Twitter, people huba bağlı normalde. Fakat bugün ek olarak takip ettiğim kişiler de gezmeye başladı. Zaten bağlı olmayınca bile boş balonlar geziyordu.Peki yüzen simgeler, herhangi bir sosyal ağda beğendiğin sayfalara mı ait yada kişilere?
selam Lumia 920 mi sizin telefon?tamam düzeldi sonunda sapasağlam sorunsuz oldu
kişilerde baloncuklar dönüyor bende bu arada
selam 8.1 de de bu telefonların en sevdiğim özelliği ana ekranda açılıp kapanan kişi resimleriydi. tam sürümde tüm modeller bu yeni tarza kavuşacaktır sanırım..Baloncukları video yapmaya çalışıyorum umarım başarılı olacağım.
Evet yeni tarz daha güzel. Arka planı daha fazla görebiliyoruz.selam 8.1 de de bu telefonların en sevdiğim özelliği ana ekranda açılıp kapanan kişi resimleriydi. tam sürümde tüm modeller bu yeni tarza kavuşacaktır sanırım..
evet 920selam Lumia 920 mi sizin telefon?
Yapıdan sonra gelen configuration güncellemesini yapan var mı ne kadar sürüyor?
edge ile maxicepe gireyim dedim girmez olaydım yarım ekran çıktı ve giriş sekmesine tıklanmıyorarkadaslar microsoft edgede faceyi acabilen varmı bn acıyorum ama bozuk gorunuyor sayfa
zaten ne olduysa wp aplikasyonu sürekli yeniden giriş yapın deyip duruyor.Yok etkilemiyor.Dün gece güncelleme yaptırttım telefona 36 adet programın güncellemesini malesef sistemin programları çalışmıyor.Kişiler,Kamera,mesajlar,müzik filan falan çalışmayanlar arasında. Allah'tan arama tuşu çalısıyor yoksa benim durumda olsanız günlük kullanılmayacak derece birde whatsap çalısıyor yoksa mesajlaşma yapamayacaktım.Mağaza Beta'ya gidip uygulamaları aratın ve "Ücretsiz" (Yükle) deyin.![]()
aynı şekilde bende de az önce mağaza beta crash ola ola bazı uygulamaları (hava,hesap,ses kaydedici,harita vsvs) güncelledi.Yok etkilemiyor.Dün gece güncelleme yaptırttım telefona 36 adet programın güncellemesini malesef sistemin programları çalışmıyor.Kişiler,Kamera,mesajlar,müzik filan falan çalışmayanlar arasında. Allah'tan arama tuşu çalısıyor yoksa benim durumda olsanız günlük kullanılmayacak derece birde whatsap çalısıyor yoksa mesajlaşma yapamayacaktım.