Beyler w10 kurdum çarklar doldu ama 15 dakikadır dolmuş bi vaziyette bekliyor ne yapmalıym ?
Tamamdır teşekkür ettimHayır, update 2 yüklenmiyor, direkt 10149 sürümüne yükseltmekte.

ben abartısız 1 saatten fazla bekledim bugün kardeşimin telefonunu güncellerken.Tamamdır teşekkür ettim![]()
niçin? hangi uygulama mesela?keşke aynı uygulamadan birden fazla live tile ekleyebilseydik ana ekrana.
Demekki tam ekran olması için sanatçının resmi olması lazım. Umarım ilerde PC'deki gibi kendi otomatik kapakları indirir.bende böyle gözüküyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasıyla resim ekledim wp 8deyken hepsi için ekliyordu ama şimdi hepsi için ekleme yapmadı
ikisi de mavili turunculu saçma sapan bir şey oldu 
bende de albüm kapaklı parçalar var ancak böyle tam ekran değilDemekki tam ekran olması için sanatçının resmi olması lazım. Umarım ilerde PC'deki gibi kendi otomatik kapakları indirir.

Bilinen hatalarda yazıyor bu sorun. Outlook uygulamaları da böyle. Albüm kapağı tam ekran olmuyor, sanatçı kapağı olmalı o da nasıl eklenecekse artık bilmiyorum.şu soruna bakar mısınız? Messenger uygulamasının alt barı Swarm'a geçmiş, Swarm uygulamasının alt barı da Messenger'a geçmişikisi de mavili turunculu saçma sapan bir şey oldu
bende de albüm kapaklı parçalar var ancak böyle tam ekran değil![]()
Yükleyeli 24 saat geçti ancak hâlâ daha ısınma ve yüksek hızda şarj tüketimi devam ediyor. Ne yapmalıyım sizce?

şu soruna bakar mısınız? Messenger uygulamasının alt barı Swarm'a geçmiş, Swarm uygulamasının alt barı da Messenger'a geçmişikisi de mavili turunculu saçma sapan bir şey oldu
bende de albüm kapaklı parçalar var ancak böyle tam ekran değil![]()

Üşenmesem çok güzel çözüm aslında8.1'e dönebilirsin.![]()
aynen Instagram alt bar ikonları da kahverengiFacebook uygulamasının alt bar'ı (ikonları) da kahverenginde nedense![]()
alt bar sorunsalı var bu sürümde kopile 
su gibi emiyor bu ya. yine senin iyi 1520 biz ne yapalım 2000mah bataryaylaBide 8.1 deyken 3 gün şarjı gidince telefonun insan ilginç karşılıyor bu durumu![]()

aynen Instagram alt bar ikonları da kahverengialt bar sorunsalı var bu sürümde kopile
![]()