İpucu ekran ve batarya süresi

Sponsorlu Bağlantılar

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
ekran ve batarya süresi
arkadaşlar bu ekran ve batarya süresi ne oluyor detaylı olarak anlatabilecek var mı? 3 saat ekran süresi aldım diyenler neyi kastediyor :D 3 saat sonra telefon mu kapanıyor nedir :D

MaxipmaN

Üye
Ayarlar-pil-ekrana tikla ordaki süre

serdar_gs

serdar_gs

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kaantalha
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
çok açık değil mi sencede o ekranda yazanlar :)

byAndroid

byAndroid

Üye
arkadaşlar bu ekran ve batarya süresi ne oluyor detaylı olarak anlatabilecek var mı? 3 saat ekran süresi aldım diyenler neyi kastediyor :D 3 saat sonra telefon mu kapanıyor nedir :D

Batarya süresi cihaz şarjının ne kadar gittiğidir ekran süresi de batarya süresi içerisinden telefonu ne kadar kullandığındir

• Beğen
Tepkiler: kaantalha

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
Batarya süresi cihaz şarjının ne kadar gittiğidir ekran süresi de batarya süresi içerisinden telefonu ne kadar kullandığındir

Batarya süresi bataryanın kaç saat gittiğidir kısacası. Ekran süresi batarya bitene kadar ekranın ne kadar süre açık kaldığıdır.

atıyorum bugün 3 saat ekran süresi aldım. yarın şarjı fulleyip 3 saat boyunca ekranı hiç kapatmadan telefonda takılsam 3 saatin sonunda şarj bitmiş mi olacak?

AHKE

AHKE

Üye
atıyorum bugün 3 saat ekran süresi aldım. yarın şarjı fulleyip 3 saat boyunca ekranı hiç kapatmadan telefonda takılsam 3 saatin sonunda şarj bitmiş mi olacak?
Yaptığın işleme bağlı o süreler

byAndroid

byAndroid

Üye
12 saat batarya süresinde 3 saat ekran aldıysan. Elinde hiç düşürmeden ekran süresinde 5-6 saat görürsün batarya süresi de ayni olur

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
12 saat batarya süresinde 3 saat ekran aldıysan. Elinde hiç düşürmeden ekran süresinde 5-6 saat görürsün batarya süresi de ayni olur
anladım hocam çok teşekkür ederim. sağolasın.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

Üst Alt