Tavsiye LG Telefonlar Çakma Yapılıyormu

Sponsorlu Bağlantılar

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
LG Telefonlar Çakma Yapılıyormu
Merhaba arkadaşlar ben Türkmenistan da çalışıyorum burada telefonlar Türkiye ye göre baya ucuz ben şuan burada LG G3 kullanıyorum gayet memnunum bi sıkıntım yok ama giderken (2016 mart yada nisan ayında) o zamana çıkar zaten bi Note 5 alayım yada o zaman için artık güzel bi telefon ne olursa ama LG G3 ü satmıyacam onuda yanımda götüreceğim yeni alacağım telefonu pasaporta işletecem

ben diyorumki mesela Samsung cihazlara çakma IP atılıyor ama Sony cihazlara atamıyoruz yada ben öyle biliyorum
İşin piri olarak size sormak istedim LG telefonlara çakma Ip atılıyormu vede atılıyorsada bi sıkıntı olurmu

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yalnız elindeki g3 pasaporta kayıtlı mı ?

kadikoy

kadikoy

Üye
çakma ip le imei karıştırmışsın .

byAndroid

byAndroid

Üye
Sadece Samsung larda var bildiğim kadarıyla

Luck Star

Luck Star

Üye
Imei atiliyor lg lere.

0MG90

0MG90

Üye
Ben istediğin her cihaza atılır diye biliyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Güncelleme gelmez sadece.

Luck Star

Luck Star

Üye
İstediğin her imei atılmış android telefona Root atarsın. Custom Recovery yüklersin ve istedğin tüm yazılımları yükleyebilirsin imei çakma olmasına bakmaz. Ama diyelim bu konularda bilgin yok.

Markanın orjinal flash programı ile istediğin güncellemeyi indirir yüklersin sorun olmaz.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Merhaba arkadaşlar ben Türkmenistan da çalışıyorum burada telefonlar Türkiye ye göre baya ucuz ben şuan burada LG G3 kullanıyorum gayet memnunum bi sıkıntım yok ama giderken (2016 mart yada nisan ayında) o zamana çıkar zaten bi Note 5 alayım yada o zaman için artık güzel bi telefon ne olursa ama LG G3 ü satmıyacam onuda yanımda götüreceğim yeni alacağım telefonu pasaporta işletecem

ben diyorumki mesela Samsung cihazlara çakma IP atılıyor ama Sony cihazlara atamıyoruz yada ben öyle biliyorum
İşin piri olarak size sormak istedim LG telefonlara çakma Ip atılıyormu vede atılıyorsada bi sıkıntı olurmu
siz yinede detaylı araştırın ama çakma imei özellikle mtk işlemcili cihazlara atılıyor. snapdragonlara atılmıyordu ama bir yolunu buldularmı değiştimi bilemiyorum

kadikoy

kadikoy

Üye
imei konusunda 4X4 lük bir yer,
:turkiye:

Luck Star

Luck Star

Üye
Her telefona IMEI atılıyor ancak hepsine atamazsınız siz. Profosyonel yerlere gitmeniz lazım. Imeili iphone 6 bile var mtk nedir ki :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Bilmediğim konu hakkında yorum neden yapıyım sence? Replik falan değil orjinal.

Luck Star

Luck Star

Üye
Şuan isteyen varsa Eminönü dogubank ta 5s 1100 ancak kutusuz sıfır 6 ise 1500 civarı.

Luck Star

Luck Star

Üye
Kaçak

Üst Alt