Tavsiye LG Telefonlar Çakma Yapılıyormu

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Yahu çok değil azcık araştırır mısınız? Böyle bir genelleme yok. Sizin atıyor dediğiniz telefoncular vs. her neyse BOX yardımıyla atıyorlar ki bir telefona BOX müdahalesi demek onun başka partisyonları ile de oynanması demek. Sadece teknik olarak IMEI'yi değiştirdiğinizde KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE güncelleme kaybı yaşamazsınız. Xiaomi Mi4 var şu an elimde IMEI değiştirilmiş. Her hafta güncellememi sorunsuz alıyorum. Açıklayabilir misin? Veya bu işin teknik detayı hakkında ne biliyorsun hocam? Yahu adam orda seninle dalga geçmek için Lollipopla ilgili örnek vermiş. Bravo. Nereye çekmişsiniz. Helal olsun. Bu kadar yanlış anlaşılabilirdi. Tebrik ediyorum cidden. Selamlar.. Bi de CAHİL yaftalaması ha. Güldüm, geçtim.. ;)

Beni anlayan biri. Yazdıklarımı da çok iyi özetledin kardeşim dalga meselesi falan :D

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve ByKatre

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yarin Lg G3 u Türkiye ye gönderecem ama tanıdığım bi telefincuyu aradim sordum sadece samsung dedi lg sıkıntı çıkarır dedi napayim heryerde lg yi kirdira bilirmiyim
arkadaşlar yarın gönderecem lütfen bi yardımcı olun

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yarin Lg G3 u Türkiye ye gönderecem ama tanıdığım bi telefincuyu aradim sordum sadece samsung dedi lg sıkıntı çıkarır dedi napayim heryerde lg yi kirdira bilirmiyim
arkadaşlar yarın gönderecem lütfen bi yardımcı olun

Kütahya'da değilde İstanbul'da çoğu telefoncuya yaptırabilirsin.

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
hmmm ya ben Türkmenistandayım ailem Kütahyada nasıl beceririzki acaba o işi :S :(

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Vallahi profesyonel birisini bulman lazım.

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
Yoksa sıkıntımı olur

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sıkıntı olmaz, ama yapabilmesi için öyle olması gerek.

ByKatre

ByKatre

Üye
Bana ulaş hocam mail adresimi atıyorum özelden.

Üst Alt