Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Kamera ve Müzik açılmıyor bende.Performans konusunda sıkıntı yok atma donma vs. yok önceki builde göre çok iyi diyebiliriz.Edge ile bazı sayfalar bozuk görünüyor.Ama şu müzik ve kamera sorununu çözemezsem 8.1e geri döneceğim gibi.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
keşke aynı uygulamadan birden fazla live tile ekleyebilseydik ana ekrana.

Invoke

Invoke

Üye
Çarklar dönüyor. :D

1320'de güncelleme yapmaya korkuyorum aslında ama risk aldım. Çünkü her defasında ısınıp ısınıp restarttı. Umarım bu sefer sorun yaşamadan günceller.

bsavr

bsavr

Üye
Beyler w10 kurdum çarklar doldu ama 15 dakikadır dolmuş bi vaziyette bekliyor ne yapmalıym ?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
1320'de güncelleme yapmaya korkuyorum aslında ama risk aldım. Çünkü her defasında ısınıp ısınıp restarttı. Umarım bu sefer sorun yaşamadan günceller.[/QUOTE]
soğuk bir zeminin üzerine koyun şarj durumunda sıkıntı yoksa ben pencere kenarındaki mermerin üzerine koydum (bugün havada yağışlıydı serin yani ) ona rağmen mermer ateş gibi oldu l 520 de.
Tamamdır teşekkür ettim :)
ben abartısız 1 saatten fazla bekledim bugün kardeşimin telefonunu güncellerken.
keşke aynı uygulamadan birden fazla live tile ekleyebilseydik ana ekrana.
niçin? hangi uygulama mesela?

Invoke

Invoke

Üye
@Aybars1979 Yarısına kadar masamın üzerindeydi cihaz. Isınmamıştı ama ben de senin gibi düşünüp diğer yarınsda camın önüne bıraktım ne olur ne olmaz diye. Açılmak üzere, bakalım...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende böyle gözüküyor

uygulamasıyla resim ekledim wp 8deyken hepsi için ekliyordu ama şimdi hepsi için ekleme yapmadı
Demekki tam ekran olması için sanatçının resmi olması lazım. Umarım ilerde PC'deki gibi kendi otomatik kapakları indirir.

• Beğen
Tepkiler: csH
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
şu soruna bakar mısınız? Messenger uygulamasının alt barı Swarm'a geçmiş, Swarm uygulamasının alt barı da Messenger'a geçmiş :D ikisi de mavili turunculu saçma sapan bir şey oldu :D
Demekki tam ekran olması için sanatçının resmi olması lazım. Umarım ilerde PC'deki gibi kendi otomatik kapakları indirir.
bende de albüm kapaklı parçalar var ancak böyle tam ekran değil :hmmm

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Yükleyeli 24 saat geçti ancak hâlâ daha ısınma ve yüksek hızda şarj tüketimi devam ediyor. Ne yapmalıyım sizce?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu soruna bakar mısınız? Messenger uygulamasının alt barı Swarm'a geçmiş, Swarm uygulamasının alt barı da Messenger'a geçmiş :D ikisi de mavili turunculu saçma sapan bir şey oldu :D

Bilinen hatalarda yazıyor bu sorun. Outlook uygulamaları da böyle. Albüm kapağı tam ekran olmuyor, sanatçı kapağı olmalı o da nasıl eklenecekse artık bilmiyorum.

Bu arada 930 ve 1020 karşılaştırılmış:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ekran kilidi şifresi koymaya korkuyorum açılmaz diye deneyen varmı :ehe
Birde bu müziği kaçıncıya güncelleyip yükledim bilmiyorum ama hala açılmıyor.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Facebook uygulamasının alt bar'ı (ikonları) da kahverenginde nedense :gul:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bide 8.1 deyken 3 gün şarjı gidince telefonun insan ilginç karşılıyor bu durumu :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
ama iyi ya en azında çileden çıkarmıyor ve biraz daha stabil. diğer sürümlere nazaran günlük kullanım için gerçekten uygun
Bide 8.1 deyken 3 gün şarjı gidince telefonun insan ilginç karşılıyor bu durumu :)
su gibi emiyor bu ya. yine senin iyi 1520 biz ne yapalım 2000mah bataryayla :D

Üst Alt