Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Evet. Her ayar tamam. Kampa tıklıyor 225/225 askerler hazır durumda. Fakat "Birlik Mevcudu: Hata.bilinmiyor" diyor. Sonrasında -Giant: 16 -Archers: 145 diyip asker basmaya başlıyor. Sonrasında da aynı durum tekrarlanıyor
şöyle bi yöntem deniyelim,
botun klasörünün içinde config klasörü var onun içinde de "default" yazanı not defteri yada wordpad ile açarak "capacity=200" yazısını bulup kendi kamp sayını yaz.sonra kaydet diyip botu tekrar aç bide böyle deneyelim.

tucii1903

Üye
Oyun dilini ingilizceye alıp dene olmassa başka bir ordu kampı tanıt.

Tek tek ordu kamplarını tanıttım. Diyelim 1. Ordu kampında hata veriyor. Botu silip tekrar kuruyorum tüm ayarları yapıyorum. olmadıysa 2. ordu kampında, 3 ve 4. kamplarda da aynı durumu yapıyorum olmadı. Dil konusunda çince ingilizce türkçe denedim olmadı. Tek çare sabretmek. Sabrın sonu selamettir. Elbet 3 gün 5 güne sağlam sürüm gelecek dertler bitecek. İlginiz için teşekkürler

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Tek tek ordu kamplarını tanıttım. Diyelim 1. Ordu kampında hata veriyor. Botu silip tekrar kuruyorum tüm ayarları yapıyorum. olmadıysa 2. ordu kampında, 3 ve 4. kamplarda da aynı durumu yapıyorum olmadı. Dil konusunda çince ingilizce türkçe denedim olmadı. Tek çare sabretmek. Sabrın sonu selamettir. Elbet 3 gün 5 güne sağlam sürüm gelecek dertler bitecek. İlginiz için teşekkürler
sen üstte yazdığımı bi dene hocam belki olur

tucii1903

Üye
Oyun dilini ingilizceye alıp dene olmassa başka bir ordu kampı tanıt.

şöyle bi yöntem deniyelim,
botun klasörünün içinde config klasörü var onun içinde de "default" yazanı not defteri yada wordpad ile açarak "capacity=200" yazısını bulup kendi kamp sayını yaz.sonra kaydet diyip botu tekrar aç bide böyle deneyelim.

Tabiri caizse tüm çakallıkları denedim olmadı :) şimdi herşeyi silip tekrardan deneyeceğim. Arkadaşımda aynı problemi yaşıyordu. Sıfırdan başlayınca düzelmiş. Fakat nasıl düzeldiği konusunda bir fikri yok. Bende başladoım temizliğe

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
hocam aksam musait oldugumda detayli bir inceleme yapim senin botu baglanim pc ne bana maj atar misin ?

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye

Tabiri caizse tüm çakallıkları denedim olmadı :) şimdi herşeyi silip tekrardan deneyeceğim. Arkadaşımda aynı problemi yaşıyordu. Sıfırdan başlayınca düzelmiş. Fakat nasıl düzeldiği konusunda bir fikri yok. Bende başladoım temizliğe
sorun 3.0.5 demi yapıyor 3.1.0 demi?

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
3.1.0 da yaşıyorum bahsettiğim problemi. 3.0.5 te ise hiç bir şekilde barakaları bulmuyor. Not avalible :)
acaba diyorum ilk sayfadaki rootlu bs yi yükleyip denesenmi acaba?tabi biraz vaktini alır ama.kaldırmasıda zor bs yi.tüm kalıntılarını falan temizlemen lazım temiz kurulum için.reg kayıtları vs.

tucii1903

Üye
acaba diyorum ilk sayfadaki rootlu bs yi yükleyip denesenmi acaba?tabi biraz vaktini alır ama.kaldırmasıda zor bs yi.tüm kalıntılarını falan temizlemen lazım temiz kurulum için.reg kayıtları vs.

İlk sayfadaki bs'yi indirdim yükledim ama temizlik yapmadan yaptım bu işlemleri. Bugünlük mesaim bitti. Pazartesi sabahtan sağlam bir temizlik yapar sıfırdan başlar çözerim bu sorunu

erd88

erd88

Üye
bende turkçe 3.1 surumu savaş ta yapptı sadece askerlerın bırkısmını kullanmadı ve barbar ile kraliçe olmasına rağmen atmadı bot ekranında savaş tamamlandı yazdı sonra baktım bıtırecek ben yolladım kalan asker ve barbar ile kralıce tüm ganımeti topladım... fakat bir sorun var sanki:))

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
İlk sayfadaki bs'yi indirdim yükledim ama temizlik yapmadan yaptım bu işlemleri. Bugünlük mesaim bitti. Pazartesi sabahtan sağlam bir temizlik yapar sıfırdan başlar çözerim bu sorunu
:) sende benim gibi sirkette kasiyon guzel
ben hic kapatmiyom sirket pc mi suan acik :))))

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
bende turkçe 3.1 surumu savaş ta yapptı sadece askerlerın bırkısmını kullanmadı ve barbar ile kraliçe olmasına rağmen atmadı bot ekranında savaş tamamlandı yazdı sonra baktım bıtırecek ben yolladım kalan asker ve barbar ile kralıce tüm ganımeti topladım... fakat bir sorun var sanki:))
kralice icin cozumum varda barbarlari neden birakmadi anlamadim.
strategies te savasta kraliceyi sal krali sal klan kalesini sal gibi sekmeler olacak onlara tik at dostum bide oyle dene

erd88

erd88

Üye
kralice icin cozumum varda barbarlari neden birakmadi anlamadim.
strategies te savasta kraliceyi sal krali sal klan kalesini sal gibi sekmeler olacak onlara tik at dostum bide oyle dene

onlarda tık atılı aslında ama yapmadı

memin21

Üye
savaşı erken bitirme problemini nasıl halledebilir ?

qwerty9666

Üye
3.0.5 de çalışmayı durdurdu hatasından başka hata vermiyor bende bu sorun 3.1.0da düzeltildi mi?
3.1.0 da başka hata var mı?

dewil35

dewil35

Üye
ya arkadaslar sizdede oluyo mu bu program hiç savaş kazanmıyo ha bire kupa düşüyo :((

bursasporlu16

Üye
program savaşmıyor evet asker bırakmıyor hemen eve dönüyor sonra

Fedrs

Üye
binaları tanıtmama rağmen kb bulunamadı diyor sürekli. anlıyacağınız tanıtmama rağmen tanımıyor binaları

Üst Alt