Çok Çok Çok Acil N8 telefonum açılmıyoooorrrr....... lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
Çok Çok Çok Acil N8 telefonum açılmıyoooorrrr....... lütfen yardım edin
arkadaşlar bi güncelleme yükledim derken telefon kapanıp açılacak dedi. tamamı tıkladım kapandı ama açılırken çıkan nokia yazısının olduğu ekranda kaldı orda takılıyor. ne yaptıysam olmadı. ne yapabiilirim? hackli telefonum garanti dışı kalır mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dead flash atman gerekir biliyormusun yapmayı

savas_yal

savas_yal

Üye
hacklı telefon garanti dışı kalmıyor emin ol

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
hiç anlamıyorum öyle şeylerden. verilerim kaybolur mu? ovi mağaza falan?

----------Eklendi @ 22:01:46 ---------- Yazıldı @ 21:50:19 ----------

yazılım mı yüklüycekler? yazılım sürümüm 14.001 eski yani onu istesem yüklerler mi?

yakamoz1319

Üye
Yazılımı sende yüklersin. Ama verilerin tabiki kaybolur. Ayrıca Ovi mağaza en son dert edeceğin şey olsun bence.

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
dostum tamam da yazılım telefon bu haldeyken yükleyebilir miyim?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
format atmayı denedin mi

ANIL

ANIL

Admin
dead flash atarak yükleyebiliriz neden belle sürümünü kullanmıyorsunuz?

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
flashlamadan anlamıyorum belle sürüm sorunluymuş. canlı tv kanallar ve flv oynatımda sorunlar varmış benim de telefonda en çok uğraştığım konular bunlar. hard format atıp yazılım yüklersem eskisi gibi olur mu?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard format at

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
hard format attıktan sonra yazılım yüklersem telefon ilk aldığım haline geri döner mi? hard formattan sonra ovi store ve ovi haritalar siliniyormuş diyeb duydum.

----------Eklendi @ 23:15:47 ---------- Yazıldı @ 22:59:52 ----------

hard format atarsam format yüzünden silinen telefonla beraber gelen ovi mağaza yotube social ve ovi haritalar geri gelir mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadasım sen bir telefonu geri getir onlarıda sonra getirirsin bakalım hard format yiycek mi belki dead flash atman gerekicek

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
hard format olmadı. değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim ama sanırım servise götürücem dead flashla uğraşamam çok karışık geliyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nasıl hard format attın

kordanadam

Üye
    Konu Sahibi
önce menü sonra kamera sonra ses kısma ve sonra da kapama tuşuna bastım ve hepsini beraber basılı tuttum bekledim ama bişey olmadı.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım şöyle yap ses kısma tuşu+kamera tuşu+menu tuşu'na aynı anda basılı tut.sonra power tuşuna bas tel birkez titreyınce sadece power tuşunu bırak dıger tuşları basılı tut takı beyaz ekranda nokıa logosu gelene kadar. Birde böyle dene kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt