Emre
Üye
Stephen Elop Microsoft'tan Ayrılıyor
Steve Ballmer’ın CEO görevinden istifa etmesinin ardından Microsoft’u yönetmeye aday olan ancak koltuğu Satya Nadella’ya kaptıran Elop Microsoft’ta Cihazlar ve Servisler bölümünün başında başkan yardımcısı olarak bulunuyordu. Elop’un yerine bu bölümün başına şimdi Terry Myerson geçecek. Bölümün ismi ise Windows ve Cihazlar olarak değişecek.
Steve Ballmer’ın CEO görevinden istifa etmesinin ardından Microsoft’u yönetmeye aday olan ancak koltuğu Satya Nadella’ya kaptıran Elop Microsoft’ta Cihazlar ve Servisler bölümünün başında başkan yardımcısı olarak bulunuyordu. Elop’un yerine bu bölümün başına şimdi Terry Myerson geçecek. Bölümün ismi ise Windows ve Cihazlar olarak değişecek.
Son düzenleme:
+ haber için

Her seferinde her haberde dediğimiz gibi hayırlısı olsun diyoruz 
Şuan 2016 da Nokia geri dönecek deniyor dönerse ne ile nasıl ve hangi özellikler ile gelecek ona bakarım şahsen, ama Android ile gelmesini temenni ederim; neden derseniz mantıken şuan yıkıldı bitti gözüyle bakılan bir firma rafa kaldırılan bir işletim sistemi ile sektöre dönecek olursa Android ve İOS gibi dev firmalar arasında sıkışır kalır; strateji geliştirerek android ile sektöre giriş yapacak ve bi iki sen sonra yine androidle devam ederken kendi işletim sistemi ilede cihaz üretip piyasanın nabzını ölçecek ona göre daha net bir karar verip o karar doğrultusund ilerleyecek benim görüşüm bu şahsen ama nedir ne değildir ne olur bilemeyiz