Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

androfilex

androfilex

Üye
Dostum atiyorum boeflla kernel kuracagim. kernel stok romda kuruluyor ama cyanogenmod da kuruluyormu .yani kernel, rom ayrimi yaparmi? yoksa sadece cihaz ayrimimi yapar? teşekkürler.
Evet kerneller rom ayrımı yapar. Senin yüklemek istediğin kernel stock tabanlı bir kernel. Ayrıca bir kernel i bütün android sürümlerine kuramayabilirsin.

sozer

Üye
en son güncellemeyi kullanan var mı
varsa pil ömrü ne durumda ve birkaç ekran görüntüsü koyabilirmi

baskahmet

baskahmet

Üye
en son güncellemeyi kullanan var mı
varsa pil ömrü ne durumda ve birkaç ekran görüntüsü koyabilirmi
Ben s5 port rom kullanıyorum.5 saat ekran süresi ve 1 gün bklme süresi aldım

sozer

Üye
bugün
bilgisi olan varmı?

fLuke!

fLuke!

Üye
Kardeş F4k'ın kernellerini yükleyemiyorum recoveryden e footer is wrong hatası alıyorum.Bu cm12.1 in resmi son sürümü yüklü.f4k ın kendi cm buildlerinde de yükleyememiştim aynı hatayı veriyordu.Nedendir acaba bilir misiniz?teşekkürler.

nanotex

nanotex

Üye
bugün
bilgisi olan varmı?
Abi ben cm12 nin snapshot ı çıksın diye bekliyorum adamlar cm11 e çıkartıyorlar işe bak sen :D

Bu arada cm12 den efsane bekleme süresi aldım :blink:
Gece %90da bıraktım, 11 saatin sonunda bi aldım %60 :bleh:

baskahmet

baskahmet

Üye
Abi ben cm12 nin snapshot ı çıksın diye bekliyorum adamlar cm11 e çıkartıyorlar işe bak sen :D

Bu arada cm12 den efsane bekleme süresi aldım :blink:
Gece %90da bıraktım, 11 saatin sonunda bi aldım %60 :bleh:
Gerçekten harikaymış :bleh:

nanotex

nanotex

Üye
Yükle haber ver ss boğ bizi çok merak ettım :)
Açıkçası lolipoptan daha stabil gibi geldi. Ram bomboş. Ama yine de tam ısınamadım.. Lolipop u silme sebebim dün geceki şarj muhabbetiydi :D Bakalım bunun şarjı nasıl gidiyor.
Sonunda rusa dönecem gibi geliyor bana.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
sahin02

sahin02

Üye
Açıkçası lolipoptan daha stabil gibi geldi. Ram bomboş. Ama yine de tam ısınamadım.. Lolipop u silme sebebim dün geceki şarj muhabbetiydi :D Bakalım bunun şarjı nasıl gidiyor.
Ekran görüntüsü birkaç tane at :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Ss

nanotex

nanotex

Üye

Üst Alt