Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaBrokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)
herbotun kendine ozgu saldiri stili var.
atak sekmesindeki
hertaraftan saldiri sec
ingilizce ise atack all lı bir cumle var o
_musakka_
Üye
botu başlatırken giriş noktası bulunamadı hatasını bi tek benmi alıyorum ? bilen varsa çözümü varmıdır
Print Screen
Üye
Ya beyler bi yardimci olsaniza yaziyoz arada kayniyip gidiyor ilk savaşta iyi ganimet kaldirdi dedim çalışıyor bıraktım sabaha kadar 10 binliklere girmiş
cod4ever35
Üye
botu açıyorum simgesi falan geliyor ancak bot bir türlü gelmiyor sebebi nedir bluestack rootlu
Ya beyler bi yardimci olsaniza yaziyoz arada kayniyip gidiyor ilk savaşta iyi ganimet kaldirdi dedim çalışıyor bıraktım sabaha kadar 10 binliklere girmiş
ayarlarında sorun var demekki,4tane bot kullandım sorunlar arasında dediğine hiç rastlamadım.yani ayarlarla alakalı bişey.
30 aramada köy bulmazsa standart olarak %5 düşürüyo yazdığın değeri.
Misal 100000altın yazdıysan 30 aramadan sonra 95bin olarak arıcak bu böyle gidecek.oyüzden ayarları resimdeki gibi yap
atıyorum 200 200 yapıyorsan yanında tik var onuda ısaretle OR ( VE ) onu işaretle kesin çalışır. ( ararken altının bıterse karısmam )
HoneyBadgeR2
Üye
Buarada brokenbot adminlerine ordu kampı kapasitesi hakkında mesaj atmıştım cevap gelmiş,
This feature was removed as BrokenBot now automatically detects your army camp sizes.
demiş ki brokenbot artık kamp kapasitesini kendi algılıyor.yani elle girme derdi yok artıkın demiş
MrJke
Üye
S.Aleyküm arkadaslar. İşletim sistemim Win xp ve msvcp120.dll hatası alıyorum sürekli. eksik gösteriyor aslında system32 içerisinde mevcut ama yine de indirdim denedim o kadar olmadı açmadı bir türlü... buna bi çözüm önerebilecek arkadas varmı?
cod4ever35
Üye
yasmos özelden veriyorum
totti564
Üye
arkadaşlar durduk yere kupa düşmeye başladı neden acaba??