Asus Zenfone Max Pro M1 resmi olarak tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Asus Zenfone Max Pro M1 resmi olarak tanıtıldı


Tayvan merkezli akıllı cep telefonu üreticisi Asus, karşımıza yeni akıllı cep telefonu Max Pro M1 ile birlikte çıktı. Orta segment kullanıcıları için hazırlanan bu akıllı cep telefonu ilk olarak Hindistan'da satışa sunulup tüm global pazara yayılmaya başlayacakken, 3 farklı RAM seçeneğiyle karşımıza çıkıyor.


Asus Zenfone Max Pro M1 modelini satın almak isteyenler tercihine göre cihazı 3 GB, 4 GB ve 6 GB olmak üzere farklı RAM bellek seçenekleriyle tercih edebilecekken, cihazda 12 saat oyun oynama, 199 saat müzik dinleme ve 28 saat internette dolaşmanıza imkan tanıyacak olan 5.000 mAh kapasitesindeki batarya yer alacak.

Gücünü sekiz çekirdekli Snapdragon 636 yonga setinden alacak olan cihaz, 6 inç genişliğinde 18:9 en boy oranına sahip 6 inç genişliğindeki ekran üzerinde şekilleniyor. Qualcomm'un TruPallete ve EcoPix teknolojileriyle birlikte gelen cihaz, 5 mıknatıslı hoparlörle birlikte geliyor. Cihazın arka kısmında 13 MP ve 5 MP çözünürlüğündeki tek kamera yer alırken, ön yüzünde ise 5 MP çözünürlüğündeki öz çekim kamerası bulunuyor.

Dilenirse yüz tarama teknolojisiyile ve dilenirse parmak izi sensörüyle birlikte korunabilen cihaz, RAM seçeneğine göre ücretlendirilirken;

  • 3 GB RAM bellek ve 32 depolama alanına sahip olan modeli 165 dolar
  • 4 GB RAM bellek ve 64 depolama alanına sahip olan modeli 200 dolar
  • 6 GB RAM bellek ve 64 depolama alanına sahip olan modeli 225 dolar
 


Üst Alt