Haber Stephen Elop Microsoft'tan Ayrılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Stephen Elop Microsoft'tan Ayrılıyor

Steve Ballmer’ın CEO görevinden istifa etmesinin ardından Microsoft’u yönetmeye aday olan ancak koltuğu Satya Nadella’ya kaptıran Elop Microsoft’ta Cihazlar ve Servisler bölümünün başında başkan yardımcısı olarak bulunuyordu. Elop’un yerine bu bölümün başına şimdi Terry Myerson geçecek. Bölümün ismi ise Windows ve Cihazlar olarak değişecek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bir zamanlar nokia sevenlerin bedduaları çıktı olsa gerek gıcık adam :angry: + haber için :tşk: :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, MaxipmaN, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hadi kış. Nefret ediyorum bu adamdan.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, ___kaptan___ ve RetaXter
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bende sevmiyorum da niye sevmiyoruz biz bu adamı ? :D

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Jo Harlow da ayrılıyor. Yani Nokia'dan gelen üst yöneticilerin hepsi ayrılıyor.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu zamana kadar kovmadıkları kabahat, defolsun!

Son düzenleme:
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hiç unutmuyorum daha dün gibi 2013 yılında askere gideceğim sıralar ve öncesinde cep telefonları genel bölümünde ismi hatırlayamadığım nice arkadaşlar ile ne münakaşalara girmiştik bu adam yüzünden, Nokia'nın hazırda bulunan geleceğinin parlak olduğunu düşündüğümüz sistemi elinin tersiyle iten bu adam az mı beddua ettim bu adama beee :angry: :angry: :angry: Kafası daha iyi çalışan biri olsaydı bunun yerinde şimdi kim bilir Nokia ne durumda olurdu :bilmm somuru: Her seferinde her haberde dediğimiz gibi hayırlısı olsun diyoruz :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Sensation, BLasTeaR ve RetaXter

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Umarız battığı gibi hızla yükselişe geçer :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ___kaptan___
0MG90

0MG90

Üye
Her şey boşuna olmuş gibi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hükümet kadındaki tünel kazarken ki sahne geldi aklıma :D

0343434

0343434

Üye
Bu işin sonu hayra alamet değil söyleyeyim ben. Sonra bir bakmışız Windows Ve Cihazlar bölümü satışa çıkmış. Bu adam durduk yere bir iş yapmaz.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bendeki Nokia'ya karşı fanlık değil de böyle saf bi sevgi gibi bişey, yıllardır Nokia dışında cihaz kullanmadım, evet çok istedim Android bir cihazım olsun vs vs ama nasip olmadı alamadık aksilik çıktı vs vs. Ama halen bazen maxicep'e Nokia ile ilgili düşen haberleri de 4 gözle takip ediyorum neden çünkü Nokia'nın kaliteden yana bende bıraktığı hoş bir izlenim var, neden; çünkü tasarımdan yana şık bir görüntüsü var; neden; çünkü umut vaadediyor; Tek sorun başında dikdatör görünümlü dediğim dedik yapacağım dediği şeyi yapacak sürekli hedefini büyüten ve rakiplerine kulak asmayan gözü kara bir Ceo olması ŞART :ünlem: Şuan 2016 da Nokia geri dönecek deniyor dönerse ne ile nasıl ve hangi özellikler ile gelecek ona bakarım şahsen, ama Android ile gelmesini temenni ederim; neden derseniz mantıken şuan yıkıldı bitti gözüyle bakılan bir firma rafa kaldırılan bir işletim sistemi ile sektöre dönecek olursa Android ve İOS gibi dev firmalar arasında sıkışır kalır; strateji geliştirerek android ile sektöre giriş yapacak ve bi iki sen sonra yine androidle devam ederken kendi işletim sistemi ilede cihaz üretip piyasanın nabzını ölçecek ona göre daha net bir karar verip o karar doğrultusund ilerleyecek benim görüşüm bu şahsen ama nedir ne değildir ne olur bilemeyiz :bilmm

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve RetaXter
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Patentlerle daha fazlasını kazanacak olan nokia 7 milyar komik değilmi?
hiç bir şeyi anlamadan sığ yorumlarla insanları da yanlış bilgilendirmek dünyada bir tek Türk halkına özgü bir özellik. Satılan Nokia patentleri veya fikri ve sınai hakları değil. Bunu anlamak için anlaşma şartlarını da bilmeye gerek yok. LG ile Nokia arasında imzalanan bu haftaki patent anlaşması bile yeterli.

geriye ne kalıyor? Taşınmazlar ve iş kolu operasyonu. Bunun için de 3.2 milyar dolara satılan Motorola mobility göz önünde bulundurulursa 7.2 milyar doların ciddi bir para olduğu daha iyi anlaşılır. Bu arada milletimiz milyar dolarları da çocukların cep harçlığı gibi küçümseyerek telaffuz etmeye başladı. Sonumuz hayrola:hmmm

• Beğen
Tepkiler: abandonware, 4MaGuS ve ___kaptan___

MaxipmaN

Üye
Belle fp3 çikar oyle git :D

• Beğen
Tepkiler: 0343434 ve ___kaptan___