diğer hdd biçimlendir detken acaba 2. disk yani D ye ikinci sistemi kursak iki sistem aynı anda aktif ve orj olur mu ?bunu bende anlamadım. hatta bana dedi ki diğer hdd biçimlendir diğer ryerde aktif olur lisans dedi. dedim internet yok nasıl anlıyor soylemddi
gayet basit sen becerememişsinAyiriyeten alttaki arama motoru bingten arıyor google yapamadım seçenekte yok
evet keyi kaybetme. temiz kurulum yapınca onu girersinşimdi ben 8.1 den Windows 10 a yükseltma yaptım. benim var olan key numaram değişmiş ve bana yeni bir key vermiş. ben sıfır kurulum yapsam. bu key ile direk iso w10 kullanabilir miyim?
Cevabın için teşekkür ederim denedim ve değişikliğe izin verdi,bende admin.olarak giriş yaptım ama bir çok şey edge ,mağaza gibi açılmıyor.şimdi ne yapmam gerekiyor.Bilgisayarı Admin olarak mı açıyorsunuz?
Yoksa kendi oluşturduğunuz kullanıcı adı girişiyle mi açıyorsunuz?
ikincisi ise Administrator girişiyle açınız..
Bilgisayarım > YÖNET>KULLANICILAR'a gir
administrator e sağ click yap
özelliklere gir ve Hesap DEvre Dışı alanındaki çentik i kaldır
bilgisayarı kapat ve administrator yetkisi ile giriş yap ve bak bakalım değişikliğe izin verecek mi?
bunu beklemene gerek yoktu ki, hala bekleyen arkadaşlar, rezerve edip bekleyen varsa microsoft yükseltme aracını kullanarak hemen yükseltebilirsiniz.geldi sonunda cok beklettin be microsoft![]()
microsoft siteden indirme aracını indir 18mb lik. onu aç ve başka bilgisayar için ISO indir de. sonra ISO inince rar olarak aç ve içindekileri klasöre çıkart. klasörde setup. exe aç. onu açtığında sanki güncelleme inmiş de açılmış gibi oluyor. en hızlı geçiş yöntemi bu. daha sonra temiz format için o ISO yu cd ye de yazdırabilirsinizSabahtan beri güncelleme için haber verecekler. 1 gün veya haftalar sürebilir diyor. Deneyenler kaç gün sürdü?
bana dün geldi tam 10 gün sonraSabahtan beri güncelleme için haber verecekler. 1 gün veya haftalar sürebilir diyor. Deneyenler kaç gün sürdü?
microsoft siteden indirme aracını indir 18mb lik. onu aç ve başka bilgisayar için ISO indir de. sonra ISO inince rar olarak aç ve içindekileri klasöre çıkart. klasörde setup. exe aç. onu açtığında sanki güncelleme inmiş de açılmış gibi oluyor. en hızlı geçiş yöntemi bu. daha sonra temiz format için o ISO yu cd ye de yazdırabilirsiniz

Microsoft siteden indirme aracını bulamadımmicrosoft siteden indirme aracını indir 18mb lik. onu aç ve başka bilgisayar için ISO indir de. sonra ISO inince rar olarak aç ve içindekileri klasöre çıkart. klasörde setup. exe aç. onu açtığında sanki güncelleme inmiş de açılmış gibi oluyor. en hızlı geçiş yöntemi bu. daha sonra temiz format için o ISO yu cd ye de yazdırabilirsiniz
Benim bilgisayar Wİ 7de 64bit 8.1 de 32bit çalışıyor 10'da hangisi uyumlu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
link için.Özellikleriniz iyi değilse 32 iyiyse 64 bit öneririmBenim bilgisayar Wİ 7de 64bit 8.1 de 32bit çalışıyor 10'da hangisi uyumlu?link için.
Çok kötü değil ama boşa akk'yi aşmak istemiyorum. i5 ilknesil 4gb ram 1gb atiÖzellikleriniz iyi değilse 32 iyiyse 64 bit öneririm
İkisininde boyutu hemen hemen aynı 64 bitlik kurmanız daha iyi olacaktırÇok kötü değil ama boşa akk'yi aşmak istemiyorum. i5 ilknesil 4gb ram 1gb ati