berke690
Üye
Sakat bisey mi bu xposed?bi şey yaparım ama tam olurmu bilmiyorum tüm sorumlulugu kabul ediyorsan cwm den flashlanabilir zip hazırlarım
Sakat bisey mi bu xposed?bi şey yaparım ama tam olurmu bilmiyorum tüm sorumlulugu kabul ediyorsan cwm den flashlanabilir zip hazırlarım
xposedi hiç sevmem boşa ram ve şarj harcar kendiside uygulamalarıda cm'de xposed bi degişik yükleniyor hiç gözüm tutmadı yaniSakat bisey mi bu xposed?
arkadaşlar s4 mini cm 12 5.1.1 romunu kullanıyorum fakat secenekler tusunu son uygulamalar tusu yapmak istiyorum sanırsam xposed ile mumkunmus biri link atıp nasıl yapabilecegimi anlatabilir mi acaba?
Gapps dosyası fark etmiyor kullanabilirsinizşuan bende s4mini 9195 surumu var lte yani en son cmsini buldum indiriyorum fakat sadece cm buldum gaps dosyaları bulamadım burdakılerı kullansam olrmu bide bugun guncelleme gelmış
Recoveryini güncelle kardeşimuygun cm12 ve gaps sı buldum attım sd karta yuklerken e:/error ve aborted instalıod felan dedı gaps da ve cm12 dede neden acaba
cm 12.1 5.1.1 kullanıyorum vlve çok hoş.
Ancak;
1.Mesaj gönderirken zırt bırt bu program birden fazla mesaj gönderiyor. İzin verilsin mi? gibi uyarı almaktan toplu mesaj gönderemiyorum. Önceden chomp sms ile 200 kişiye birden 2 hatta 3 sms boyutunda mesajlar gönderebilirken bu çok can sıkıcı bir durum oldu.
2.Status barda mobil data ve wifi hız trafiğini gösteren programı nasıl kurabiliriz.
Ayrıca ayarlardan 30 dk da en fazla 30 mesaj gönderilmesine izin veriliyor. O kısmı işaretlesem bile 30 mesaj sınırı çok az.
Gapps ler android android versiyonuna özeldir. Yani herhangi bir CM12.1 gapps paketini kurabilirsin.Xposedi kur. Ondan sonra gravity box veya xblast tools kur. (Tavsiye xblast tools) ikiside turkce menuleri 5 10 dakika karistirip halledebilrsiniz. Bide ben bi soru sorucam.
Cm12.1 yuklu cihaz s3 mini
Ben simdi cm12.1 gapps yukleyeceyim. Bu gappslar her cihaza ozelmi? Yoksa cm12.1 icin ortak gappsbmi var
Gapps ler android android versiyonuna özeldir. Yani herhangi bir CM12.1 gapps paketini kurabilirsin.
Buyur kardeşim gapps paketi indirme linki:Teaekkurler. En az gapps olan linki arabilirmisiniz . 5.1.1
Cm12.1 + f4k kernel yuklersen otg baglayabilirsin s4 miniyes4 mini cm12.1 de otg desteği varmi? cünki s3 minide şu an yok (novafusion) acaba cm12.1 suan tum cihazlardami otg desteklemiyor diye soriyom
Cm12.1 + f4k kernel yuklersen otg baglayabilirsin s4 miniye
Kardeşim ben s3 kullanmıyorum bilmiyorumDostum atiyorum boeflla kernel kuracagim. kernel stok romda kuruluyor ama cyanogenmod da kuruluyormu .yani kernel, rom ayrimi yaparmi? yoksa sadece cihaz ayrimimi yapar? teşekkürler.