Geçemezsin de ne farkı var anlamıyorum? Profosyonel bir iş mi yapıyorsunuz yoksa home ile en full aynı sayılır. .bende w10 enterprise var ama w10proya geçmek istiyorum formatsız halledebilir miyim ?
Arkadaşlar windows 10 iso dosyasını indirip usb belleğe yükledim. Kurulum yaparken installing windows ekranında ^Getting files ready for installation^ 100% olunca pc restart atıyor ve tekrar en baştan başlıyor. Ne yapabilirim?
Tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. ?
Yükleme işlemlerini iyi takip etmelisiniz.Arkadaşlar windows 10 iso dosyasını indirip usb belleğe yükledim. Kurulum yaparken installing windows ekranında ^Getting files ready for installation^ 100% olunca pc restart atıyor ve tekrar en baştan başlıyor. Ne yapabilirim?
Yanıtladığın için teşekkürler. Windows 10 kuruldu. Kurulum esnasında dil seçim ekranında sadece ingilizce vardı ancak indirdiğim sitede türkçe olduğu yazıyordu. Şu an dili ingilizce. Onu türkçeye çevirebilirmiyim? (Windows 10 proffessional)Yükleme işlemlerini iyi takip etmelisiniz.
Windows yüklenirken belli aralıklarla kapanıp açılır, o işlemler sırasında şayet USB 'yi çıkarmıyorsanız tekrar görür ve aynı işlemleri yapmaya çalışır.. Acaba böyle bir sorun mu var?
Geçenlerde windows 10 u yüklerken bilgisayarın başından ayrılmıştım.
Geldiğimde bir baktım yükleme bitmiş..
Tekrar kapanıp açılmış ve yeniden yüklemek için benden bazı şeyleri seçmem isteniyor..
Çevirebilirsiniz.Yanıtladığın için teşekkürler. Windows 10 kuruldu. Kurulum esnasında dil seçim ekranında sadece ingilizce vardı ancak indirdiğim sitede türkçe olduğu yazıyordu. Şu an dili ingilizce. Onu türkçeye çevirebilirmiyim? (Windows 10 proffessional)

Arıyorum ama bulamıyorum. Akşam eve gidince bidaha bakınıyim belki bulurum ☺Çevirebilirsiniz.
Denetim masasına girerek gerekli menüleri bulduktan sonra değişikliği yapmanız mümkün.
şu anda windows 10 kurulu notebook yanımda olmadığından dolayı sana ilgili değişikliğe ulaşım yerlerini veremiyorum![]()
Bilgisayarı Admin olarak mı açıyorsunuz?Arkadaşlar ben dün akşam usb den w10 pro kurdum ama kms lite ile birtürlü etkinleştiremedim.bu arada kurulum yaparken benden o 20 haneli keyi istedi olmadığından dolayı onu hep atladım,şimdi ise birtürlü etkinleştiremiyorum,yardımcı olabilecek biri varmı acaba.
şimdi ben 8.1 den Windows 10 a yükseltma yaptım. benim var olan key numaram değişmiş ve bana yeni bir key vermiş. ben sıfır kurulum yapsam. bu key ile direk iso w10 kullanabilir miyim?
Şu anda benim pc ingilizce. Bunu Türkçeye çevirebilirmiyim. Dil ekleyebilirmiym?
PCyi Aradım taradım türkçe dili bulamadım.
Bu arada versiyon win 10 proffessional
sadece bir seferlik güncelleme ile geçilmesi gerekiyor daha sonra dediğiniz gibi temiz kurulumda atladiktan sonra aktiflesiyor. bizzat denedim sonucu microsoft u arayarak ogrendimTemiz kurulum sırasında key isteyen yerleri atlayın kurulum bittikten sonra otomatik aktifleşmesi gerekiyor. Ben de henüz temiz kurulum yapmadım ama gelen yorumlar o bu yönde.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nasıl tam anlayamadam bunu nasıl başarıyor? Ben hdd yi biçimlendirsem bile bios da keyi koruyup otomatik aktif mi ediyor ?sadece bir seferlik güncelleme ile geçilmesi gerekiyor daha sonra dediğiniz gibi temiz kurulumda atladiktan sonra aktiflesiyor. bizzat denedim sonucu microsoft u arayarak ogrendim