hayalim suya düşerTahminimce fiyatı 4Gb Ram 32Gb hafıza olan model için 1400 lira olacaktır.

Tahminimce fiyatı 4Gb Ram 32Gb hafıza olan model için 1400 lira olacaktır.
Dolar 2.60hayalim suya düşer![]()

İpad i bilmiyorum da s6 da bu konuda gayet iyiHic bi cihaz bence ipad hoparloru kadar muthis degil. İpad 2 kullaniyorm efsane ses.

vergileri de unutmamak lazım sömürüyorlar bizi![]()
Türk firmalara yönelme olsun diye yeni bir vergi daha geldi yenilerde...
Edit: Anti Damping vergisi.
Vergileri bindire bindire ucuz şeyler pahalı oluyo yeter arkadaş yaHic bi cihaz bence ipad hoparloru kadar muthis degil. İpad 2 kullaniyorm efsane ses.
Aynen. 2Gb olan da 1200 bence.
o beni sıkıntıya sokar işteişlemci nedeniyle bazı uygulamalar x86 -x64 desteklemeyebilir yapacak bir şey yok . Geliştiriciler el atması lazım.
islemciyi deģiştirene kadar zenfone almam alamamda zatenTek bir soru soracağım zenfone 2 alınır mı alınmaz mı ? Bütçem en fazla 1400 lira yani z3 , s6 gibi cihazlar yönelmeyeceğim.Ben en çok android 5 ile nasil olacağını merak ediyorum zenfone 2'nin.
Bu sorunun cevabi biraz da telefondan ne bekledigine bağlı olarak degisir. Ben pek oyun oynamam. Bi OSM var oynadigim. Benim isim mailde, internette. Benim ihtiyaclarimi fazlasi ile karsiliyor. Zen6 kullaniyorum simdi. Zen2 cikinca almayi da düşünüyorum.Tek bir soru soracağım zenfone 2 alınır mı alınmaz mı ? Bütçem en fazla 1400 lira yani z3 , s6 gibi cihazlar yönelmeyeceğim.
zenfone 5te gozume carpan eksiler 1.şarj 2.sesin az çikmasi kamerasi 8e gore iyi bu saydigim 2 sorun insallah zen2 de duzeltilmistir
doğrudur hocam ben bekleyemedim zen 5 aldımValla zenfone 2'nin kamerasını beğendim ben. Ön kamerası çok iyi özellikle. Daha önce de söylediğim gibi, bayağı şaşırdık biz.