OnurYurdakul
Üye
Haklısın ama çok ihtiyaç var estetik önemli tabi..hava durumu kilit ekranında şuan görüntülenebiliyordu. ama bencede artık şöyle güzel ms e yakışır bir kilit ekranı lazım androiddeki ms in kilit ekranı bile çok kullanışlı
Haklısın ama çok ihtiyaç var estetik önemli tabi..hava durumu kilit ekranında şuan görüntülenebiliyordu. ama bencede artık şöyle güzel ms e yakışır bir kilit ekranı lazım androiddeki ms in kilit ekranı bile çok kullanışlı
tüm uygulamalar kısmında yaşadığın sorun bende var uygulamaya basılı tuttugumda siyah şekilde geliyor yazılar görünmüyor hiç bu açık tema modunda böyle oluyor koyu temaya yaptığınızda sorun çözülüyorbi önceki yapıda olduğu gibi klavye tahminindede atma falan olmuyor gayet muntazam çalışıyor. 5.yapı dahil günlük aktif kullananlara yüklrmemelerini tavsiye ettim ama 6. yapı günlük aktif kullanım içinde gayet uygun gayet yoğun kullanıyorum dünden beri karşılaştığım tek sorun tüm uygulamalar bölümünde uygulamaya basılı tutunca gelen seçenekler görünmüyor başkada bir sorun ile karşılaşmadım şimdilik. (dil ingilizce türkçeye çevirip deneyemedim bahsettiğim sorun nedeni ile.
basit bir hata ve basit bir çözümü varmış tşk.tüm uygulamalar kısmında yaşadığın sorun bende de basılı tuttugumda siyah şekilde geliyor yazılar görünmüyor hiç bu sorun bende beyaz tema modunda böyle siyah yaptığınızda sorun çözülüyor
bende 8.1'den olduğu gibi güncelleme yaptım tüm uygulamalar silinmiş ilk defa böyle bir şey gördüm mağazadan tekrar indireyim diyorum hiçbir şey inmiyor 2 saat önce sıfırladım teli baştan yedekleme seçip kurulum yaptım tıkır tıkır tüm uygulamalarım yüklendi...bu arada 5 inç ve üstü cihazlarda Windows logosuna uzun basınca ekranın aşşağı inmesi olayı bu yapıda gelmiş..Çoğu yorumu okudum ve sanırım yüklenebilir bir sürüm olduğu ortak kanaat. sormak istediğim bir soru var: Yüklemek için temiz kurulum mu yapayım yoksa telefonu olduğu gibi güncelleyeyim mi?
Ekranın aşağı inmesi nedir?bende 8.1'den olduğu gibi güncelleme yaptım tüm uygulamalar silinmiş ilk defa böyle bir şey gördüm mağazadan tekrar indireyim diyorum hiçbir şey inmiyor 2 saat önce sıfırladım teli baştan yedekleme seçip kurulum yaptım tıkır tıkır tüm uygulamalarım yüklendi...bu arada 5 inç ve üstü cihazlarda Windows logosuna uzun basınca ekranın aşşağı inmesi olayı bu yapıda gelmiş..
Birazda kendimden ekran görüntüsü:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kullananlardan daha fazla biliyorum filan... 
BÜYÜK ekranı modelin Windows tuşuna basılı tutuldu zaman ekranın yarısı gözüküyor tek elle kullanım oluyorEkranın aşağı inmesi nedir?
Çok kullanasım geldi yarın ilk işim bir wifi bulup indirmek olacak.Birazda kendimden ekran görüntüsü:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sanki şarzı daha kotu gibi fakat bugün.. asıl belli olur dun akşam güncelleme falan tam belli olmadı bugün daha net diyebilirim930 kullanan arkadaşlar şarj durumlarını yazabilirler mi bu konu da gözden kaçan en önemli nokta bu bence 8.1 e göre şarjınız nasıl gidiyor arkadaşlar
İçerik görüntülemiyorlar.
kişiler uygulamasında bende öle baloncuk olmuyor nedendir sizce?Birazda kendimden ekran görüntüsü:
ekranı yatay yapınca da geliyor bendetüm uygulamalar kısmında yaşadığın sorun bende var uygulamaya basılı tuttugumda siyah şekilde geliyor yazılar görünmüyor hiç bu açık tema modunda böyle oluyor koyu temaya yaptığınızda sorun çözülüyor
ayarlar-sistem bildirimler-görüntü bir önceki yapıda sorunsuzdu bu yapıda denemedim dahaTvye ekranımı yansıtmak istedim bulamadım nerede acaba bilen!!