Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Türe

Türe

Üye
Ben bir fark göremedim güncelleme öncesi ve sonrası arasında.

Luck Star

Luck Star

Üye
bende w10 enterprise var ama w10proya geçmek istiyorum formatsız halledebilir miyim ?
Geçemezsin de ne farkı var anlamıyorum? Profosyonel bir iş mi yapıyorsunuz yoksa home ile en full aynı sayılır. .

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Arkadaşlar windows 10 iso dosyasını indirip usb belleğe yükledim. Kurulum yaparken installing windows ekranında ^Getting files ready for installation^ 100% olunca pc restart atıyor ve tekrar en baştan başlıyor. Ne yapabilirim?

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar windows 10 iso dosyasını indirip usb belleğe yükledim. Kurulum yaparken installing windows ekranında ^Getting files ready for installation^ 100% olunca pc restart atıyor ve tekrar en baştan başlıyor. Ne yapabilirim?

Tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. ?

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Yükledim. Şu an Getting Ready ekranındayım
Bu ekranda çok beklermiyim ? 3-4 dakika oldu hala Getting Ready de

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yükleme işlemlerini iyi takip etmelisiniz.
Windows yüklenirken belli aralıklarla kapanıp açılır, o işlemler sırasında şayet USB 'yi çıkarmıyorsanız tekrar görür ve aynı işlemleri yapmaya çalışır.. Acaba böyle bir sorun mu var?
Geçenlerde windows 10 u yüklerken bilgisayarın başından ayrılmıştım.
Geldiğimde bir baktım yükleme bitmiş..
Tekrar kapanıp açılmış ve yeniden yüklemek için benden bazı şeyleri seçmem isteniyor..

Son düzenleme:
nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Yükleme işlemlerini iyi takip etmelisiniz.
Windows yüklenirken belli aralıklarla kapanıp açılır, o işlemler sırasında şayet USB 'yi çıkarmıyorsanız tekrar görür ve aynı işlemleri yapmaya çalışır.. Acaba böyle bir sorun mu var?
Geçenlerde windows 10 u yüklerken bilgisayarın başından ayrılmıştım.
Geldiğimde bir baktım yükleme bitmiş..
Tekrar kapanıp açılmış ve yeniden yüklemek için benden bazı şeyleri seçmem isteniyor..
Yanıtladığın için teşekkürler. Windows 10 kuruldu. Kurulum esnasında dil seçim ekranında sadece ingilizce vardı ancak indirdiğim sitede türkçe olduğu yazıyordu. Şu an dili ingilizce. Onu türkçeye çevirebilirmiyim? (Windows 10 proffessional)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yanıtladığın için teşekkürler. Windows 10 kuruldu. Kurulum esnasında dil seçim ekranında sadece ingilizce vardı ancak indirdiğim sitede türkçe olduğu yazıyordu. Şu an dili ingilizce. Onu türkçeye çevirebilirmiyim? (Windows 10 proffessional)
Çevirebilirsiniz.
Denetim masasına girerek gerekli menüleri bulduktan sonra değişikliği yapmanız mümkün.
şu anda windows 10 kurulu notebook yanımda olmadığından dolayı sana ilgili değişikliğe ulaşım yerlerini veremiyorum :(

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Çevirebilirsiniz.
Denetim masasına girerek gerekli menüleri bulduktan sonra değişikliği yapmanız mümkün.
şu anda windows 10 kurulu notebook yanımda olmadığından dolayı sana ilgili değişikliğe ulaşım yerlerini veremiyorum :(
Arıyorum ama bulamıyorum. Akşam eve gidince bidaha bakınıyim belki bulurum ☺

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Asagida update güncelleme yapıyor ama update bölümünde güncelleme yoktu . Bu ilk defa başıma geldi . Acaba gizli güncelleme ile win 10 mu geliyor . Ama halen hazır değilsiniz diyor bildirim geldi ama

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ben dün akşam usb den w10 pro kurdum ama kms lite ile birtürlü etkinleştiremedim.bu arada kurulum yaparken benden o 20 haneli keyi istedi olmadığından dolayı onu hep atladım,şimdi ise birtürlü etkinleştiremiyorum,yardımcı olabilecek biri varmı acaba.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Google ye soralım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar ben dün akşam usb den w10 pro kurdum ama kms lite ile birtürlü etkinleştiremedim.bu arada kurulum yaparken benden o 20 haneli keyi istedi olmadığından dolayı onu hep atladım,şimdi ise birtürlü etkinleştiremiyorum,yardımcı olabilecek biri varmı acaba.
Bilgisayarı Admin olarak mı açıyorsunuz?
Yoksa kendi oluşturduğunuz kullanıcı adı girişiyle mi açıyorsunuz?
ikincisi ise Administrator girişiyle açınız..
Bilgisayarım > YÖNET>KULLANICILAR'a gir
administrator e sağ click yap
özelliklere gir ve Hesap DEvre Dışı alanındaki çentik i kaldır
bilgisayarı kapat ve administrator yetkisi ile giriş yap ve bak bakalım değişikliğe izin verecek mi?

Son düzenleme:
dendok

dendok

Üye
wın 10 mobogenıe acılmıyor uyumlulukta yaptım etab 4 e root atamıyorum

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
şimdi ben 8.1 den Windows 10 a yükseltma yaptım. benim var olan key numaram değişmiş ve bana yeni bir key vermiş. ben sıfır kurulum yapsam. bu key ile direk iso w10 kullanabilir miyim?

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Şu anda benim pc ingilizce. Bunu Türkçeye çevirebilirmiyim. Dil ekleyebilirmiym?
PCyi Aradım taradım türkçe dili bulamadım.
Bu arada versiyon win 10 proffessional

ANIL

ANIL

Admin
şimdi ben 8.1 den Windows 10 a yükseltma yaptım. benim var olan key numaram değişmiş ve bana yeni bir key vermiş. ben sıfır kurulum yapsam. bu key ile direk iso w10 kullanabilir miyim?

Temiz kurulum sırasında key isteyen yerleri atlayın kurulum bittikten sonra otomatik aktifleşmesi gerekiyor. Ben de henüz temiz kurulum yapmadım ama gelen yorumlar o bu yönde.

Şu anda benim pc ingilizce. Bunu Türkçeye çevirebilirmiyim. Dil ekleyebilirmiym?
PCyi Aradım taradım türkçe dili bulamadım.
Bu arada versiyon win 10 proffessional

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
Luck Star

Luck Star

Üye
Temiz kurulum sırasında key isteyen yerleri atlayın kurulum bittikten sonra otomatik aktifleşmesi gerekiyor. Ben de henüz temiz kurulum yapmadım ama gelen yorumlar o bu yönde.

sadece bir seferlik güncelleme ile geçilmesi gerekiyor daha sonra dediğiniz gibi temiz kurulumda atladiktan sonra aktiflesiyor. bizzat denedim sonucu microsoft u arayarak ogrendim

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve ANIL
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
sadece bir seferlik güncelleme ile geçilmesi gerekiyor daha sonra dediğiniz gibi temiz kurulumda atladiktan sonra aktiflesiyor. bizzat denedim sonucu microsoft u arayarak ogrendim
nasıl tam anlayamadam bunu nasıl başarıyor? Ben hdd yi biçimlendirsem bile bios da keyi koruyup otomatik aktif mi ediyor ?

Üst Alt