öneride bulunmaz diye hiç aklımın ucundan geçmedi :-)

0MG90

0MG90

Üye
Olur canım niye olmasın, erkeklere özel değil sonuçta forumlar

alfo9403

alfo9403

Üye
Daha da ilginci makine muhendisi [emoji23]

tarık_07

Üye
Erkeklere özel anlamında demedim yanlış anlaşılmayayım. :-) Bayanlar bizim başımızın tacı her zaman her yerde.

alfo9403

alfo9403

Üye
Olur tabiki de beklemiyor insan. Cevremde telefondan en cok anlayan kadin whatsapp ta punto buyutebiliyor[emoji23]

tarık_07

Üye
Olur tabiki de beklemiyor insan. Cevremde telefondan en cok anlayan kadin whatsapp ta punto buyutebiliyor[emoji23]
Teknoloji mağazasında satış görevlisiyim, Ablanın birine s3 mini satmıştım hiç unutmam o olayı. Bir gün sonra geri gelmişti ilk kez dokunmatik ekranlı telefonuydu, galerisi kayboldu diye. Galeri uygulamasını devre dışı bırakmış. Ondan bayanların bu tür konuda pek işi olmaz diye hiç bakmadım kimin yazdığına, birde hafıza kartı sınıf olarak, hız sınıfı olarak da class hız birimi öneriside yapınca. :-)

man20

man20

Üye
Ne çok şey yazmışsınız ama hiç kulağım çınlamadı :/ teknolojiye meraklıyım o yüzden bişiler biliyorum. Ama bende 4 sene öncesine kadar hiç bişi bilmezdim. Sadece internetten oyun indirip cra.ck'lemeyi bilirdim. Nokia n8 aldıktan sonra teknolojiyi takip etmeye başladım :) zaten foruma da o zamanlarda üye oldum.

tarık_07

Üye
Ne çok şey yazmışsınız ama hiç kulağım çınlamadı :/ teknolojiye meraklıyım o yüzden bişiler biliyorum. Ama bende 4 sene öncesine kadar hiç bişi bilmezdim. Sadece internetten oyun indirip cra.ck'lemeyi bilirdim. Nokia n8 aldıktan sonra teknolojiyi takip etmeye başladım :) zaten foruma da o zamanlarda üye oldum.
Siz ve siz bayanları her zaman aramızda görmek isteriz. :-) Siz bayanlar, bize her yerde güzellik katarsınız. İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: man20
0MG90

0MG90

Üye
Güncelleme var

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

alfo9403

alfo9403

Üye
Guncelleme var deyince dedim sony aşti kendini, uygulamaymis..

tarık_07

Üye
Arkadaşlar merhabalar. Bir sorum olacak sizlere, bu sony galerisini açtığımızda whatshaptan, facebooktan kısacası kullanılan proğramlardan felan gelen tüm görüntü, fotoğraflar direk albümde çıkıyor. Hatta örneğin tangoda kişi araması yaptırınca ordaki bulunan kişi profil fotoları bile gözüküyor. Yokmu bunun bir ayarı, ben albümde sadece kendi çektiğim fotolar olsun istiyorum.

Üst Alt