BLasTeaR
Üye
Belle fp3 çikar oyle git![]()
Tamam Atakan, adam sana bir tane yapıp kargolayıp yarın sabah yollayacak 2 güne elinde olur tamam.
O kadar isteklisin bu adamdan ya bişiler, hayırlısı bakalım

Android takılıyorum beni bağlamıyor elop melopTamam Atakan, adam sana bir tane yapıp kargolayıp yarın sabah yollayacak 2 güne elinde olur tamam.
O kadar isteklisin bu adamdan ya bişiler, hayırlısı bakalım![]()
oyuncak bi telefon kargolar gönderir sana, Elop'un zihniyeti bu yöndeBelle fp3 çikar oyle git![]()

Çok çektik zamaninds be ama evols cfw vardı kingoyuncak bi telefon kargolar gönderir sana, Elop'un zihniyeti bu yönde![]()

o zamanlar pc yoktu bende hep imrenirdim symbian Belle bölümündeki arkadaşların balladıra ballandıra cihazlarını hacklediklerini anlatırlardı sonra batarya simgesini android yeşili yaptıklarını vs vs sonra bende zamanla öğrenmiş ve ilk defa nokia E7-00 cihazımın batarya simgesini android yeşili yapmıştım sonra aradan 1hafta geçmişti ve telefon çökmüştü the end hard formatÇok çektik zamaninds be ama evols cfw vardı king![]()
aaaah aaah şuan halen zamanı doldukça telefonun hard format ve gözüm kapalı hack yapıyorum
Suriyeli mülteciler gibiyim milletin elindeki Android telefonlarda kalıyor gözüm ama Nokiadan da vazgeçemiyorum büyü mü yaptılar bana acaba
kıskıs: şaka bir yaan gerçekten windows adına elop'un ordan ayrılmasına sevindim yoksa elop bu kafayla windows'u da sıkıntıya sokardı tekrar nokiaya gelmesin de ne yaparsa yapsın 
Android takılıyorum beni bağlamıyor elop melop
Yok hery batnasın samsung mobile biz kullanıyoruzSamsungun başına geçse de orayı da sattırtsa

inşallah öyle olacak![]()
Gören de babanızın şirketi sanacakUmarız battığı gibi hızla yükselişe geçer![]()

sana lumiyanla iyi eğlenceler tuhaf tuhaf mesaj atıyorsun ortalığı mı karıştırmak amacıntakılmadığın çok belli
senin ilacın jollaÇok çektik zamaninds be ama evols cfw vardı king![]()

Nokia bambaşka bir dünyaGören de babanızın şirketi sanacak
Edit: Bu forumda Türkiye'nin geleceği için bile bu kadar dua edilmedi![]()
Ya kardeşim tamam bak işine hadi. çocuklarla uğraşamıcam.sana lumiyanla iyi eğlenceler tuhaf tuhaf mesaj atıyorsun ortalığı mı karıştırmak amacın
Şirketteki satılmışlar temizleniyor anlaşılanElop'tan sonra 7.800 eski Nokia Mobile çalışanlarının görevine son veriliyor!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şirketteki satılmışlar temizleniyor anlaşılan![]()