Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300Galaxy S6 Experience ROM V5 - S6 Rom For S3 [GT-I9300][4.4.4][OTA]
Sponsorlu Bağlantılar
Joker
Emekli Yönetici
Ben de ilk yüklememde siyah ekranda kalmıştım.Başka bir rom yükleyip üzerine wipe yapmadan bunu yükleyince açıldı.Yükleyin sonradan wipe yaparsınız.Konu ve rom için teşekkürler Yunus.
Ben de ilk yüklememde siyah ekranda kalmıştım.Başka bir rom yükleyip üzerine wipe yapmadan bunu yükleyince açıldı.Yükleyin sonradan wipe yaparsınız.Konu ve rom için teşekkürler Yunus.
ya gerçek s6 daki gibi mi geliyor aşşa çekince bildirim yerını , blekota 4.2 de aşşa çekince saydamlaştırılmış gibi normal bildirim yerini aşşa indirirken yarısına gelince gerisi saydamlaşmış işte
Sorun kernelde degil, romda zaten ayni kernel var. Ayrica yazdiginiz 4.4.4 tw romlarin hatalarindan biri.
yetisemre
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benim bildirim çubuğum sürekli hafif siyah şekilde duruyor nasıl şeffaf yapabilrim MonsterUI ayarlarını anlattımdaki gibi yaptım Boeffla kernel 7.5 kullanıyorum. Ve planlayıcı takvim uygulaması yok
benim bildirim çubuğum sürekli hafif siyah şekilde duruyor nasıl şeffaf yapabilrim MonsterUI ayarlarını anlattımdaki gibi yaptım Boeffla kernel 7.5 kullanıyorum. Ve planlayıcı takvim uygulaması yok
Rom yukledikten beri mi oyleydi? Hicbir mod yuklediniz mi veya wanam,gravitybox gibi uygulamalarla oynama yaptiniz mi? Ayrica rom lite rom oldugu icin splanner yok. Belki bir dahaki versiyonlarda aromaya eklenebilir.