Tavsiye LG Telefonlar Çakma Yapılıyormu

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben öyle Samsung almıştım. Adam sadece Samsunga oluyor dediydi 3 yıl önce tabi :D İphone larda varmış haa

Luck Star

Luck Star

Üye
Benim tanıdığım elektronikci var özel bir bağlantı kablosuyla bağlıyor pc ye normal usb değil ve usb girişe değil paralel port bağlıyor. Her cihaza atıyor arada sorun çıkaran oluyor ama nadir.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Benim tanıdığım elektronikci var özel bir bağlantı kablosuyla bağlıyor pc ye normal usb değil ve usb girişe değil paralel port bağlıyor. Her cihaza atıyor arada sorun çıkaran oluyor ama nadir.
sorun o zaten her cihaza atılabiliyor ama hocanın hesabı ya tutarsa gibi bişi oluyor. üstelik imei silinmeside cabası. dediğiniz tarzda imei atabilecek yerlerde eminim sınırlıdır.

kadikoy

kadikoy

Üye
iphone 6 ya da atıyorlarsa bravo

fredy2012

Üye
Bazılarına cwm ile bazılarına box cihazı ile replika cihazlara ise mühendis modundan atılır.

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
peki yeni ımei attırmamı tavsiye edermisiniz

eğer LG de sıkıntı olacak derseniz telefonu değiştiririm gidene kadar

fredy2012

Üye
Herhangi bir sıkıntı çıkmaz güncelleme alır bu konuda sorun olmaz güncelleme imei numarası ile alakalı değil şebeke ile alakalıdır.
Güncelleme build date ve işlemci ile alakalıdır. Şayet imei ile alakalı olsaydı yurtdışı cihazların hiçbiri türkiye de güncelleme alamazdı.

Luck Star

Luck Star

Üye
Herhangi bir sıkıntı çıkmaz güncelleme alır bu konuda sorun olmaz güncelleme imei numarası ile alakalı değil şebeke ile alakalıdır.
Güncelleme build date ve işlemci ile alakalıdır. Şayet imei ile alakalı olsaydı yurtdışı cihazların hiçbiri türkiye de güncelleme alamazdı.
güncelleme IMEI numarasına göre gönderiliyor kardeşim.

fredy2012

Üye
Güncelleme imei numarasına göre gönderilmez build date ve ve bölge koduna göre gönderilir.

• Beğen
Tepkiler: csbaz

fredy2012

Üye
İmei numarası üretici için bit anlam ifade etmez imei numarası operatör ile cihaz arasındaki iletişimi sağlayan bir numaradır sistem güncellemesi yaparken bütün imei numaralarına göre güncelleme yapılmaz

• Beğen
Tepkiler: csbaz
byAndroid

byAndroid

Üye
Imei ile alakası yok güncellemenin

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
Luck Star

Luck Star

Üye
IMEI güncellemeye göre dağıtılıyor. o zaman tüm. modellere aynı anda güncelleme gelir neden ülkelere farklı zamanda geliyor? IMEI değişince gelmez.

ByKatre

ByKatre

Üye
IMEI güncellemeye göre dağıtılıyor. o zaman tüm. modellere aynı anda güncelleme gelir neden ülkelere farklı zamanda geliyor? IMEI değişince gelmez.
Diyorum ki bana kaynak göster. Tamam ya. Hocam ne bu ısrarın? Bildiğin yanlışı neden hala savunuyorsun? Telefonun tek numarası İMEİ mi sanıyorsun? Mesela HTC'lerde CİD'e göre dağıtılıyor. Cidden bırak şu bağnazlığı. Araştır gözünü seveyim. Ben bizzat bu işi yapıyorum diyorum.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

fredy2012

Üye
Bak arkadaşım imei numarası operatör ile iletişimi sağlayan bir kimlik numarasıdır cihaza gelen güncellemd ile alakası yoktur imei numarasına göre güncelleme yapılsaydı o cihaz 10 milyon sattıysa satılan 10 milyon cihaza ayrı ayrı güncelleme hazırlanması demek.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
ben anlamam ama şahsi düşüncem ama o zaman güncellemeler imei le yoluyla olmasaydı atıyorum LG G4 e gelen güncelleme aynı anda G3 ve G2 yede gelirdi gelen güncellemeler sadece o modeldeki telefonlara geliyor

fredy2012

Üye
Her modelin günceleme adresi ve kodları farklı bu yüzden cihaz güncelleme ararken sadece kendi kodlarına göre arar bu yüzden birbirine karışmaz

Oem numarası
Pid numarası
Csc numarası
Android seri numarası

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
ben anlamam ama şahsi düşüncem ama o zaman güncellemeler imei le yoluyla olmasaydı atıyorum LG G4 e gelen güncelleme aynı anda G3 ve G2 yede gelirdi gelen güncellemeler sadece o modeldeki telefonlara geliyor
Hocam dediğin şey saçma çünkü dediğin şeye göre olsa LG G4 lerin İMEİ numaraları aynı mı? Her cihazın farklı.

fredy2012

Üye
Bütün ülkelerde neden aynı anda güncelleme almaz aynı model cihazlar o da üretici bôlgeye göre cihazı kodlar samsunglarda ülke kısaltmasını yazar tur diye aslında cihazda farklılık yoktur farklı olan şey androidte türkiyede çalışmayan uygulamaların olmamasıdır başka bir ülkede çıkan s5 ile türkiyede çıkan s5 te yazılımsal farklılıklar vardır donanım aynıdır (bazı modellerinde işlemci farklılığı olmakta) şimdi imei ile alakalı birşey olsa idi herhangi bir şekilde başka bir ülkenin romunu alıp cihaza yükleyemezdiniz.

Üst Alt