Telefon Tavsiyesi Asus Zenfone 2 Hakkında Düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Hic bi cihaz bence ipad hoparloru kadar muthis degil. İpad 2 kullaniyorm efsane ses.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

Luck Star

Luck Star

Üye
Benim test ettiğim cihazlar arasında en çok ses çıkan 1 Watt Hoparlörü ile LG G3'tü . Önceki model G2'de ise çok kısık ses çıkıyordu.

minoo

minoo

Üye
Hic bi cihaz bence ipad hoparloru kadar muthis degil. İpad 2 kullaniyorm efsane ses.
Tahminimce fiyatı 4Gb Ram 32Gb hafıza olan model için 1400 lira olacaktır.

Aynen. 2Gb olan da 1200 bence.

semihguney

semihguney

Üye
vergileri de unutmamak lazım sömürüyorlar bizi :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Türk firmalara yönelme olsun diye yeni bir vergi daha geldi yenilerde...

Edit: Anti Damping vergisi.

minoo

minoo

Üye
Ben en çok android 5 ile nasil olacağını merak ediyorum zenfone 2'nin.

yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
zenfone 5 alacaktım ama ekran ve bazı uygulamaları açmadığı için vazgeçtim galaxy s4 aldım. inşallah zenfone 2 de bu sorunlar olmaz

Luck Star

Luck Star

Üye
işlemci nedeniyle bazı uygulamalar x86 -x64 desteklemeyebilir yapacak bir şey yok . Geliştiriciler el atması lazım.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
işlemci nedeniyle bazı uygulamalar x86 -x64 desteklemeyebilir yapacak bir şey yok . Geliştiriciler el atması lazım.
o beni sıkıntıya sokar işte :) islemciyi deģiştirene kadar zenfone almam alamamda zaten

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Ben en çok android 5 ile nasil olacağını merak ediyorum zenfone 2'nin.
Tek bir soru soracağım zenfone 2 alınır mı alınmaz mı ? Bütçem en fazla 1400 lira yani z3 , s6 gibi cihazlar yönelmeyeceğim.

minoo

minoo

Üye
Tek bir soru soracağım zenfone 2 alınır mı alınmaz mı ? Bütçem en fazla 1400 lira yani z3 , s6 gibi cihazlar yönelmeyeceğim.
Bu sorunun cevabi biraz da telefondan ne bekledigine bağlı olarak degisir. Ben pek oyun oynamam. Bi OSM var oynadigim. Benim isim mailde, internette. Benim ihtiyaclarimi fazlasi ile karsiliyor. Zen6 kullaniyorum simdi. Zen2 cikinca almayi da düşünüyorum.

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
zenfone 5te gozume carpan eksiler 1.şarj 2.sesin az çikmasi kamerasi 8e gore iyi bu saydigim 2 sorun insallah zen2 de duzeltilmistir

minoo

minoo

Üye
zenfone 5te gozume carpan eksiler 1.şarj 2.sesin az çikmasi kamerasi 8e gore iyi bu saydigim 2 sorun insallah zen2 de duzeltilmistir

Valla zenfone 2'nin kamerasını beğendim ben. Ön kamerası çok iyi özellikle. Daha önce de söylediğim gibi, bayağı şaşırdık biz.

semihguney

semihguney

Üye
şarjıda iyiyse tamamdır :)

minoo

minoo

Üye
Çıksa da alsak ya :eller:

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
Valla zenfone 2'nin kamerasını beğendim ben. Ön kamerası çok iyi özellikle. Daha önce de söylediğim gibi, bayağı şaşırdık biz.
doğrudur hocam ben bekleyemedim zen 5 aldım

Üst Alt