Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Luck Star

Luck Star

Üye
bunu bende anlamadım. hatta bana dedi ki diğer hdd biçimlendir diğer ryerde aktif olur lisans dedi. dedim internet yok nasıl anlıyor soylemddi

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bunu bende anlamadım. hatta bana dedi ki diğer hdd biçimlendir diğer ryerde aktif olur lisans dedi. dedim internet yok nasıl anlıyor soylemddi
diğer hdd biçimlendir detken acaba 2. disk yani D ye ikinci sistemi kursak iki sistem aynı anda aktif ve orj olur mu ?

Son düzenleme:
İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bilgisayarı Admin olarak mı açıyorsunuz?
Yoksa kendi oluşturduğunuz kullanıcı adı girişiyle mi açıyorsunuz?
ikincisi ise Administrator girişiyle açınız..
Bilgisayarım > YÖNET>KULLANICILAR'a gir
administrator e sağ click yap
özelliklere gir ve Hesap DEvre Dışı alanındaki çentik i kaldır
bilgisayarı kapat ve administrator yetkisi ile giriş yap ve bak bakalım değişikliğe izin verecek mi?
Cevabın için teşekkür ederim denedim ve değişikliğe izin verdi,bende admin.olarak giriş yaptım ama bir çok şey edge ,mağaza gibi açılmıyor.şimdi ne yapmam gerekiyor.

Emrebali05

Emrebali05

Üye
geldi sonunda cok beklettin be microsoft :)

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
geldi sonunda cok beklettin be microsoft :)
bunu beklemene gerek yoktu ki, hala bekleyen arkadaşlar, rezerve edip bekleyen varsa microsoft yükseltme aracını kullanarak hemen yükseltebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05
Emrebali05

Emrebali05

Üye
yükseltme aracındaki yükseltme boyutu bana cok geldi.4.8 gb :) boylesi daha iyi oldu 1.9 gb ile hallettik sayılır :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sabahtan beri güncelleme için haber verecekler. 1 gün veya haftalar sürebilir diyor. Deneyenler kaç gün sürdü?

Luck Star

Luck Star

Üye
Sabahtan beri güncelleme için haber verecekler. 1 gün veya haftalar sürebilir diyor. Deneyenler kaç gün sürdü?
microsoft siteden indirme aracını indir 18mb lik. onu aç ve başka bilgisayar için ISO indir de. sonra ISO inince rar olarak aç ve içindekileri klasöre çıkart. klasörde setup. exe aç. onu açtığında sanki güncelleme inmiş de açılmış gibi oluyor. en hızlı geçiş yöntemi bu. daha sonra temiz format için o ISO yu cd ye de yazdırabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
microsoft siteden indirme aracını indir 18mb lik. onu aç ve başka bilgisayar için ISO indir de. sonra ISO inince rar olarak aç ve içindekileri klasöre çıkart. klasörde setup. exe aç. onu açtığında sanki güncelleme inmiş de açılmış gibi oluyor. en hızlı geçiş yöntemi bu. daha sonra temiz format için o ISO yu cd ye de yazdırabilirsiniz

Dün aynen böyle yaptım çünkü tek indirme ile hem yükseltip hem temiz kurulum yapabiliyorsunuz. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Böylebir şey başıma gelmedi, o yüzden de sana şu doğrudur, şöyle yap gibi bir şey yazamayacağım.
Ancak bir şeylere zarar vermeden aklıma gelenleri yazayım.
1- Güncellemeleri bekle...
2- Açılmayanşeyleri mümkünse uninstall yap yeniden yüklemeyi dene
3- Windows ekranının sağ alt köşesindeki BİLDİRİMLER > AYARLAR > HESAPLAR a gir
orada microsoft hesabını tanıt(İnsider hesabı) ve sistemin o hesap ile işlemlerini yaptıktan sonra bilgisayarı kapat-o hesapla aç bu durumda da bir dene bakalım..

Sonuçta insider hesabı belki bir şeyleri güncellemeliri daha iyi aktif edebilir diye düşünüyorum.
NOT: Administrator hesabını sürekli kullanma, o dursun yeri geldiğinde, bazı arızalar olduğunda yine sana lazım olur.
Power User veya Administrator yetkisinde bir iki hesap daha aç ve sürekli onlardan birini kullan..
Evde başkaları kullanacağı zaman Power User yetkisiyle yetkilendirilmiş kullanıcı adıyla giriş yaptırt ki sisteme zarar vermesinler..
(Bunlar da konu dışı söyleyeceklerim)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Microsoft siteden indirme aracını bulamadım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu sitede olmsı lazım. yoksa ben bakıp yazayım.

Burayı okuyunuz ve duruma göre hareket ediniz.

Adilx05

Adilx05

Üye

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Adilx05

Adilx05