Asus ZenFone 3 Zoom Fiyatı Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Asus ZenFone 3 Zoom Fiyatı Açıklandı


Tayvan merkezli üretici Asus, geçtiğimiz hafta CES 2017 Tüketici Elektroniği Fuarında yeni akıllı telefonu ZenFone 3 Zoom modelinin resmi duyurusunu yapmıştı. ZenFone 3 Zoom, orjinal ZenFone Zoom'daki mekanik yakınlaştırma yerine İPhone 7 Plus'dakine benzer 2.3x dijital yakınlaştırma yeteneğine sahip dual kamera kurulumuna sahip.
Geçtiğimiz hafta CES 2017'de düzenlenen etkinlikte ne yazık ki cihaz hakkında çok az ayrıntı paylaşıldı ve göze çarpan eksikliklerden biri de cihazın fiyat bilgileri oldu. Neyse ki Pegasus 3S'in Tayvan'da yapılan bugünkü tanıtımında şirket Zenfone 3 Zoom hakkında da daha fazla bilgi açıkladı.

Asus ZenFone 3 Zoom'un gelecek ay piyasaya sürüleceğini zaten biliyorduk, şimdi cihazı satın almak için ne kadar bir ücret ödememiz gerektiği konusunda bir fikrimiz var. Çin'de, 128GB dahili depolama alanına sahip üst seviye ZenFone 3 Zoom, şu anda 533$ veya 504€ gibi bir rakama tekabül eden 3,699 Yuan fiyatla satışa sunulacak. Belli ki 32GB ve 64GB modelleri daha uygun fiyata sahip olacak, ancak fiyatlarının ne kadar olacağı henüz belli değil.

Unutmayın ki Kuzey Amerika ve Avrupa'daki fiyatlar genellikle Çin'den daha yüksek oluyor, bu nedenle kendi ülkenizde belki de sadece 500$ 'ın üzerinde bir fiyata Zenfone 3 Zoom 128GB satın almayı beklememelisiniz. Umarız Asus, ZenFone 3 Zoom satışa sunulduğunu Çin pazarı dışındaki pazarlar için de fiyat bilgilerini açıklar.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
" 2.3x dijital yakınlaştırma yeteneğine " Optik Olmasın?
 


Üst Alt