Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye
Yav istersen sus konuştukça batıyon
Yapacağım şuydu
Cwm den romu yükleyip wipe data yapmak hiçbir verini bilmicektim yani

Tekrar söylüyorum uzatöa konu dağıldı iyice
Konuştukça Batsaydım Burda Faili Ben Verirdim Kardeşim Benden İstedin Yapmadım Hadi Digerleri Hadi Onlarada Düşman Olsana :D

reflex

reflex

Üye
Olmayacam. Sana özel?
Aslıında bana bir ara atr yaptı ama gençtir diye dalgaya fazla almadım @The Shadow bilir az çok beni :D
Son sürümü yükleyip nasıl olduğu buraya yazar mısınız? Eğer iyi ise stock tan cm ye geçicem.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

musti50

Üye
normal s4 icin yokmu

musti50

Üye
kardes arastirdim cyanogenmod installer var cok basit yükleme yapiyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama bu rom cok kötü duruyor menude arkayüzü beyaz acaba rengi degisiyormu

birde batarya durumu düzeliyormu

baskahmet

baskahmet

Üye
kardes arastirdim cyanogenmod installer var cok basit yükleme yapiyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama bu rom cok kötü duruyor menude arkayüzü beyaz acaba rengi degisiyormu

birde batarya durumu düzeliyormu
Telefondan telefona batarya performansı değişir

Cm12 temaları yükleyerek beyaz arka plandan kurtulabilirsin veya başka bir çözüm ise farklı launcher yüklemek olucak

• Beğen
Tepkiler: musti50
nanotex

nanotex

Üye
Beyler şeytana uyup en son cyanogen i kurdum. Ama batarya performansı çok kötü. Sabah 11de çıkardım saat 2ye kadar %93e inmiş dururken.

baskahmet

baskahmet

Üye
Beyler şeytana uyup en son cyanogen i kurdum. Ama batarya performansı çok kötü. Sabah 11de çıkardım saat 2ye kadar %93e inmiş dururken.
Güç tasarrufunu aç o işe yarıyor

berke690

berke690

Üye
Arkadaslar ben nightly olanini kullaniyorum ama biraz bi unoffical olaninada baktim kullananlar biraz anlatabilir mi farklilikari ne performans bakimindan nasil vs...

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaslar ben nightly olanini kullaniyorum ama biraz bi unoffical olaninada baktim kullananlar biraz anlatabilir mi farklilikari ne performans bakimindan nasil vs...
Hiç önermem. Şarj kullanımı çok kötü. cm11 in stabil sürümünü kurdum hızlı ancak şarj konusunda rusya kitkatının yanından bile geçemiyor.

sozer

Üye
Hiç önermem. Şarj kullanımı çok kötü. cm11 in stabil sürümünü kurdum hızlı ancak şarj konusunda rusya kitkatının yanından bile geçemiyor.
şarj konusunda s.t.e. romlar 1 numaradır. normal bir kullanımla bir buçuk günü rahat çıkarır

musti50

Üye
arkadaslar yardim edermisiniz tam becermedim cmi benimki gt-i9505 ve buna güre romu bulamadim fakat burda var ama hangisi uyumlu oldugunu bilmiyorum

sizce en iyi rom 12.1mi

The Shadow

The Shadow

Üye
Aslıında bana bir ara atr yaptı ama gençtir diye dalgaya fazla almadım @The Shadow bilir az çok beni :D
Son sürümü yükleyip nasıl olduğu buraya yazar mısınız? Eğer iyi ise stock tan cm ye geçicem.
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: reflex

berk alican

Üye
Beyler son durum nedir hata varmi hala bayadir bakamadim . Gene heveslendim lollipopa . Şarj az denmis ama ayni stocktan en son oyleydi 5.0.1 de bakmistim

berke690

berke690

Üye
arkadaşlar s4 mini cm 12 5.1.1 romunu kullanıyorum fakat secenekler tusunu son uygulamalar tusu yapmak istiyorum sanırsam xposed ile mumkunmus biri link atıp nasıl yapabilecegimi anlatabilir mi acaba?

oguzxw

oguzxw

Üye
arkadaşlar s4 mini cm 12 5.1.1 romunu kullanıyorum fakat secenekler tusunu son uygulamalar tusu yapmak istiyorum sanırsam xposed ile mumkunmus biri link atıp nasıl yapabilecegimi anlatabilir mi acaba?
bi şey yaparım ama tam olurmu bilmiyorum tüm sorumlulugu kabul ediyorsan cwm den flashlanabilir zip hazırlarım

Üst Alt