Mobile odin var oluyo herhalde ama stock için hiç denemedim. Custom romlar zip olduğu için telefondan recoveryden direk kurulabiliyor.Eskiden pc olmadan rom atıyorduk.Telefon uzerinden indirip kurabilir miyim?
Anladim.Laptop'un usb leri bazen algılamıyor.Bir kazaya kurban gitmeyelim diye telwfon üzerinden yükleyim dedim.Mobil odin'i bir araştırayım bakalım.Mobile odin var oluyo herhalde ama stock için hiç denemedim. Custom romlar zip olduğu için telefondan recoveryden direk kurulabiliyor.
Birinci adıma gerek yok iki seçenek var önünde ya odin ile tar uzantılı dosya ile yapacaksın yada zip halindeki dosyayı cwm ile kuracaksın. Recovery acıktıktan sonra zip dosyasını nereye arttıysan oradan seçip kuracaksın.1.asamayi yaptim.Odinden tar uzantili dosyayi attim.
2.adimda recovery modu actim ama nereden yapilacak anlayamadim.(recovery moddan sadece super su dosyasini instal yapacaz degil mi?)
Cwm deyken install zip diyeceksin.1.asamayi yaptim.Odinden tar uzantili dosyayi attim.
2.adimda recovery modu actim ama nereden yapilacak anlayamadim.(recovery moddan sadece super su dosyasini instal yapacaz degil mi?)
Zaten sıkıntı orda Install zip ile alakali bir yer yokCwm deyken install zip diyeceksin.
Daha sonra root dosyasi telefon hafızasındaysa
choose zip from sd card
Sd karttaysa
Choose zip from extsdcard oradan artık downloada attiysan veya nereye attiysan ortadadır.

Lollipopta kullanmıyorsan şu konuda TWRP var birde onu dene. Lollipopta çalışan TWRP bende var fakat şuan bilgisayarımda olmadığım için internete yükleyemiyorumZaten sıkıntı orda Install zip ile alakali bir yer yok
recovery modda hiç bir yere ilerliyemiyorum.
keske ekran görüntüsünü alabilsem
kitkattayım bir dediğin dosyadan yapayımLollipopta kullanmıyorsan şu konuda TWRP var birde onu dene. Lollipopta çalışan TWRP bende var fakat şuan bilgisayarımda olmadığım için internete yükleyemiyorum
Galaxy Note 3 - Samsung Galaxy NOTE 3 Sızıntı Android L (5.0) Kurulumu - MaxiCep
TWRP Recovery bence her zaman CWM recoveryden daha kullanışlı. Hem efs yedeği alınıyor çok basit bir şekilde hemde arayüzü güzel. Ben yeni rom denemeden önce ondan backup alıyorum yaklaşık 5-6 gb oluyor ama romu beğenmezsem hemen restore ediyorum eski roma hem uygulamalar baştan indirmeye gerek kalmıyor.kitkattayım bir dediğin dosyadan yapayım
Sende stock recovery modu var önce cwm yada twrp kurman lazım odin ile daha sonra zip root dosyasını kurabilirsinRECOVERY MODE menüsü
Reboot system now
Apply update from ADB
Apply update from external storage (bu seçeneği seçtiğimde FAILED TO MOUNT [NO SUCH OR DIRECTORY] hatası veriyor
wipe data/factory reset
wipe cache partition
apply update from cache (burdan sonra 3 seçenek var backup,lost+found,recovery bu seceneklerden de bir yere ilerlemiyor)