TELEFON AÇILMIYOR YARDIM LÜTFEN!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
20-25 dakikadır ama hiç bi tık yok hala.Mesela telefon normal çalışırken bi yarım saat falan geçerdi şarj adaptöründe biraz ısınma olurdu şu an adaptör soğuk.Şarj olmuyo sanırım.
Ne kadardir sarjda telefon
20-25 dakikadır ama hiç bi tık yok hala.Mesela telefon normal çalışırken bi yarım saat falan geçerdi şarj adaptöründe biraz ısınma olurdu şu an adaptör soğuk.Şarj olmuyo sanırım.

H0lligan

Üye
Akilli sarj kullan

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Aynen imei girip baktım romlar aynı şu an kdz uzantılı bi dosya iniyor peki sonrasında ne yapıcam?
''Now connect your LG Device to PC in LG Software mode.'' diyo ben telefonu pc'ye bağlayamıyorum ki telefon açılmıyor nasıl olcak o iş

hocam sıfırdan flash atmanız gerek bknz :

H0lligan

Üye
Akilli sarj bataryayi sarj ediyor saadece 10-15 lira bise
Telefon sarj almiyorsa kullan tabi akilli sarji. Sarj almaya basladiysa yada acilma gibi bir tepki aliyorsan kullanamana gerek yok

kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
Akilli sarj bataryayi sarj ediyor saadece 10-15 lira bise
Hımm nerden bulabilirim bu teknosa vatan pc gibi yerlerde var mıdır?
Bi ara açıldı aslında %0 yazdı ama hemen gitti daha da bişey gelmedi ekrana o zamandan beri

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Hımm nerden bulabilirim bu teknosa vatan pc gibi yerlerde var mıdır?
Bi ara açıldı aslında %0 yazdı ama hemen gitti daha da bişey gelmedi ekrana o zamandan beri

hocam kırtasiyelerde bile var :ehe öyle yüksek bişeye gerek yok @H0lligan ın dediği gibi 10-15 TL
eğer şarj almıyorsa ve adaptör ısınmıyorsa USB soketi de ağrızalı olabilir

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
bundan diyorum isde :)

• Beğen
Tepkiler: ghstr
kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
hocam kırtasiyelerde bile var :ehe öyle yüksek bişeye gerek yok @H0lligan ın dediği gibi 10-15 TL
eğer şarj almıyorsa ve adaptör ısınmıyorsa USB soketi de ağrızalı olabilir
Başka usb ile de denedim yine aynı şey oldu %0 ekranı gözüküyor sonra gidip bidaha geliyor ama ikincisinde ekranda dalgalanma oluyo böyle titriyo gibi ekran yani sonra o ikinci kez gelen %0 yine gidiyor

H0lligan

Üye
Başka usb ile de denedim yine aynı şey oldu %0 ekranı gözüküyor sonra gidip bidaha geliyor ama ikincisinde ekranda dalgalanma oluyo böyle titriyo gibi ekran yani sonra o ikinci kez gelen %0 yine gidiyor
Yaktinmi cihazi naaptin ya bir recovery bunu yapmaz diye biliyorum baska bise olmus sanki buna islem sirasinda. Terminal le islem yapmadan once su yazdinmi ?

kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
Yaktinmi cihazi naaptin ya bir recovery bunu yapmaz diye biliyorum baska bise olmus sanki buna islem sirasinda. Terminal le islem yapmadan once su yazdinmi ?
yazdım evet sonrasında superuser'dan izin verdim hatta

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

USB derken cihazı kastediyorum hocam cihazın şarj soketi bozulmuştur belki standart soketlerde 7 pin vardır 3 pin şarj 4 pin USB veri aktarımı içindir yani 4 pi bozulup 3 pin kalsa bile şarj alır ama o 4 pin içinden biri bile gitse veri alışverişi olmaz bilginize

H0lligan

Üye
yazdım evet sonrasında superuser'dan izin verdim hatta
Dicekdim eger su izni vermediysen baska bise olmusdur ama oda elimde patladi bi bilgim yok bu konuda yardimci olamicam kusura bakma

kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
USB derken cihazı kastediyorum hocam cihazın şarj soketi bozulmuştur belki standart soketlerde 7 pin vardır 3 pin şarj 4 pin USB veri aktarımı içindir yani 4 pi bozulup 3 pin kalsa bile şarj alır ama o 4 pin içinden biri bile gitse veri alışverişi olmaz bilginize
Anladım ama şöyle de bişey var eğer ki soket bozuk olsa usb ile pc'ye bağladığımda da pc'nin görmemesi gerekmez mi? Pc bi aygıt algılıyo takınca içinde sadece verinfo ve image adlı iki klasörün olduğu

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Anladım ama şöyle de bişey var eğer ki soket bozuk olsa usb ile pc'ye bağladığımda da pc'nin görmemesi gerekmez mi? Pc bi aygıt algılıyo takınca içinde sadece verinfo ve image adlı iki klasörün olduğu

hocam siz bi linkteki yöntem ile flash atmaya çalışın ama bataryayı iyice şarj edin ve şarj olduğundan emin olun

kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
hocam siz bi linkteki yöntem ile flash atmaya çalışın ama bataryayı iyice şarj edin ve şarj olduğundan emin olun
Bi şarj olsa zaten...Akıllı şarj almayı düşünüyorum artık napalım

kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
akıllı şarj alın hocam her eve lazım köşede durur en azından ;)
Öyle yapcam artık.Ulan bi recovery yapcaz diye telefonu bozduk iyi mi
Garantiye versem kabul ederler mi rootlu ama hiç bi custom rom kurmadım hala stock rom kurulu(Bu soruya kimse cevap vermedi önceden de sormuştum kaynadı arada)
Ya kimse bilmiyo mu kaç saattir cevap veriyonuz bu soruyu sordum mu kaçıyonuz hay allahım ya

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Öyle yapcam artık.Ulan bi recovery yapcaz diye telefonu bozduk iyi mi
Garantiye versem kabul ederler mi rootlu ama hiç bi custom rom kurmadım hala stock rom kurulu(Bu soruya kimse cevap vermedi önceden de sormuştum kaynadı arada)
Ya kimse bilmiyo mu kaç saattir cevap veriyonuz bu soruyu sordum mu kaçıyonuz hay allahım ya

hocam eğer UNROOT yapmadıysanız garantiye girmez ama cihaz açılmıyor nasıl olsa büyük ihtimal yaparlar tabi kullanıcı hatası diyip geçerlerse orasını bilemem

kaanfb78

kaanfb78

Üye
    Konu Sahibi
hocam eğer UNROOT yapmadıysanız garantiye girmez ama cihaz açılmıyor nasıl olsa büyük ihtimal yaparlar tabi kullanıcı hatası diyip geçerlerse orasını bilemem
Cihaz açılmadığı için rootlu olup olmadığını anlamazlar ama kullanıcı hatası olduğu için ücret mi alırlar diyosunuz tam olarak

Üst Alt