Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

_musakka_

Üye
xplerde calısmıyo sanırım dogrumudur ?

sosyal55

Üye
arkadaşlar bu brokenbot niye clash bot 6 gibi aynı andan askerleri birakmıyor yada ayarımı var fikri olan varmı acaba

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu brokenbot niye clash bot 6 gibi aynı andan askerleri birakmıyor yada ayarımı var fikri olan varmı acaba
herbotun kendine ozgu saldiri stili var.
atak sekmesindeki
hertaraftan saldiri sec
ingilizce ise atack all lı bir cumle var o

_musakka_

Üye
botu başlatırken giriş noktası bulunamadı hatasını bi tek benmi alıyorum ? bilen varsa çözümü varmıdır

Print Screen

Print Screen

Üye
Ya beyler bi yardimci olsaniza yaziyoz arada kayniyip gidiyor ilk savaşta iyi ganimet kaldirdi dedim çalışıyor bıraktım sabaha kadar 10 binliklere girmiş

cod4ever35

Üye
botu açıyorum simgesi falan geliyor ancak bot bir türlü gelmiyor sebebi nedir bluestack rootlu

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Ya beyler bi yardimci olsaniza yaziyoz arada kayniyip gidiyor ilk savaşta iyi ganimet kaldirdi dedim çalışıyor bıraktım sabaha kadar 10 binliklere girmiş
kardesim atak sekmesindiki degerlerini yukselt sende

sosyal55

Üye
herbotun kendine ozgu saldiri stili var.
atak sekmesindeki
hertaraftan saldiri sec
ingilizce ise atack all lı bir cumle var o
Onu demedim ama herkenardan sırayla ve yavaş yavaş bırakıyor ama netse yinede yeni clash bot dan şimdilik iyi cevap için tesekkurlee

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
güzel kardeşim millet uyandı artık madenleri içeri alıyor,bot ne yapsın burda :pokey:

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Dikkat edersen 10 bin aliyor demiyorum 10 binliklere giriyor
ayarlarında sorun var demekki,4tane bot kullandım sorunlar arasında dediğine hiç rastlamadım.yani ayarlarla alakalı bişey.
30 aramada köy bulmazsa standart olarak %5 düşürüyo yazdığın değeri.
Misal 100000altın yazdıysan 30 aramadan sonra 95bin olarak arıcak bu böyle gidecek.oyüzden ayarları resimdeki gibi yap

• Beğen
Tepkiler: Print Screen ve BLade AzraiL
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat edersen 10 bin aliyor demiyorum 10 binliklere giriyor
atıyorum 200 200 yapıyorsan yanında tik var onuda ısaretle OR ( VE ) onu işaretle kesin çalışır. ( ararken altının bıterse karısmam :) )

• Beğen
Tepkiler: Print Screen
HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Buarada brokenbot adminlerine ordu kampı kapasitesi hakkında mesaj atmıştım cevap gelmiş,

This feature was removed as BrokenBot now automatically detects your army camp sizes.

demiş ki brokenbot artık kamp kapasitesini kendi algılıyor.yani elle girme derdi yok artıkın demiş :D

MrJke

Üye
S.Aleyküm arkadaslar. İşletim sistemim Win xp ve msvcp120.dll hatası alıyorum sürekli. eksik gösteriyor aslında system32 içerisinde mevcut ama yine de indirdim denedim o kadar olmadı açmadı bir türlü... buna bi çözüm önerebilecek arkadas varmı?

cod4ever35

Üye
yasmos özelden veriyorum

totti564

Üye
arkadaşlar durduk yere kupa düşmeye başladı neden acaba??

Üst Alt