alasulumurat
Üye
L820 de şarj berbat930 kullanan arkadaşlar şarj durumlarını yazabilirler mi bu konu da gözden kaçan en önemli nokta bu bence 8.1 e göre şarjınız nasıl gidiyor arkadaşlar
L820 de şarj berbat930 kullanan arkadaşlar şarj durumlarını yazabilirler mi bu konu da gözden kaçan en önemli nokta bu bence 8.1 e göre şarjınız nasıl gidiyor arkadaşlar
dil ile alakası yok ben ingilizce kurdum. kişilere girdim az biraz ayarlarını karıştırdım (zaten ilk işim kişilere girmek olmuştu) sonra baloncuklar çıktı. şuan dili türkçeye çevirdim öyle kullanıyorum teli yine bir sıkıntı yok. açıkcası önceki yapıda benim live tilelar pek çalışmıyordu bu yapıda fıldır fıldır dönüyorlar maşallah.Teşekkürler yanıt için. ben dili İngilizce yapıp kurmuştum ona yoruyordum olmama işini siz Türkçe olarak mı yüklediniz güncellemeyi. bir o olasılık kaldı. Değilse yeniden 8.1 e dönüp Türkçe olarak yükleyeceğim wp 10 güncellemesini ama bir işe yarayacağını sanmıyorum bu canlı baloncuk işi bazı modellere verilmiş sanırım 735 gibi..
Bende aşırı kadılmalar oldu.1 saat falan bekledim telefon rahatlasın diye ama nafile mecburen 8.1 geri döndüm.yalnız bu akşam tekrar w10 u deneyeceğim aklımda kaldıŞuana kadar herşey yolundaydı, işte şimdi çark etti valla. Peki sıfırlayınca çok sorun çıkıyor mu ?

Var. Tüm uygulamalardan Telefona bakın.arama kaydının olmaması da ayrı eksiklik olmuş
Ben de o hatayı yaptım, arkadaşlar arama kaydını göremiyorsanız kutucuğu kaldırıp tekrardan telefon kutucuğunu ana ekrana sabitleyin.Var. Tüm uygulamalardan Telefona bakın.
Bende diğeri de duruyor. Çünkü yenisinde tuşlara basarken ses geliyor.Ben de o hatayı yaptım, arkadaşlar arama kaydını göremiyorsanız kutucuğu kaldırıp tekrardan telefon kutucuğunu ana ekrana sabitleyin.
düzeldi teşekkürlerBen de o hatayı yaptım, arkadaşlar arama kaydını göremiyorsanız kutucuğu kaldırıp tekrardan telefon kutucuğunu ana ekrana sabitleyin.

arkadaslar microsoft edgede faceyi acabilen varmı bn acıyorum ama bozuk gorunuyor sayfa

Telefonu sıfırlayıp mı yüklemek lazım Windows 10 uBende diğeri de duruyor. Çünkü yenisinde tuşlara basarken ses geliyor.

Çok az üstte yazdımÖn kameraya yüz izleme özelliği gelmiş doğru mu ?
HayırTelefonu sıfırlayıp mı yüklemek lazım Windows 10 u
Telefonu sıfırlayıp mı yüklemek lazım Windows 10 u![]()
Direkt olark yükleyince sıkıntı olmuyor öyleyse teşekkür ederimÇok az üstte yazdım
Hayır
Müzik çaları tam anlamıyla böyle olan var mı? Sanatçılar yuvarlak ve tam sayfa albüm kapağı bende yok. Hatta video da ekleyeyim.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız