GM Discovery 2 [Lollipop Taklit ROM] Mediafire Upload! - ŞARJ SIKINTISINA SON!

Sponsorlu Bağlantılar

kyobekir

Üye
Discovery bire kurabilirmiyiz bu roomu tskler acil bekliyorum ona gore indircem tskler discovery 16 GB tskler paylaşım icin
Discovery bire kurabilirmiyiz bu roomu tskler acil bekliyorum ona gore indircem tskler discovery 16 GB tskler paylaşım icin

ecel227

Üye
Basligi oku dostum bir icin kuramazsin birck edeblirsin telefonu

ecel227

Üye
Hocam ben mtk tools ile verdiginiz twrp yi yukluyorum telefonu recovery moda aldigimda orjinal android system recovery aciliyor 4 defa denedim yine aynisi oldu yardimci olur musunuz

Teknojix

Teknojix

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben mtk tools ile verdiginiz twrp yi yukluyorum telefonu recovery moda aldigimda orjinal android system recovery aciliyor 4 defa denedim yine aynisi oldu yardimci olur musunuz

SP Flash tool ile yüklemeyi deneyin.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Mtk droid toolsmu? :)

Teknojix

Teknojix

Üye
    Konu Sahibi

ecel227

Üye
Arkadaşlar ROM çok güzel paylaşımında yapımında eline sağlık oyunları sorunsuz şekilde çalıştırıyor telefon hiç bu şekilde isinmiyor tek hatası görüntülü konusma

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
İndiriyorum inş güzeldir:)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Mavimsi olan bildirim çubuğunu diğer romdaki siyah olanıyla nasıl değişiriz ?

best1905

best1905

Üye
arkadaşlar bu romda telefonun ısınma sorunu gidiyor mu ? çok ısınmaya başladı son zamanlarda benim telefon ve cpu hızını düşürünce bir performans kaybı oluyor mu ?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
arkadaşlar bu romda telefonun ısınma sorunu gidiyor mu ? çok ısınmaya başladı son zamanlarda benim telefon ve cpu hızını düşürünce bir performans kaybı oluyor mu ?
Isınma sorunu tüm romlarda da var, iş cihaz donanımında bitiyor, cpu düşür bence bi kayıp olmaz bu aralar benim cihazda çok ısınıyor havalardan heralde

ecel227

Üye
Ben order and chaos oynuyorum telefonun hizini 1Ghz e cekiyorum günlük 4 saat rahat giriyorum oyuna bir gram bile isinmiyor tavsiye ederm

best1905

best1905

Üye
Isınma sorunu tüm romlarda da var, iş cihaz donanımında bitiyor, cpu düşür bence bi kayıp olmaz bu aralar benim cihazda çok ısınıyor havalardan heralde
evet son zamanlarda ısınmaya başladı telefon benimde deniycem romu
Ben order and chaos oynuyorum telefonun hizini 1Ghz e cekiyorum günlük 4 saat rahat giriyorum oyuna bir gram bile isinmiyor tavsiye ederm
bu romu mu kullanıyorsun ? internet kullanımında nasıl ? ısınma oluyor mu ve şarj kaybı ?

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Bildirim gelince flaşın yanması beni benden aldı. :D

bu romu mu kullanıyorsun ? internet kullanımında nasıl ? ısınma oluyor mu ve şarj kaybı ?
İşlemciyi hiç ellemezsen maksimum 1.5 GHz hızında çalışıyor. Teorik olarak daha az ısınması lazım ama çok da büyük bir fark yok. İstersen işlemciyi 2 GHz'e de alabiliyorsun.
Romun en iyi yanı Wi-Fi çok iyi çekiyor.

ecel227

Üye

Evet bu romu kullaniyorum dostum qrkadasa katılıyorum mesaj gelince veya biri arayinca flas yaniyo cok havali

Üst Alt