Telefon Tavsiyesi Asus Zenfone 2 Hakkında Düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

ZaZuM

ZaZuM

Üye
bizim millete bedava verseler yine bir bahane bulacaklar ya misal zen 6 için yok şöyle yok böyle dediler kapıs kapış gitti ne kadar ekmek o kadar köfte bu cihazları 2 bin 3 bin lik cihazlar ile karşılaştırmayin

• Beğen
Tepkiler: yusufcan764

minoo

minoo

Üye
Elimde şu an Zenfone 2 var arkadaşlar. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Buğra

Buğra

Admin
Elimde şu an Zenfone 2 var arkadaşlar. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Kamera ve pil vasat dediler hatta asus güncelleme vermiş bunlar düzeltmek için tabi son durum ne merak ediyorum

yusufcan764

yusufcan764

Üye
    Konu Sahibi
minoo

minoo

Üye
Murat Alper

Murat Alper

Moderator

berkmeric18

Üye
Asus telefonlarini ben asla tercih etmezdim. Kiz arkadasimda zenfone 5 vardi okadar pil tasarrufu hersyi aciyorsun sarj bir gun gitmiyor. Asusun sarj sorunu oldugunu forumlarda yorumlarda vb gorebiliyoruz. Riske girmezdim bir sony kullanicisi olarak z3 cok iyidir benim gorusum.

• Beğen
Tepkiler: yusufcan764
minoo

minoo

Üye
Ben çok beğendim. Sadece güç tuşunun üstte olmasi ekran büyük olduğu için biraz zor kullanım yarattı. Şarjı da iyi. Z6'ya göre düşük tabii. Android 5 ile çok iyi olmuş. Ön kamerası z5, z6'ya göre çok çok iyi. Arka kamera z6 ile aynı sayılabilir. Ben z6 kullanıyorum biraz büyük. Tek elle kullanmak o yüzden biraz sıkıntı z6'yı. Ama z2 bu anlamda çok iyi. Güç tuşu yanda olsa efsane olurmuş. Performansını beğendim ben. Almayı da düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Murat Alper
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Youtube'da kıyaslama videolarını izledikten sonra tırtmış dedim.

semihguney

semihguney

Üye
Performans nasıl ? asus tablet vardı elimde güncelleme geldikten sonra ara sıra 10 dakikada bir falan takılıp ekran kendini yeniliyordu. Izlediğim videolarda falan 3 saniye falan bekliyordum. Sonra kendine geliyordu. Bunda öyle bisi var mi ? Dolu dolu uygulama yüklerim alırsam :) hızlı mi telefon ? Bana bu bilgileri verirsen ıyi olur :)

0MG90

0MG90

Üye
Telefon güzel duruyor cidden
Buraya geldiğinde iyice inceleyeceğim

Luck Star

Luck Star

Üye
Kardeşimde Asus memopad 7 var. 1gb ram ve 1.2ghz 2cekirdek işlemci. Arayüzde en ufak kasma yok, clash of clans ve one more line gibi basit oyunlarda da kasma yok ama daha fazlasını kalmayı bırak açmıyor bile :D

Şimdi 4gb ram ve 64bit 2.3ghz işlemci iyidir diye tahmin ediyorum ama kameradan pek bir şey beklenmez zenfone kameraları çok kötüydü.

minoo

minoo

Üye
Performans nasıl ? asus tablet vardı elimde güncelleme geldikten sonra ara sıra 10 dakikada bir falan takılıp ekran kendini yeniliyordu. Izlediğim videolarda falan 3 saniye falan bekliyordum. Sonra kendine geliyordu. Bunda öyle bisi var mi ? Dolu dolu uygulama yüklerim alırsam :) hızlı mi telefon ? Bana bu bilgileri verirsen ıyi olur :)
Onu bilmiyorum bikac kisiden daha duydum memopadler yeni güncellemeden sonra yavaslamis. İyilestirme guncellemesinden snra duzelir bence.
Kardeşimde Asus memopad 7 var. 1gb ram ve 1.2ghz 2cekirdek işlemci. Arayüzde en ufak kasma yok, clash of clans ve one more line gibi basit oyunlarda da kasma yok ama daha fazlasını kalmayı bırak açmıyor bile :D

Şimdi 4gb ram ve 64bit 2.3ghz işlemci iyidir diye tahmin ediyorum ama kameradan pek bir şey beklenmez zenfone kameraları çok kötüydü.

Bunu zenfone 6 ile cektim. Harici bi uygulama da kullanmadim ayrica.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Onu bilmiyorum bikac kisiden daha duydum memopadler yeni güncellemeden sonra yavaslamis. İyilestirme guncellemesinden snra duzelir bence.

Dün güncelleme geldi tabletlere, bir önceki güncellemede sürekli donuyordu hatta oyundayken ekran kilitleyince bir daha açılmıyordu ekran ama güncelleme ile düzeldi şuan.

Bunu zenfone 6 ile cektim. Harici bi uygulama da kullanmadim ayrica.

Fotoğraf gayet güzel :) Ben teknosa'da deneme fırsatım oldu pek beğenmemiştim diğerlerine göre.. Açık alanda denemek gerek tabi birde.

minoo

minoo

Üye
Zenfone 6dan tek sikayetim hoparlör sesi az ama kulaklik sesi gayet iyi. Zenfone 2'nin hoparlor sesi cok iyi, kulaklik sesi az.

Luck Star

Luck Star

Üye
Zenfone 6dan tek sikayetim hoparlör sesi az ama kulaklik sesi gayet iyi. Zenfone 2'nin hoparlor sesi cok iyi, kulaklik sesi az.

Güncelleme ile ortayı bulurlar sanırsam :10numara: Çünkü kulaklık sesini arttırmak kolay :gul:

semihguney

semihguney

Üye
Fiyatı uygun olmazsa General Mobile 4G alıcam galiba :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Tahminimce fiyatı 4Gb Ram 32Gb hafıza olan model için 1400 lira olacaktır.

Üst Alt