Telefon Tavsiyesi Asus Zenfone 2 Hakkında Düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 2 Hakkında Düşünceleriniz
Resmi Site :

Sizce nasıl telefon, alınır mı ?
Fiyat tahmini ne kadar olur ?
Haziran da çıkacak deniliyor acaba gecikir mi?

Şahsen z3 almak istiyorum bunu beklesem alsam pişman olur muyum ? Şimdiden teşekkür ederim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Asus Zenfone 2, yılın en popüler telefonu oldu. Donanım özellikleri gayet güzel. Ara yüzü de Zenfone 5 ve 6'dan test ettiğim kadarıyla kullanışlı ve sorunsuz. Fiyatı konusunda ilk aldığım bilgiler Zenfone 6 ile aynı fiyattan sunulacağı yönündeydi. Fakat bu bilgi dolar kuru 2.20TL iken verildi. şu anda dolar 2.70 seviyesinde. Fiyat muhtemelen 1000-1200 aralığında olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: yusufcan764
yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 2, yılın en popüler telefonu oldu. Donanım özellikleri gayet güzel. Ara yüzü de Zenfone 5 ve 6'dan test ettiğim kadarıyla kullanışlı ve sorunsuz. Fiyatı konusunda ilk aldığım bilgiler Zenfone 6 ile aynı fiyattan sunulacağı yönündeydi. Fakat bu bilgi dolar kuru 2.20TL iken verildi. şu anda dolar 2.70 seviyesinde. Fiyat muhtemelen 1000-1200 aralığında olacaktır.

Bilgi için teşekkür ederim peki z3 almayı planlıyordum tercihimi bundan yana kullansam nasıl olur sizce

skylinegti

skylinegti

Üye
Dört sorunada cevap vereyim,
çok iyi bir telefona benziyor ama bazı yabancı sitelerde şarj sorunu olduğundan bahsediliyor.
fiyat olarak tahmini 999 yada 1199 gibi gelebilir.
haziranda lansmanı yapılacak, gelir ama çabuk tükenir ve stok sorunu yaşayabilir.
ben senin yerinde olsam zenfone2 nin çıkmasını beklerdim eğer beğenmezsem z3 alırdım...

• Beğen
yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Dört sorunada cevap vereyim,
çok iyi bir telefona benziyor ama bazı yabancı sitelerde şarj sorunu olduğundan bahsediliyor.
fiyat olarak tahmini 999 yada 1199 gibi gelebilir.
haziranda lansmanı yapılacak, gelir ama çabuk tükenir ve stok sorunu yaşayabilir.
ben senin yerinde olsam zenfone2 nin çıkmasını beklerdim eğer beğenmezsem z3 alırdım...
Bu güzel cevap için teşekkür ederim [emoji106]

Buğra

Buğra

Admin
Açıkçası merakla beklediğimiz bir cihazdi ama xda gibi forumlarda ve başka forumlarda kullanan kişilerin yorumları ve tecrübeleri doğrultusunda
Intel işlemci her ne kadar 22nm üretim olsa da yine ilk zenfone cihazları gibi pili çok kullanıyor bir günü anca cikariyormus zf2 ve kamera pastel boya gibi çekme sorunu varmış asus güncelleme vermiş bir çok şeyi düzeltme için ama son durum ne oldu bilemiyorum

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Çok onyargili olacak kusura bakmayın ama zenfone serisi iyi değil (herkes karşı çıkabilir buna) bu telefonunda iyi olacağını düşünmüyorum hadi hayırlısı inşallah şaşırtır

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası merakla beklediğimiz bir cihazdi ama xda gibi forumlarda ve başka forumlarda kullanan kişilerin yorumları ve tecrübeleri doğrultusunda
Intel işlemci her ne kadar 22nm üretim olsa da yine ilk zenfone cihazları gibi pili çok kullanıyor bir günü anca cikariyormus zf2 ve kamera pastel boya gibi çekme sorunu varmış asus güncelleme vermiş bir çok şeyi düzeltme için ama son durum ne oldu bilemiyorum
Çok onyargili olacak kusura bakmayın ama zenfone serisi iyi değil (herkes karşı çıkabilir buna) bu telefonunda iyi olacağını düşünmüyorum hadi hayırlısı inşallah şaşırtır

Bilgi ve tecrübe meselesi herkesin kendi fikri karşı çıkamaz kimse
Telefona gelicek olursak da bende güvenmediğim için sorma isteği duydum ve konu açtım yorum yapanlara ve yapacak olanlara teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
baskahmet

baskahmet

Üye
4 gb ram bir artı değil intel işlemcisinde
Arka planda 200 tane uygulama mı olacak 4 gb ram diye iyi bakıyorsunuz bence çok göz açıcı değil

• Beğen
yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Arka planda 200 tane uygulama mı olacak 4 gb ram diye iyi bakıyorsunuz bence çok göz açıcı değil
Android kullanmadım bilmiyorum ama 1-2 gb rami olanlarda pek canlı değil

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben şöyle söyleyim ram kullanımı güzel telefonda zenfone 6 dan biliyorum max 1.2 kullanıyor genelde 1 gb geçmiyor. Bencede 4 gb gereksiz. Ayrıca tüm zenfone serisinin kameraları berbat.Zenfone 2 de büyük ihtimal böyle olacak. İnşallah olmaz diyelim. Fiyatında böyle olacağını tahmin etmiştim zaten doğal olarak yani öyle :D

• Beğen
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Benimde beklediğim telefonlardandır ama fiyatı konusunda bir bilgim yok.

• Beğen
yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
Ben şöyle söyleyim ram kullanımı güzel telefonda zenfone 6 dan biliyorum max 1.2 kullanıyor genelde 1 gb geçmiyor. Bencede 4 gb gereksiz. Ayrıca tüm zenfone serisinin kameraları berbat.Zenfone 2 de büyük ihtimal böyle olacak. İnşallah olmaz diyelim. Fiyatında böyle olacağını tahmin etmiştim zaten doğal olarak yani öyle :D
Benimde beklediğim telefonlardandır ama fiyatı konusunda bir bilgim yok.
Benim pek kanım kaynamadı buna z3 e bakıyım ben en iyisi [emoji39]

byAndroid

byAndroid

Üye
Z3 çok daha iyi bana göre

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Alabilirsen note 4

byAndroid