Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ihsan.snmz

Üye
@Aytaç-01 kardeş o kişilerdeki baloncukları nasıl yaptın ?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Teşekkürler yanıt için. ben dili İngilizce yapıp kurmuştum ona yoruyordum olmama işini siz Türkçe olarak mı yüklediniz güncellemeyi. bir o olasılık kaldı. Değilse yeniden 8.1 e dönüp Türkçe olarak yükleyeceğim wp 10 güncellemesini ama bir işe yarayacağını sanmıyorum bu canlı baloncuk işi bazı modellere verilmiş sanırım 735 gibi..
dil ile alakası yok ben ingilizce kurdum. kişilere girdim az biraz ayarlarını karıştırdım (zaten ilk işim kişilere girmek olmuştu) sonra baloncuklar çıktı. şuan dili türkçeye çevirdim öyle kullanıyorum teli yine bir sıkıntı yok. açıkcası önceki yapıda benim live tilelar pek çalışmıyordu bu yapıda fıldır fıldır dönüyorlar maşallah.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şuana kadar herşey yolundaydı, işte şimdi çark etti valla. Peki sıfırlayınca çok sorun çıkıyor mu ?
Bende aşırı kadılmalar oldu.1 saat falan bekledim telefon rahatlasın diye ama nafile mecburen 8.1 geri döndüm.yalnız bu akşam tekrar w10 u deneyeceğim aklımda kaldı:)

csH

csH

Üye
520de internet paylaşımı çalıştı o halde 930 a kurmamak için hiçbir sebep yok:spr

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
arama kaydının olmaması da ayrı eksiklik olmuş

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: skynet ve screamofcnc

screamofcnc

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben de o hatayı yaptım, arkadaşlar arama kaydını göremiyorsanız kutucuğu kaldırıp tekrardan telefon kutucuğunu ana ekrana sabitleyin.
Bende diğeri de duruyor. Çünkü yenisinde tuşlara basarken ses geliyor.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
arkadaslar microsoft edgede faceyi acabilen varmı bn acıyorum ama bozuk gorunuyor sayfa

O sorun nedense herkeste var. yeni bir güncelleme ile düzelmelerini bekleyeceğiz artık.

Bu arada yükleme konusunda kararsız kalanlar,

Bu Yapı gerçekten olmuş derecede; şarjı olsun, hızı/stabili olsun efect vs olsun gerçekten olmuş.:oke:
Yükleyin inanın pişman olmayacaksınız, hiç kasma vs yok, normal sürümü kullanıyorum gibi hissediyorum + şarjı (L625'te) çok iyi gidiyor.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Kamera bazen sapıtıyor.

dedereis123

dedereis123

Üye
Ben yüklemek istiyorumda bende garip birşeyler oldu anlamadım . Devamlı indirirken hata veriyor ilk kurduğu win 10 çok ağır çalışıyor birşey yapamıyorum

skynet

Üye
Ön kameraya yüz izleme özelliği gelmiş doğru mu ?

...decode...

...decode...

Üye
8.1'den 10'a geçerken gdr2 yükleniyor mu hala?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Müzik çaları tam anlamıyla böyle olan var mı? Sanatçılar yuvarlak ve tam sayfa albüm kapağı bende yok. Hatta video da ekleyeyim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Müzik çaları tam anlamıyla böyle olan var mı? Sanatçılar yuvarlak ve tam sayfa albüm kapağı bende yok. Hatta video da ekleyeyim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

belki bölge kaynaklı olabilir.
Ben de bugün Müzik güncelleme aldı yeni 3-4 özellik eklediğini belirtmişti Müzik'i açtığımda, okuyayım dedim elim alta değdi kapandı ya :D

Üst Alt