Haber Stephen Elop Microsoft'tan Ayrılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Belle fp3 çikar oyle git :D

Tamam Atakan, adam sana bir tane yapıp kargolayıp yarın sabah yollayacak 2 güne elinde olur tamam.
O kadar isteklisin bu adamdan ya bişiler, hayırlısı bakalım :D

MaxipmaN

Üye
Tamam Atakan, adam sana bir tane yapıp kargolayıp yarın sabah yollayacak 2 güne elinde olur tamam.
O kadar isteklisin bu adamdan ya bişiler, hayırlısı bakalım :D
Android takılıyorum beni bağlamıyor elop melop

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Çok çektik zamaninds be ama evols cfw vardı king :D
o zamanlar pc yoktu bende hep imrenirdim symbian Belle bölümündeki arkadaşların balladıra ballandıra cihazlarını hacklediklerini anlatırlardı sonra batarya simgesini android yeşili yaptıklarını vs vs sonra bende zamanla öğrenmiş ve ilk defa nokia E7-00 cihazımın batarya simgesini android yeşili yapmıştım sonra aradan 1hafta geçmişti ve telefon çökmüştü the end hard format :kıskıs: aaaah aaah şuan halen zamanı doldukça telefonun hard format ve gözüm kapalı hack yapıyorum somuru: :züü: Suriyeli mülteciler gibiyim milletin elindeki Android telefonlarda kalıyor gözüm ama Nokiadan da vazgeçemiyorum büyü mü yaptılar bana acaba :aha: kıskıs: şaka bir yaan gerçekten windows adına elop'un ordan ayrılmasına sevindim yoksa elop bu kafayla windows'u da sıkıntıya sokardı tekrar nokiaya gelmesin de ne yaparsa yapsın :angry:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Symbian'ı öldüren adam defolsun gıcık adam !

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
ON9

ON9

Üye
Samsungun başına geçse de orayı da sattırtsa

• Beğen
cyber

cyber

Üye
kesin htc ye gidiyo duydu asus a falan kaptırmayalım diye

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Elop belki kendince iyi yaptı düşüncesi olabilir . Çünkü abd teknoloji stratejisi kapalı sistem genelde . Örneğin apple . Ama Symbian android vs daha özgür . Ayrılma sebebi başka sebepler olabilir . Sebepler gizli tutulur . Ama şu var eğer bu fikir ile Elop wp yürütmeseydi. Emin ol elimizde Windows mobile olcakti. Nokia yi satın alması farklı bir konu . Nokia fakir bir sirket değil . Ama kendi hataları da var Symbian ile dokunmatik bir arada yapamadı . Meego bir cevher di ama nedense Finliler lunuxa ısınamadi. Hep hataya doğru bir inat vardı . Ve 2.2 inçlik cihazları bin TL den yüksek fiyata satıyordu. Yani kazanan kim apple ve Samsung . Nokia ve ms hatalar ile halen savaşıyor halen inat

Emre

Üye
    Konu Sahibi
belki maxicep yeni CEO'su olabilir?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BRKTNL

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Elop'tan sonra 7.800 eski Nokia Mobile çalışanlarının görevine son veriliyor!

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Elop'tan sonra 7.800 eski Nokia Mobile çalışanlarının görevine son veriliyor!
Şirketteki satılmışlar temizleniyor anlaşılan :ehe

• Beğen
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Bundan sonrası soğan dolmasına dönmese bari