Cinsiyette erkek yazıyı :-) Ayrıca kadın olsada kadından kardeş olmazmı :-)Kadın o ama![]()
Yok yazış şeklin garip geldi diyeyim dedimCinsiyette erkek yazıyı :-) Ayrıca kadın olsada kadından kardeş olmazmı :-)

Sen kime baktin ya kadin yaziyor [emoji23]Cinsiyette erkek yazıyı :-) Ayrıca kadın olsada kadından kardeş olmazmı :-)
Yanlış kişiye bakmışım :-) Hiç farketmedim bayan olduğunu.Sen kime baktin ya kadin yaziyor [emoji23]
Gece gece güldük ama iyi :-) Herkeze iyi geceler.
İyi gecelerGece gece güldük ama iyi :-) Herkeze iyi geceler.

Bende gecen farkettim[emoji23] nerden aklina gelir telefon forumunda bayan kullanici[emoji2]Yanlış kişiye bakmışım :-) Hiç farketmedim bayan olduğunu.
Bir bayanın hafıza kartıyla ne işi olur, olsada tutup öneride bulunmaz diye hiç aklımın ucundan geçmedi :-)Bende gecen farkettim[emoji23] nerden aklina gelir telefon forumunda bayan kullanici[emoji2]
Erkeklere özel anlamında demedim yanlış anlaşılmayayım. :-) Bayanlar bizim başımızın tacı her zaman her yerde.Olur canım niye olmasın, erkeklere özel değil sonuçta forumlar
Olur tabiki de beklemiyor insan. Cevremde telefondan en cok anlayan kadin whatsapp ta punto buyutebiliyor[emoji23]Olur canım niye olmasın, erkeklere özel değil sonuçta forumlar
Teknoloji mağazasında satış görevlisiyim, Ablanın birine s3 mini satmıştım hiç unutmam o olayı. Bir gün sonra geri gelmişti ilk kez dokunmatik ekranlı telefonuydu, galerisi kayboldu diye. Galeri uygulamasını devre dışı bırakmış. Ondan bayanların bu tür konuda pek işi olmaz diye hiç bakmadım kimin yazdığına, birde hafıza kartı sınıf olarak, hız sınıfı olarak da class hız birimi öneriside yapınca. :-)Olur tabiki de beklemiyor insan. Cevremde telefondan en cok anlayan kadin whatsapp ta punto buyutebiliyor[emoji23]
zaten foruma da o zamanlarda üye oldum.Siz ve siz bayanları her zaman aramızda görmek isteriz. :-) Siz bayanlar, bize her yerde güzellik katarsınız. İyi forumlar..Ne çok şey yazmışsınız ama hiç kulağım çınlamadı :/ teknolojiye meraklıyım o yüzden bişiler biliyorum. Ama bende 4 sene öncesine kadar hiç bişi bilmezdim. Sadece internetten oyun indirip cra.ck'lemeyi bilirdim. Nokia n8 aldıktan sonra teknolojiyi takip etmeye başladımzaten foruma da o zamanlarda üye oldum.