Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
çarklar dönmeyi bitirdi telefon açılmıyor şarj da almıyor... Soft reset atsam mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki yüzen simgeler, herhangi bir sosyal ağda beğendiğin sayfalara mı ait yada kişilere?
Twitter, people huba bağlı normalde. Fakat bugün ek olarak takip ettiğim kişiler de gezmeye başladı. Zaten bağlı olmayınca bile boş balonlar geziyordu.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
tamam düzeldi sonunda sapasağlam sorunsuz oldu
kişilerde baloncuklar dönüyor bende bu arada

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Baloncukları video yapmaya çalışıyorum umarım başarılı olacağım.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yapıdan sonra gelen configuration güncellemesini yapan var mı ne kadar sürüyor?

Raskoln

Raskoln

Üye
Baloncukları video yapmaya çalışıyorum umarım başarılı olacağım.
selam 8.1 de de bu telefonların en sevdiğim özelliği ana ekranda açılıp kapanan kişi resimleriydi. tam sürümde tüm modeller bu yeni tarza kavuşacaktır sanırım..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam 8.1 de de bu telefonların en sevdiğim özelliği ana ekranda açılıp kapanan kişi resimleriydi. tam sürümde tüm modeller bu yeni tarza kavuşacaktır sanırım..
Evet yeni tarz daha güzel. Arka planı daha fazla görebiliyoruz.
İşte beklenen Kişilerin yüzen baloncuklar GIF'i. Maalesef HD olamadı çünkü bunun bile boyutu büyük oldu. @bulutsuzgece

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, csH, bulutsuzgece ve 7 diğerleri
Raskoln

Raskoln

Üye
son bir şans 8.1 e dönüp tekrar yükleyeceğim güncellemeyi oldu oldu bu baloncuklar değilse tam sürüme kadar yolu var :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
selam Lumia 920 mi sizin telefon?
evet 920
arkadaşlar şimdi benim mağazadan bir uygulama indirmem gerek anca mağaza da mağaza beta da indirmiyor. mağaza hata kodu veriyor, mağaza beta ise sürekli bekliyor diyor? nasıl olacak bu iş?

nükleer_müh

nükleer_müh

Üye
arkadaşlar şarj olayını yazabilir mi 930 kullanan birisi 8.1 e göre nasıl değişti şarj durumu iyi mi kötü mü

trhnbrtc

Üye
arkadaslar microsoft edgede faceyi acabilen varmı bn acıyorum ama bozuk gorunuyor sayfa

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
arkadaslar microsoft edgede faceyi acabilen varmı bn acıyorum ama bozuk gorunuyor sayfa
edge ile maxicepe gireyim dedim girmez olaydım yarım ekran çıktı ve giriş sekmesine tıklanmıyor :) zaten ne olduysa wp aplikasyonu sürekli yeniden giriş yapın deyip duruyor.
mağaza betanın sürekli crash olmasını engelleyebilmenin bir yolu var mı?

sahanemir

sahanemir

Üye
Birkaç kereler restart yapın cihazlarınızı fark ediyor

Kelv1n

Kelv1n

Üye
Merhaba , edgede benim sitelere girerken bir hata ekranı çıkıyor site ismi giriş yaptığımız yerin yanındada anahtar simgesi çıkıoyor nasıl çözebiliriz bu durumu ?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
swarmı indirebilen var mı? iki mağaza da hata kodu veriyor

screamofcnc

Üye
Yanlız cevapsız aramalar da görünmüyor, çözümü yok mudur, büyük sorun.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Mağaza Beta'ya gidip uygulamaları aratın ve "Ücretsiz" (Yükle) deyin. :hmmm
Yok etkilemiyor.Dün gece güncelleme yaptırttım telefona 36 adet programın güncellemesini malesef sistemin programları çalışmıyor.Kişiler,Kamera,mesajlar,müzik filan falan çalışmayanlar arasında. Allah'tan arama tuşu çalısıyor yoksa benim durumda olsanız günlük kullanılmayacak derece birde whatsap çalısıyor yoksa mesajlaşma yapamayacaktım.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yok etkilemiyor.Dün gece güncelleme yaptırttım telefona 36 adet programın güncellemesini malesef sistemin programları çalışmıyor.Kişiler,Kamera,mesajlar,müzik filan falan çalışmayanlar arasında. Allah'tan arama tuşu çalısıyor yoksa benim durumda olsanız günlük kullanılmayacak derece birde whatsap çalısıyor yoksa mesajlaşma yapamayacaktım.
aynı şekilde bende de az önce mağaza beta crash ola ola bazı uygulamaları (hava,hesap,ses kaydedici,harita vsvs) güncelledi.

Üst Alt