sorun o zaten her cihaza atılabiliyor ama hocanın hesabı ya tutarsa gibi bişi oluyor. üstelik imei silinmeside cabası. dediğiniz tarzda imei atabilecek yerlerde eminim sınırlıdır.Benim tanıdığım elektronikci var özel bir bağlantı kablosuyla bağlıyor pc ye normal usb değil ve usb girişe değil paralel port bağlıyor. Her cihaza atıyor arada sorun çıkaran oluyor ama nadir.
güncelleme IMEI numarasına göre gönderiliyor kardeşim.Herhangi bir sıkıntı çıkmaz güncelleme alır bu konuda sorun olmaz güncelleme imei numarası ile alakalı değil şebeke ile alakalıdır.
Güncelleme build date ve işlemci ile alakalıdır. Şayet imei ile alakalı olsaydı yurtdışı cihazların hiçbiri türkiye de güncelleme alamazdı.
Alakası yok güncelleme ile.Güncelleme gelmez sadece.
Hocam kaynak gösterebilir misin? Bizzat bu işi yapıyorum, yok böyle bir şey. Çatır çutur yüklüyor otomatik güncellemeleri.güncelleme IMEI numarasına göre gönderiliyor kardeşim.
Diyorum ki bana kaynak göster. Tamam ya. Hocam ne bu ısrarın? Bildiğin yanlışı neden hala savunuyorsun? Telefonun tek numarası İMEİ mi sanıyorsun? Mesela HTC'lerde CİD'e göre dağıtılıyor. Cidden bırak şu bağnazlığı. Araştır gözünü seveyim. Ben bizzat bu işi yapıyorum diyorum.IMEI güncellemeye göre dağıtılıyor. o zaman tüm. modellere aynı anda güncelleme gelir neden ülkelere farklı zamanda geliyor? IMEI değişince gelmez.
Hocam dediğin şey saçma çünkü dediğin şeye göre olsa LG G4 lerin İMEİ numaraları aynı mı? Her cihazın farklı.ben anlamam ama şahsi düşüncem ama o zaman güncellemeler imei le yoluyla olmasaydı atıyorum LG G4 e gelen güncelleme aynı anda G3 ve G2 yede gelirdi gelen güncellemeler sadece o modeldeki telefonlara geliyor
iPhone imei yemez. Yanlış bilgiHer telefona IMEI atılıyor ancak hepsine atamazsınız siz. Profosyonel yerlere gitmeniz lazım. Imeili iphone 6 bile var mtk nedir ki![]()