Tavsiye LG Telefonlar Çakma Yapılıyormu

Sponsorlu Bağlantılar

fredy2012

Üye
Samsung note2 -samsung note3 samsung s5 - lg g3

İphone5 - sony bunların hepsinde denedim güncelleme konusunda hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Cihaz hangi ülkeye ait ise o ülkede güncelleme yayınlandığında alırsın. Fakat yurdışı cihaza tr romu kurup güncelleme beklersen alamazsın.

ByKatre

ByKatre

Üye
Samsung note2 -samsung note3 samsung s5 - lg g3

İphone5 - sony bunların hepsinde denedim güncelleme konusunda hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Cihaz hangi ülkeye ait ise o ülkede güncelleme yayınlandığında alırsın. Fakat yurdışı cihaza tr romu kurup güncelleme beklersen alamazsın.

Xiaomi ve HTC onayı da benden. :) Denenmiş ve onaylanmıştır. :)

fredy2012

Üye
Tr romunu kurduğunda modem dosyasınıda yüklemek zorundasın bu modem dosyasının cihaza uymama ihtimalide %10'dur.

fredy2012

Üye
Samsunglarda pakistan romu ve almanya romlarının modem dosyasını yüklersen ne güncelleme ne imei ne de şebeke problemi yaşarsın.

Luck Star

Luck Star

Üye
ben bilmediğim konu hakkında ısrar etmem söylediğim şeyleri siz de biliyorsunuz ancak başınıza gelmediği için kabul etmiyirsunuz uzatmanın anlamı yok herkes kendi bildiğini yapmaya devam edecek. efs dosyası da geri gelmiyor. başka roma geçen birisi IMEI siz ortada kalır. IMEI atılmış telefon satan tanıdığım var o bile aldığın telefonu olduğu gibi kullancan başka bişe yapmiycan diyor. öyle rahat bişe olsa çoktan 1200e s6 almistim

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka

fredy2012

Üye
Efs yedek alma custom rom yüklenecekse alınır. Factory romlarda efs yedeği almana ihtiyaç yoktur. Emprona yazılı olan birseyi silemezsin veya değiştiremezsin sadece maskelersin. Maskeleme de aldığın efs yedeğini geri yükleme ile veya box cihazı ile olur.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
ByKatre

ByKatre

Üye
Ya tanıdık falan diyorsun, adamın bu işi ne kadar bildiğini bile bilmiyoruz. Benim tanıdığım değil bizzat ben yüklüyorum malum numarayı. Çatır çutur OTA'dan geliyor güncellemelerim. Başınıza gelmediği için demişsiniz. Siz getirdiğiniz telefonların model numarası vs. değiştirip elliyorsanız orası farklı. Ama IMEI ile güncelleme kesilmesi diye bir şey söz konusu değil. Size müsait olduğum zamanda video çekip yollayayım olur mu? IMEI'ye bakın, sonra da yüklediğim güncellmeye? Tamam mı? Siz de bana böyle bir örnek getirebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Dediğim gibi IMEI telefonlara rom atılıyor kaç defa attım güncelleme de ımei bakmaz. Mesela Samsung da Csc-Modem-pit dosyası falan oluyor onlarda ülkelere göre değişiklik gösteriyor güncellemeler de ona göre dağıtılıyor bildiğim kadarıyla farklı ülkenin romu varsa mesela Rusya. Güncellemeler daha erken gelir malum Samsung Türkiye ye geç veriyor. Samsung için konuşuyorum çünkü en çok onlara yapılıyor bu olay diğerleri hakkında bilgim yok

Luck Star

Luck Star

Üye
Dediğim gibi IMEI telefonlara rom atılıyor kaç defa attım güncelleme de ımei bakmaz. Mesela Samsung da Csc-Modem-pit dosyası falan oluyor onlarda ülkelere göre değişiklik gösteriyor güncellemeler de ona göre dağıtılıyor bildiğim kadarıyla farklı ülkenin romu varsa mesela Rusya. Güncellemeler daha erken gelir malum Samsung Türkiye ye geç veriyor. Samsung için konuşuyorum çünkü en çok onlara yapılıyor bu olay diğerleri hakkında bilgim yok
farklı rom atarsın ancak o roma güncelleme gelmez anlıyor musun? Çoğu zaman IMEI silinme ihtimali olur. Başımıza geldi arkadaşla bizim eskiden olmadığı, şimdi olmayacağı anlamına gelmez. IMEI atan tanıdığım 6 senedir bu işle uğraşıyor. tahtakaledeki en bilindik isim.

byAndroid

byAndroid

Üye
farklı rom atarsın ancak o roma güncelleme gelmez anlıyor musun? Çoğu zaman IMEI silinme ihtimali olur. Başımıza geldi arkadaşla bizim eskiden olmadığı, şimdi olmayacağı anlamına gelmez. IMEI atan tanıdığım 6 senedir bu işle uğraşıyor. tahtakaledeki en bilindik isim.
Yav saçma saçma konuşma ben şimdi g2 nin IMEI ni s4 e atsam g2 nin lolipop güncellemesi s4 e mi gelecek te Allam ya

Luck Star

Luck Star

Üye
lg sunucusu IMEI ile kontrol ediyor ne boş konuşuyorsunuz inanın vallahi.

byAndroid

byAndroid

Üye
Tek başına çabalayan sensin biz 3-4 kişi aynı fikirdeyiz vardır bunun bir sebebi

Luck Star

Luck Star

Üye
İsterse 100 kişi aynı yalanı savunsun bana farketmez. diğer konularda olduğu gibi çeker gidersiniz :D

Luck Star

Luck Star

Üye
g2 lolipop güncellemesini s4 e getiren birisiniz sonuçta [emoji33] [emoji33]

Luck Star

Luck Star

Üye
anlaşılan bu konuda fazla bilgisi olmayan birisisiniz bence fazla zorlamayın. güncelleme kontrolü yaparken hem yazılıma hem IMEI ye bakıyor lg.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
IMEI atılan telefona güncelleme falan gelmez. IMEI sırasına göre güncelleme dağıtıyor firmalar. Ayrıca IMEI atılan G3'e S6 güncellemesi gelemez, cihaz LG güncellemesi arıyor Samsung değil.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve Murdoc Massaka
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
IMEI atılan telefona güncelleme falan gelmez. IMEI sırasına göre güncelleme dağıtıyor firmalar. Ayrıca IMEI atılan G3'e S6 güncellemesi gelemez, cihaz LG güncellemesi arıyor Samsung değil.
Aynen öyle :ehe
Arkadaşım da s3 vardı imei attırmıştı bildirim çubuğunda yazılım güncellemesi vardı fakat o imei attırmadan önce gelmiş ve o güncellemeyi yapmayı denediğinde cihazın imeisi gitmişti.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
[emoji41]

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
Yahu çok değil azcık araştırır mısınız? Böyle bir genelleme yok. Sizin atıyor dediğiniz telefoncular vs. her neyse BOX yardımıyla atıyorlar ki bir telefona BOX müdahalesi demek onun başka partisyonları ile de oynanması demek. Sadece teknik olarak IMEI'yi değiştirdiğinizde KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE güncelleme kaybı yaşamazsınız. Xiaomi Mi4 var şu an elimde IMEI değiştirilmiş. Her hafta güncellememi sorunsuz alıyorum. Açıklayabilir misin? Veya bu işin teknik detayı hakkında ne biliyorsun hocam? Yahu adam orda seninle dalga geçmek için Lollipopla ilgili örnek vermiş. Bravo. Nereye çekmişsiniz. Helal olsun. Bu kadar yanlış anlaşılabilirdi. Tebrik ediyorum cidden. Selamlar.. Bi de CAHİL yaftalaması ha. Güldüm, geçtim.. ;)

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve byAndroid

Üst Alt