Samsung note2 -samsung note3 samsung s5 - lg g3
İphone5 - sony bunların hepsinde denedim güncelleme konusunda hiçbir sıkıntı çıkmadı.
Cihaz hangi ülkeye ait ise o ülkede güncelleme yayınlandığında alırsın. Fakat yurdışı cihaza tr romu kurup güncelleme beklersen alamazsın.
Denenmiş ve onaylanmıştır. 
farklı rom atarsın ancak o roma güncelleme gelmez anlıyor musun? Çoğu zaman IMEI silinme ihtimali olur. Başımıza geldi arkadaşla bizim eskiden olmadığı, şimdi olmayacağı anlamına gelmez. IMEI atan tanıdığım 6 senedir bu işle uğraşıyor. tahtakaledeki en bilindik isim.Dediğim gibi IMEI telefonlara rom atılıyor kaç defa attım güncelleme de ımei bakmaz. Mesela Samsung da Csc-Modem-pit dosyası falan oluyor onlarda ülkelere göre değişiklik gösteriyor güncellemeler de ona göre dağıtılıyor bildiğim kadarıyla farklı ülkenin romu varsa mesela Rusya. Güncellemeler daha erken gelir malum Samsung Türkiye ye geç veriyor. Samsung için konuşuyorum çünkü en çok onlara yapılıyor bu olay diğerleri hakkında bilgim yok
Yav saçma saçma konuşma ben şimdi g2 nin IMEI ni s4 e atsam g2 nin lolipop güncellemesi s4 e mi gelecek te Allam yafarklı rom atarsın ancak o roma güncelleme gelmez anlıyor musun? Çoğu zaman IMEI silinme ihtimali olur. Başımıza geldi arkadaşla bizim eskiden olmadığı, şimdi olmayacağı anlamına gelmez. IMEI atan tanıdığım 6 senedir bu işle uğraşıyor. tahtakaledeki en bilindik isim.
Eee IMEI le göre güncelleme alıyorsa senin kastettiğini söylüyorumg2 lolipop güncellemesini s4 e getiren birisiniz sonuçta [emoji33] [emoji33]
Aynen öyleIMEI atılan telefona güncelleme falan gelmez. IMEI sırasına göre güncelleme dağıtıyor firmalar. Ayrıca IMEI atılan G3'e S6 güncellemesi gelemez, cihaz LG güncellemesi arıyor Samsung değil.