tucii1903
Üye
aleykum selam kardesim.
bir tesekkurun yeter.
sekmeleri incelersen kamp kapasitesi var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tekrardan baktım fakat yok. SS aldım.
Syg
aleykum selam kardesim.
bir tesekkurun yeter.
* Custom troops fixed, you no longer just have to use barracks training<br /> * Modified sniping - improved, but still occasionally having a few issues with attacking wrong side of base, please continue bringing incorrect behaviour to our attention<br /> * Longer time available to click "Attack Now" button<br /> * King/Queen activation modified<br /> * Better stopping attack during snipe if you have gained a star<br /> * More text reading improvements<br /> * Fixed behaviour when using donate/train only mode<br /> * More non English languages now supported - if you find issues, please report them and use English<br /> * Various crashes fixed<br />@HoneyBadgeR2 3.05 ile 3.1.0 arasindaki fark ne
sagdaki resimde 200 yaziyor ya orasiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Syg
aleykum selam kardesim.
bir tesekkurun yeter.
sagdaki resimde 200 yaziyor ya orasi
kampi elle ayarlayinca kapasiteyi girecek yer gelmiyor mu hocam ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Syg
Tamam sağdakinde problem yok. 3.0.5 sürümünde var. Fakat soldaki resimdeki 3.1.0 da yok.
Maalesef gelmiyor. Kamp'a tıklayıp kampı seçtiğimiz zaman herhangibir sayı girmek için ek panel açılmıyor.kampi elle ayarlayinca kapasiteyi girecek yer gelmiyor mu hocam ?
hocam ozaman hata vardir.Maalesef gelmiyor. Kamp'a tıklayıp kampı seçtiğimiz zaman herhangibir sayı girmek için ek panel açılmıyor.
EyvalahDaha stabil çalışması sağlandı ve birkaç hata giderildi.
hocam ozaman hata vardir.
3.0.5 e gec suan icin ondada fazla sorun yok.
bedavanin en iyisi![]()
neyse artık sabredicez olana kadar. ilginiz için tekrardan teşekkürler. Rabbim daha çok zihin açıklığı versin. 3.0.5 dun sabaha kadar acik kaldi hic bir problem cikarmadi.Paylaşmış olduğunuz rootlu bluestacksı yükleyip, 3.0.5'i deneyeceğim tekrardan. 3.0.5. sürümündeki problemimizde kışlalara tıklayıp barack not avalible vermesineyse artık sabredicez olana kadar. ilginiz için tekrardan teşekkürler. Rabbim daha çok zihin açıklığı versin.
Syg
rot lu bs da x modgame çalışıyor mu
bir de broken bot çalışıyor mu rot lu olanlar da
malesef rootlu bs de xmod yok ama normal bs dan daha stabil çalışıyor(enazından bende öyle)rot lu bs da x modgame çalışıyor mu
bir de broken bot çalışıyor mu rot lu olanlar da
3.1.0 da ona gerek olmadığı için koymamışlardır.sonuçta bot sürekli kampı kontrol ediyor,kamp doluncada saldırı aramaya başlıyor.kampınız ister 150lik olsun ister 240lık,kamp dolunca savaş başlarMaalesef gelmiyor. Kamp'a tıklayıp kampı seçtiğimiz zaman herhangibir sayı girmek için ek panel açılmıyor.

malesef rootlu bs de xmod yok ama normal bs dan daha stabil çalışıyor(enazından bende öyle)
3.1.0 da ona gerek olmadığı için koymamışlardır.sonuçta bot sürekli kampı kontrol ediyor,kamp doluncada saldırı aramaya başlıyor.kampınız ister 150lik olsun ister 240lık,kamp dolunca savaş başlar![]()
düşünceleriniz için yine de teşekkürlerşuan sorun saldırıya başlamamasını?Dediğiniz gibi saldırıya başlasaydı eğer mesaj atmazdımdüşünceleriniz için yine de teşekkürler
broket çalışıyor mumalesef rootlu bs de xmod yok ama normal bs dan daha stabil çalışıyor(enazından bende öyle)
3.1.0 da ona gerek olmadığı için koymamışlardır.sonuçta bot sürekli kampı kontrol ediyor,kamp doluncada saldırı aramaya başlıyor.kampınız ister 150lik olsun ister 240lık,kamp dolunca savaş başlar![]()
evetbroket çalışıyor mu
şuan sorun saldırıya başlamamasını?
Evet. Her ayar tamam. Kampa tıklıyor 225/225 askerler hazır durumda. Fakat "Birlik Mevcudu: Hata.bilinmiyor" diyor. Sonrasında -Giant: 16 -Archers: 145 diyip asker basmaya başlıyor. Sonrasında da aynı durum tekrarlanıyor