Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belki bölge kaynaklı olabilir.
Ben de bugün Müzik güncelleme aldı yeni 3-4 özellik eklediğini belirtmişti Müzik'i açtığımda, okuyayım dedim elim alta değdi kapandı ya :D
Bugün güncellenmedi aslında :) Dediğiniz gibi bölge kaynaklı olabilir. Sanatçılarda resim bile yok bende.

...decode...

...decode...

Üye
Bölge kaynaklı o muhabbet. Türkiye'de xbox music hizmet vermediği için bu özellikler kullanılamıyor, 8.1'de de aynı.

Yine aynı şeyi sorucam ama 8.1'den 10'a geçerken 8.1 Update 2 yükleniyor mu acaba?

caner1010

Üye
Arkadaşlar w10 yüklemeyi düşünüyorum bu akşam.yükleyen arkadaşlara bir sorum var..şu anki yapı günlük kullanım için uygun mu? Eğer değilse tuklemeyeceğim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kamera bazen sapıtıyor.

Evet kamera arada sapıtıyor.
Fotoğraflar uygulaması da sıkıntılı, taraması ağır.
Bazen çektiğin fotoğrafları göstermiyor.
Özellikle yeni çektiğin bir fotoğrafı Whatsapp vb'den göndermek istersen önce Fotoğraflar uygulamasına gidip fotoğrafın listelenmesini beklemen gerekebiliyor.

Whatsapp'ın kendisinden fotoğraf çekiminde de sık sık hata veriyor, çekiyorsun göndermiyor yada çekilmemiş gibi oluyor.
Tekrar kameraya girmeye çalıştığında ise yeşil ekran geliyor. (Kamera meşgule düştüğü için)
Kamerayı kullanabilmek için teli yeniden başlatmak gerekiyor.
Arkadaşlar w10 yüklemeyi düşünüyorum bu akşam.yükleyen arkadaşlara bir sorum var..şu anki yapı günlük kullanım için uygun mu? Eğer değilse tuklemeyeceğim

Günlük kullanımda genel olarak iş görüyor.
Önceki yapılara göre çok daha iyi.

Hala eksik yada sıkıntılı olan yerleri var ama günlük kullanımı pek etkilemiyor.

• Beğen
Tepkiler: caner1010

caner1010

Üye
Evet kamera arada sapıtıyor.
Fotoğraflar uygulaması da sıkıntılı, taraması ağır.
Bazen çektiğin fotoğrafları göstermiyor.
Özellikle yeni çektiğin bir fotoğrafı Whatsapp vb'den göndermek istersen önce Fotoğraflar uygulamasına gidip fotoğrafın listelenmesini beklemen gerekebiliyor.

Whatsapp'ın kendisinden fotoğraf çekiminde de sık sık hata veriyor, çekiyorsun göndermiyor yada çekilmemiş gibi oluyor.
Tekrar kameraya girmeye çalıştığında ise yeşil ekran geliyor. (Kamera meşgule düştüğü için)
Kamerayı kullanabilmek için teli yeniden başlatmak gerekiyor.

Günlük kullanımda genel olarak iş görüyor.
Önceki yapılara göre çok daha iyi.

Hala eksik yada sıkıntılı olan yerleri var ama günlük kullanımı pek etkilemiyor.

teşekkür ederim cevabınız için ozaman başlıyorum yüklemeye..

Neo_TR

Üye
Arkadaşlar bu yapı gerçekten olmuş. Yapı 3 ve 4 ü tam aylarca kullandım ve gerçekten çok kötüydü. En uzun süre kullandığım yapı 4 de sinir krizleri geçiriyordum.

Daha sonra Denim e geri dönüş yaptım. Yapı 5 ile birlikte tekrar bir şans verdim ama gerek uygulamaların açılıştaki yavaşlığı gerekse mağza yükleme sıkıntıları sonucunda hayal kırıklığına uğramıştım. Ancak yapı 6 gerçekten süper olmuş. İlk olarak denim e yakın bir hızlılık söz konusu. Şarj ikonunun küçük olması bir hoş olmasada diğer görsel tasarımlar gayet hoş. Şu ana kadar sıkıntı olarak gördüğüm tek şey bazen görev yöneticisine geçerken (sanırım yeni animasyondan ötürü) telefon kitlenip kalabiliyor. Lumia 520 kullanıyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar şarj olayını yazabilir mi 930 kullanan birisi 8.1 e göre nasıl değişti şarj durumu iyi mi kötü mü
Lumia 930 şarj gayet iyi. İlk gün güncellemeden sonra bir süre çabuk bitiyor. Hatta telefon kilitliyken bile aşırı şarj yediği için ısınıyor. Fakat restart yapınca sorun kalmıyor.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ekran alıntısı alırken telefon kilitlendi gibi bi durum oldu, kilit ekran da saat görünüyordu ama ekran kilidi açılınca siyah ekran oluyor ve ne kapatılabiliyordu ne de işlem yapıyordu telefon, soft resetle çözüldü sorun, bu sorun da 6. yapıya özel mi telden kaynaklı mı çözemedim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
...decode...

...decode...

Üye
Windows 10'un kamera uygulamasında zengin çekim, HDR seçenekleri de donanım kısıtlaması olmadan her telefonda olacak galiba.

csH

csH

Üye
Lumia 930da da internet paylaşımı çalışıyor bu yapıda

Bay H

Bay H

Üye
Bölge kaynaklı o muhabbet. Türkiye'de xbox music hizmet vermediği için bu özellikler kullanılamıyor, 8.1'de de aynı.

Yine aynı şeyi sorucam ama 8.1'den 10'a geçerken 8.1 Update 2 yükleniyor mu acaba?
Hayır, update 2 yüklenmiyor, direkt 10149 sürümüne yükseltmekte.

• Beğen
Tepkiler: ...decode...
Raskoln

Raskoln

Üye
dil ile alakası yok ben ingilizce kurdum. kişilere girdim az biraz ayarlarını karıştırdım (zaten ilk işim kişilere girmek olmuştu) sonra baloncuklar çıktı. şuan dili türkçeye çevirdim öyle kullanıyorum teli yine bir sıkıntı yok. açıkcası önceki yapıda benim live tilelar pek çalışmıyordu bu yapıda fıldır fıldır dönüyorlar maşallah.[/
8.1 denime döndüm Türkçe olarak yükleyeceğim bakalım bu sefer olur İnşallah. kişileri bende kurcalamıştım ama bi türlü olmadı. olmazsa da son sürüme pek bi şey kalmadı masaüstü sürümle birlikte wp 10 da yayınlanır herhalde o zaman hepsine gelir.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Merhaba , edgede benim sitelere girerken bir hata ekranı çıkıyor site ismi giriş yaptığımız yerin yanındada anahtar simgesi çıkıoyor nasıl çözebiliriz bu durumu ?
sorunsuz çoğu siteye girebiliyorum, anahtar işaretimi yoksa kilit işaretimi çıkıyor, kilit işareti oturum açılan sitelerde çıkıyor bir nevi parola girdiğinizde kayıt yapılsınmı tarzınsa sorusu çıkacak size diye uyarı gibi diye bilirsiniz, anahtar işareti normalde ayarlara girdiğinizde kayıtlı parolalar anahtar şeklinde saklanıyor ve tekrar giriş yapmanızda otomotik girmesi için geliyor olabilir ancak bana hiç gelmedi
arkadaslar microsoft edgede faceyi acabilen varmı bn acıyorum ama bozuk gorunuyor sayfa
açılıyor sorunsuz ben oyun açmayı denedim hatta malesef flash player istiyor

ON9

ON9

Üye
Akşama doğru dayanamadım kurdum. Şu ana kadar (şeytanın kulağına kurşun) bir sorun ile karşılaşmadım. Yalnız arama kaydını bulamadım. Her aramada rehberden bulmak zor geliyor biraz

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Akşama doğru dayanamadım kurdum. Şu ana kadar (şeytanın kulağına kurşun) bir sorun ile karşılaşmadım. Yalnız arama kaydını bulamadım. Her aramada rehberden bulmak zor geliyor biraz

Başlat'taki Arama uygulamasını silip Menüden tekrar ekle düzelir.

csH

csH

Üye
Müzik çaları tam anlamıyla böyle olan var mı? Sanatçılar yuvarlak ve tam sayfa albüm kapağı bende yok. Hatta video da ekleyeyim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende böyle gözüküyor

uygulamasıyla resim ekledim wp 8deyken hepsi için ekliyordu ama şimdi hepsi için ekleme yapmadı

• Beğen
Tepkiler: Sensation

burakcan42

Üye
Telefonun yüzde sekseni dolu şu anda yüzlerce uygulama var.ne dersiniz w10 yuklerken format atıp sonra mı geçeyim yoksa direkt yuklemeye başlayayım mı?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Telefonun yüzde sekseni dolu şu anda yüzlerce uygulama var.ne dersiniz w10 yuklerken format atıp sonra mı geçeyim yoksa direkt yuklemeye başlayayım mı?

8.1'deyken telefonu sıfırlayıp Win10 kurmak daha iyidir.

burakcan42

Üye
Öyle yapayım o zaman ya

Üst Alt