keşke alaydık ne bilelim note 2 de bi ayrım yoktu gittik note 3 aldık iki işlemci ayrımı gördükN9005 alsaydık şuan böyle demezdin.
Allah belasını versin şerefsizler düşündükçe küfür ediyorum.keşke alaydık ne bilelim note 2 de bi ayrım yoktu gittik note 3 aldık iki işlemci ayrımı gördük
asya ülkesinde yaşayan bir iki geliştiricide olmasa stock mahkumu olacakmış insanlarAllah belasını versin şerefsizler düşündükçe küfür ediyorum.

Asyayı geç Endonezyalılar olmasa nolurdu kim bilir.asya ülkesinde yaşayan bir iki geliştiricide olmasa stock mahkumu olacakmış insanlar![]()
Ama şimdi onunda yok yurt dışından getir kaydet uğraş dur?Onlarda yok diye biliyorum. Inşallah note 5'te gene 2 çeşit olurda bu sefer snapdragon olanı alırım alırsam iyi sağlam rom oluyor samsung snapdragon modellerde.
Odinden istediğin N900 ülkesini yükleyip kullanabilirsin.o nasil oluyor?
Bir şey sormak istiyorum.Telefonun gun içerisinde mobil veri sürekli açık mı yoksa ara sıramı açıyorsun.Bir de ekran parlaklığını minimum'a mı çekiyorsun?Gün sonu
Anladim.Yarin ben de bir deneme yapayim bakalım ne kadar olacak.Bugün hep otomatikteydi. Wifi çektiğin wifi çekmediğinde mobil veri. Bazıları facebook twitter vs uygulamaları silip tarayıcıdan giriyormuş ama bence öyle yapmak sadece kendine zulüm.
Kullanmadigimda kapıyorum interneti bence sende öyle yapmalısın.