Basligi oku dostum bir icin kuramazsin birck edeblirsin telefonuDiscovery bire kurabilirmiyiz bu roomu tskler acil bekliyorum ona gore indircem tskler discovery 16 GB tskler paylaşım icin
Discovery bire kurabilirmiyiz bu roomu tskler acil bekliyorum ona gore indircem tskler discovery 16 GB tskler paylaşım icin
Hocam ben mtk tools ile verdiginiz twrp yi yukluyorum telefonu recovery moda aldigimda orjinal android system recovery aciliyor 4 defa denedim yine aynisi oldu yardimci olur musunuz
Mtk droid toolsmu?Hocam ben mtk tools ile verdiginiz twrp yi yukluyorum telefonu recovery moda aldigimda orjinal android system recovery aciliyor 4 defa denedim yine aynisi oldu yardimci olur musunuz

Hayr hocam mobileuncle mtk tools ile denedm olmadiMtk droid toolsmu?![]()
Hayr hocam mobileuncle mtk tools ile denedm olmadi
wipe işlemi uzun sürüyor mu 5 dakikadır wipe yapıyor çünkü
hocam yukledim fakat yedek almistim yedegi yukleyince telefon acilmiyoEvet uzun sürüyor baya. SP Flash tool ile deneyin.
Systemui yı editleyerek yaparsanız hocamMavimsi olan bildirim çubuğunu diğer romdaki siyah olanıyla nasıl değişiriz ?
Isınma sorunu tüm romlarda da var, iş cihaz donanımında bitiyor, cpu düşür bence bi kayıp olmaz bu aralar benim cihazda çok ısınıyor havalardan heraldearkadaşlar bu romda telefonun ısınma sorunu gidiyor mu ? çok ısınmaya başladı son zamanlarda benim telefon ve cpu hızını düşürünce bir performans kaybı oluyor mu ?
evet son zamanlarda ısınmaya başladı telefon benimde deniycem romuIsınma sorunu tüm romlarda da var, iş cihaz donanımında bitiyor, cpu düşür bence bi kayıp olmaz bu aralar benim cihazda çok ısınıyor havalardan heralde
bu romu mu kullanıyorsun ? internet kullanımında nasıl ? ısınma oluyor mu ve şarj kaybı ?Ben order and chaos oynuyorum telefonun hizini 1Ghz e cekiyorum günlük 4 saat rahat giriyorum oyuna bir gram bile isinmiyor tavsiye ederm

İşlemciyi hiç ellemezsen maksimum 1.5 GHz hızında çalışıyor. Teorik olarak daha az ısınması lazım ama çok da büyük bir fark yok. İstersen işlemciyi 2 GHz'e de alabiliyorsun.evet son zamanlarda ısınmaya başladı telefon benimde deniycem romu
bu romu mu kullanıyorsun ? internet kullanımında nasıl ? ısınma oluyor mu ve şarj kaybı ?
Evet bu romu kullaniyorum dostum qrkadasa katılıyorum mesaj gelince veya biri arayinca flas yaniyo cok havalievet son zamanlarda ısınmaya başladı telefon benimde deniycem romu
bu romu mu kullanıyorsun ? internet kullanımında nasıl ? ısınma oluyor mu ve şarj kaybı ?
normalde de yanıyor flaşEvet bu romu kullaniyorum dostum qrkadasa katılıyorum mesaj gelince veya biri arayinca flas yaniyo cok havali
Bnde yanmiyornormalde de yanıyor flaş